Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

k-u-b-a1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.01.2008 19:30    #6391     Sufler - Porady do gry - Co do taktyki ..
ty jestes managerem, sam powinienes miec wizje swego zespołu.
grasz Realem, wiec powinienes grać ofensywnie. Ani Saviola, ani Rudy nie grają zbyt dobrze głowa, wiec raczej długie podania odpadają. Twoi zawodnicy maja dobrą technike, wiec zalecałbym krótkie podania.
Na tym polega właśnie ustawianie taktyki pod swój zespół. Życzę powodzenia ;)

masseur Partyzant

13.01.2008 19:08    #6392     Sufler - Porady do gry - poradnik do gry
Marcin: rolą managera jest dobór taktyki i piłkarzy, więc co do poziomu merytotrycznego tak naprawdę nie możemy ci pomóc, bo twoja rozgrywka stałaby się naszą :) Jeśli chodzi ci o obsługę gry to po prostu uruchom próbną grę i popróbuj jak się ustala taktykę itp. a dopiero potem weź się za normalną karierę i odnoś sukcesy

Pawell Partyzant

13.01.2008 13:41    #6393     Sufler - Porady do gry - Długi
Jest jakiś sposób na wyjście z długów w czasie sezonu nie licząc sprzedaży piłkarzy? I przy jakich długach zarząd może wyrzucić managera??

Adasix Partyzant

12.01.2008 17:03    #6394     Sufler - Porady do gry - FM 2008 8.0.0
Mam pytanie mam gre Football manager 2008 8.0.0 i gram Łódzkim Widzewem i mój bilans meczy 10 zwtcięstw 2 remisy 0 porażek, ustalam taktykę inną na każdego przeciwnika ale czy nie zaczęsto wygrywam? Czy to jakiś błąd czy po prostu dobra gra ??

bReCZ Partyzant

12.01.2008 14:17    #6395     Sufler - Porady do gry - Blad aplikacji-pomocy!!!
Mam ten sam problem, ogromna baza danych FM 2008 (orginalny), 3 sezon sie zaczal, jestem pod koniec lipca, klikam kontynuuj i wychodzi do pulpitu i pisze ze napotkano powazny blad i aplikacje zostanie zamknieta, i jeszcze ze raport z bledem znajdzie sie w moich dokumentach/sports interactive/football manager 2008/crash dumps, tylko ze go tam nie ma :(
przeinstalowalem gre i nic, rezygnowalem z posady w klubie nic, tak samo urlop ;(
Da sie cos z tym zrobic ? :( Mialem genialne 2 sezony i chcialbym jeszcze pograc, a nie moge :/
Dodam ze ostatnio dokupilem 512 ram i mam juz 768, Procek Pentium 4 2,44 GhZ
Zaczalem gre po dokupieniu RAM..
Pozdrawiam !

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
10.01.2008 21:13    #6396     Sufler - Porady do gry - skiny
Do Football Manager 2007 były skin klubowe. Teraz pewnie też są.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Fl0res Partyzant

09.01.2008 22:49    #6397     Sufler - Porady do gry - NARODOWOŚĆ MANAGERA
Czy narodowość managera ma wpływ na grę? np. zaczynam lige angielska i dodaje hiszpanskiego managera ktory zna tylko j.hiszpański.

pzdr

Kendo Kashin Partyzant

09.01.2008 19:02    #6398     Sufler - Porady do gry - CO to ma byc????????????????
Niestety nie moge juz dac sreen'ów bo się wkurzylem i dodalem sobie nowego managera do Millwall i prowadze sobie spokojnie klubik. A jesli chodzi o zaufanie to na plan długoterminowy w polowie sezonu mialem maksimum(bylem wtedy w strefie spadkowej Premier League), a pod koniec jak juz media zaczely spekulowac, ze mi sie kontrakt konczy to mialem na zero przy planie dlugoterminowym i prawie maksa przy rozgrywkach ligowych(zakonczylem na pietnastym miejscu)

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

09.01.2008 12:01    #6399     Sufler - Porady do gry - Irytujące zachowanie
Nic innego mi do glowy nie przychodzi. Poza tym, w takich realiach (poludniowoamerykanskich, latynoskich, iberyjskich) to gralem tylko poltorej sezonu Espanyolem w poprzedniej wersji Football Managera. Fakt faktem doprowadzilem ich do LM (tam odpadlem w grupie) ale stwierdzilem, ze to nie na moje sily. Chimeryczni pilkarze, zachowujacy sie jak panienki, olewajacy moje polecenia taktyczne, nie potrafiacy grac w pelnej koncentracji 90 minut, gole tracone po samobojach... To nie sa warunki dla mnie. Takze poza tym wypozyczeniem Twojego Argentynczyka do innego zespolu gdzie bedzie gral w pierwszym skladzie to nic mi do glowy nie przychodzi..
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
08.01.2008 15:43    #6400     Sufler - Porady do gry - Oszustwo???
Sprawa finansów w Football Manager wygląda na nie dopracowaną.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution