Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

wrobel86zzyzx Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie bo sprawa jest troche dziwna. Ochoa i Delgado maja ok 20 wystepow w swoich rep wiec wedlog mnie powinni dostac. W koncu to nie gracze z malediw czy turkmenistanu ale mex i arg. Moze ci idioci z urzedu pracy w anglii patrza tez na managera moze jakbym dodal sobie 2 obywatelstwo angielskie to moze byloby innaczej? bo myslle ze jakby to sir alex f. ich kupil to nie byloby problemu:/

HWK Partyzant

Witam.

Jak odpalić Football Managera na Linuxie Mandriva Xtreme 2.
Próbowałem za pomocą cedegi, ale jakoś nie chce się odpalić.

Ps. mam oryginalnego fm'a dostałem na gwiazdkę ;)

Na Mandrivie Xtreme 1 udało mi się kiedyś odpalić wersje 07, a na X2 nie mogę 08 :(

Pomocy.

LLCoolC Partyzant

30.12.2007 12:04    #6443     Sufler - Porady do gry - Fm 2008 8.0.1--- Problemy:/:/:/
Drogi kolego pucku;]Nie gorzki zal tylko fakt;] Nie nie wciskaj mi kitow ze jak nie idzie to pisze a jak idzie to nie... bo gram newcastle utd jestem na 4 miejsu i jest znacznie ponad wymagania zarządku ok??;] Wcześniej gralem w lige polską 3 sezony, włoską 5 sezonów i francuską 4 sezony.. nie wypowiadam sie jako jakiś żółtodziub tylko jako ktos kto spędzil długie miesiace grając w te managery i ktory widzi roznice między urturnieniem w rozgrywce a jakimś zafajdanym błędem ktory nijak ma sie do realizmu... bron swojego zdania nie mam zamiaru go zmieniac... poza tym jestem ciekaw jak fanstastycznie ustawiles swoja defensywe skoro nie narzekasz?? moze 8 zawodnikow na swojej połowie i grasz w murarza z Łęcznej??;] Napisalem ten post nie po to zeby słuchac jakchś nadętych gości ktozy zaraz atakuja czyjes zdanie tylko zeby dowiedziec sie czy to powszechnie znane błędy i czy ludzie znaleźli na nie jakis sposob;] proste

LLCoolC Partyzant

30.12.2007 11:47    #6444     Sufler - Porady do gry - Fm 2008 8.0.1--- Problemy:/:/:/
Witam. Mam oryginalnego Fm-a 2008 spatchowanego na wersje 8.0.1 i chcialem się was zapytac czy tylko ja dostrzegam ciągne kolosalne błędy w silniku meczowym czy wszyscy to widzą...
1.Gra obrony. Zdecydowanie poprawiona w stosunku do pierwowzoru ale nadar tandetna i baaardzo malo realna na dodatek nie odzwierciedla zadan przypisanych przez nas.Przykłady??Czemu obrońcy zamiast atakowac zawodnika z piłką obiegają go i raczej uciekają od niego zamiast odrazu probować odebrac mu piłke??To jest najbardziej denerwujace... nie wspominam juz o tym gdy obronca duzo szybszy od napastnika w pewnym momęcie gdy ma blizej do piłki po prostu zwalnia:lGra obrony nadal jest katastrofalna:/:/ i to boli...
2.Atak. Te błędy doprowadzają mnie do tego ze wchodze z fm-a i musze ochłonąc z 2 godziny zanim znow wejde do gry;]Np.Mając w ataku M.Owena i R.Palacio lub Amauriego mam w meczo ok 10 sytuacji sam na sam z czego nie wykorzystują zadnej sytuacji;l a przeciwnik na jedną sam na sam i strzela:/To jest masakra.. nie mowie juz o np sytuacjach przy dobitkach... jeszcze nie widzialem zeby np po rzucie roznym zawodnik w polu karnym trafil chociazby w bramke przy dobitce;l to jest masakra jakas panowie...Nie wspomne juz nawet o tym ze moje zalecenia grania rzutow roznych na dlugi supek nijak mają sie do sposobu ich rozgrywania... na 20 rz. roznych zaledwie 3 poszly na dlugi słupek... reszta szla na krotki słupek gdzie zawsze ktoś strzeli.... ale zawsze nie celnie... to prawidlowość i jeszcze nie widzialem zeby klub ktorym gram strzelil bramke z rzutu roznego granego na krotki słupek....:/:/jak dla mnie to wszystko to nadal wielka kaszana i mam nadzieje ze patch 8.0.2 to załatwi bo jakoś nie widze mozliwości prowadzenia zespołu jezeli oddaje czasami nawet do 30 strzalow na bramke;]a celne strzaly to ok 8;] Nie jestem nowicjuszem w dziedzinie managerow gralem we wszystkie począwszy od championship managera 3 i jeszcze zaden manager nie sprawil ze musialem kupić drugą taka samą gre bo płyta od pierwszej wyladowala na ścianie z nerwow:/:/:/Celem mojego wywodu jest sprawdzenie czy to tylko mnie nadal irytują te wszystkie błędy czy to norma przy tej wersji... Za odpowiedzi z góry dzięki;)

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

29.12.2007 22:43    #6445     Sufler - Porady do gry - o co chodzi
trenerzy nie musza byc!ja mialem 3 z francji i 2 z hiszpani a sam bylem managerem wiec manager tez nie musi byc baskiem

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

29.12.2007 21:29    #6446     Sufler - Porady do gry - Fm na Xboxa
Xbox live to ten pierwszy?Bo jak tak to jest Championship manager 5 i LMA Manager 2006.

Visioner Przodownik pracy

29.12.2007 21:27    #6447     Sufler - Porady do gry - Fm na Xboxa
na xbox live nie ma zadnego managera (jestem pewny)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

29.12.2007 21:24    #6448     Sufler - Porady do gry - Fm na Xboxa
Jest np. Championship manager 07 z tego co kojarzę a fify chyba nie ma.

Visioner Przodownik pracy

29.12.2007 21:20    #6449     Sufler - Porady do gry - Fm na Xboxa
chyba tylko fifa manager, chociaz nie jestem pewien...
FM jest tylko na Mac PC i na PSP powinna wyjsc wersja niedlugo

dawid190 Młody aktywista

29.12.2007 21:17    #6450     Sufler - Porady do gry - Fm na Xboxa
Czy istnieje wersja FM'a na platforme xbox'a live?gdzie mozna ją nabyć?czy są jakiekolwiek managery piłkarskie na xboxa?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution