Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.12.2007 14:52    #6451     Sufler - Porady do gry - kontrakty juniorskie
W nowym fmie newgeni w wieku lat 15-16 maja podpisane długoletnie kontrakty po pojawieniu sie w klubie, jesli chce sie ich pozbyc na wolny transfer to musze płacic im duze odszkodowania. We wczesniejszych wersjach gry mozna bylo ich wywalac bez odszkodowania. To zmiana w przepisach, czy bug?
Czasem sie zdaza, ze mimo tego ze w opcjach managerskich mam nie zaznaczone automatyczne podpisywanie czy przedluzanie kontraktu z junorami czy zawodnikami rezerw a mimo to zdaza sie ze dostaje informacje w wiadomosciach ze dany zawodnik podpisal z klubem nowa umowe, chociaz sam mu jej nie oferowalem. O co chodzi?

dodo361 Młody aktywista

29.12.2007 12:31    #6452     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja U21
Da się w dwa sposoby. Ja obecnie prowadze reprezentacje U-21 Francji. Pierwszy sposób to normalny własnie poprzez obejmij kontrole, a drugi troche nie fair xD ale dodajesz managera jako trenera jakiejś pierwszej kadry zwalniasz trenera U-21 robisz siebie jako managera i zatrudniasz tamtym siebie i potem odchodisz tamtym na emeryture :)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Hmmm.. No to moze ja powiem pare slow na ten temat..

Ogolnie macie racje - ta gra jest trudniejsza. Mysle ze wielu naprawde juz nie wiedzialo co robic poniewaz nie mogli znalezc tej 'recepty', o ktorej pisal Pucek. Ja tez mialem chwile zwatpienia, nawet zastanawialem sie na powrotem do wersji 07. Wiele rzeczy jednak naklonilo mnie do tego zeby jeszcze troche posiedziec przy najnowszym managerze... Do tej gry po prostu trzeba dotrzec i ja zrozumiec! Jest ciezko ale zaczynam dawac sobie rade i osiagam coraz lepsze wyniki. Gram slabym niemieckim 3 ligowcem z ktorym wlasnie zawitalem do 2 ligi. Z trudem bo z trudem ale zawsze jest... I wiecie co - cieszylem sie z tego awansu tak jak z 5 zwyciestwa w LM Tottenhamem w poprzedniej wersji.

Zycze wszytskim wiecej cierpliwosci i na pewno skumacie ta gre. Jeden szybciej drugi wolniej ale na pewno Wam sie uda. Ja nad taktyka siedzialem pare godzin...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Jest trudniejszy ale jeżeli pograsz kilkanaście meczy znajdziesz receptę na sukces.

Trzeba dbać i interesować się zespołem jeszcze bardziej niż w poprzednich częściach. Więcej czasu poświęć taktyce, dbaniu o morale (rozmowa motywacyjna, przedmeczowe "pogaduszki";). Zainstaluj oczywiście łatkę 8.0.1 bo bez tego to nie jest Football Manager tylko jakieś dziadostwo.

Jednym słowem poświęć zespołowi więcej czasu(oczywiście wtedy Twoja menedżerska głowa musi mocno pracować) a znajdziesz receptę na sukces.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

luki604 Partyzant

28.12.2007 21:03    #6455     Sufler - Porady do gry - glupi problem:D
Wiem, wiem, glupie pytanie ale musze je zadac. W managery gram juz jakies 6 lat ale jakims cudem zapomnialem gdzie sie ustawia zmiane pozycji dla zawodnika chcialbym go z OPS zmienic na OPP. z gory dzieki:D

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

28.12.2007 18:19    #6456     Sufler - Porady do gry - Superliga 08
superliga byla do managera 2007, a teraz nie wiem, czy jest, ale chyba nie ma. pewnie zaraz ktos by przylecial na sufleri sie pochwalil.

trepkos Partyzant

mam pewien problem, a więc ściągam, instaluje wszystko dobrze, właczam instaluje piłke wyświetla sie potwierdzenie, odpalam gre i nic. piłka ta sama co była a ja nie wiem co robić. próbowałem zmienić ścieżke a tam napisane "Ścieżki" niżej " Football manager 2007" niżej "C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2008". próbowałem zmieniać coś w ścieżce ale lipa :(( prosze o pomoc

Cvany Partyzant

No więc tak , mam Fooball Managera 2008 instalacja przebiega POPRAWNIE , gdy przychodzi czas na rozpoczęcie gry jest też dobrze , lecz gdy wybiore państwa w których chce grać to naciskam "Rozpocznij Gre" i potem wyskakuje takie okienko gdzie jest pokazane co robi w tej chwili gra gdzieś po 40 sekundach komputer się restartuje miałem tak zawsze . Gdy wchodzę na pulpit wyskakuje mi takie okienko http://img24(...)fzy2.jpg o co chodzi z tymi błędami ,nie wiem jakie są to błędy jak wiecie to proszę was o pomoc co mam z tym zrobić.

Dereds Przodownik pracy

28.12.2007 10:59    #6459     Sufler - Porady do gry - Bogaty drugoliwiec
kozzi zastanów sie mam odpalić sobie 8 lig i pokolei dodawać managerów żeby sprawdzić który zespół ma najwyższy budzet transferowy??

full attack Młody aktywista

28.12.2007 01:31    #6460     Sufler - Porady do gry - grafika
C:Documents and SettingsMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008graphics
tam tworzysz foldery: faces, kits i logos.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution