Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
05.01.2008 19:28    #6411     Sufler - Porady do gry - buforowanie skórki
NIE DO FOLDERU DB. GRAFIKĘ WRZUCAMY DO: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/graphics
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

kemot Partyzant

Grupa: Użytkownik
05.01.2008 19:23    #6412     Sufler - Porady do gry - buforowanie skórki
juz wiem!!zle je wrzucilem!!wrzucilem je dopliku z gra!!moze mi ktos napisac gdzie to trzeba wrzucic bo podobno jakos do Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/db/graphics*/pictures*/facepacks*
i w tym folderze facepacks maja byc juz wszystkie zdjecia tzn. nie w folderach czy te zdjeciach maja byc wlasnie w folderach np. folder Arsenal(w srodku zdjecia zawodnikow arsenalu)????????jak to ma byc?????????

kemot Partyzant

05.01.2008 15:34    #6413     Sufler - Porady do gry - buforowanie skórki
mam problem!!!Grałem w Football Managera2008 i próbowałem zrobić sobie facepaki.Musiałem odznaczyć buforoanie skórki.Tam nizej była jescze taka opcja że 'odświeżanie po buforowaniu"czy coś w tym stylu.Kliknąłem go i cały biały ekran mi się pokazał.ie widze żadnych opcji chodziaż one tam są bo na nie najeżdżam kursorem i tylko w niektóre moge wejść.Ale nie moge wejść w te opcje gdzie mogę odznaczyćte buforowanie skórki.CO MAM ROBIć??POMOCYYYYYYY

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

05.01.2008 13:53    #6414     Sufler - Porady do gry - Atrybuty a rzeczywistosc
to pewnie grasz w Football Manager 2008 gra niczym nie przypominajaca managera!lepiej stawiac na zawodnika ktorego sie lubi niz takiego ktory ma super staty!ja mam janczyka i korzyma w ataku i graja lepiej niz ten caly van der vaart,wogole stawiam na polakow i jakos dobrze na tym wychodze:)

rokfor Partyzant

Czlowieku ja znam zasday wszystkich lig lepiej niz ty bo gralem juz w niejednej i w niejednego managera...!!! i gdybym nie mial problemu to bym sie do ludzi nie zwracal!!
Przeciez napisalem ze nie moge powolac tych innych 6 zawodnikow z innej druzyny...

greggg Partyzant

greggg Partyzant

04.01.2008 18:55    #6417     Sufler - Porady do gry - współpraca

greggg Partyzant

04.01.2008 18:55    #6418     Sufler - Porady do gry - Ważne ! ! !PROBLEM!

boro92921 Przodownik pracy

03.01.2008 21:39    #6419     Sufler - Porady do gry - Save - gdzie jest?
C:Documents and SettingswłaścicielMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008games tutaj masz bierszesz zgrywasz na plytke i u brata wwalasz dokladnie w to samo miejsce potem w grze wczytaj gre i grasz na swoim sejwie

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
03.01.2008 18:26    #6420     Sufler - Porady do gry - Oczekiwania władz a zwolnienie
LUDZIE! To nie sprawa sądowa. Nie trzeba zbierać świadków i robić publicznego linczu. Mariusz ma screeny. Ja mu wierzę. Jeżeli nie wierzycie to Wasza osobista sprawa. Mariusz się pomylił i z tego ten konflikt. Gram w managery 7-8 lat i wiem, że w FM 2007 trudno wygrać LM polskim klubem ale jest to możliwe. Mnie akurat taki sukces nie interesuje bo dla mnie Wisła ma być Wisłą, Lech Lechem a nie zbieranią gwiazdorów (talentów). Taki mam sposób gry, inni mają inny i należy to zaakceptować. Dla mnie to nie byłby sukces tylko zamach na grę (moja gra w FMa opiera się wokół różnych idei/zasad ale nie będe się tu o tym rozpisywał). Jednakże prawda jest taka, że Mariusz wygrał Ligę Mistrzów Lechem Poznań i należy mu się za to szacunek, oczywiście nie przesadny.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution