Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Lesio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.01.2008 18:04    #6381     Sufler - Porady do gry - "Polska pod ostrzałem"
klim1981 nie przejmuj się pucek to taki nadgorliwy chart tej stonki, nawet jak nie ma nic do powiedzenia to Ci powie, może musi się dowartościować?
Nikogo nie uraziłeś, a co do tego co napisałeś, to myślę, że to błąd gry, sądzę że jest jakaś tolerancja co do powołania zawodników określonej klasy z określonego klubu, która tutaj została źle obliczona przez grę! Może to zbyt niski poziom reputacji powołanych zawodników? Może zabrali oni miejsce zasłużonym piłkarzom, których pominąłeś?
Ale to tylko gra, takie rzeczy się zdarzają! W FM-ie jeszcze nie jedno Cię zaskoczy, na plus bądź na minus. Ponadto myślę, że ta gra musi być trochę irytująca, takie jest przecież życie MANAGERA...

boro92921 Przodownik pracy

16.01.2008 21:12    #6382     Sufler - Porady do gry - Kevin Keegan - atrybuty
na FM 2005 powinien być bo był chyba wtedy managerem Man City a Pucek mam pytanie to a jeśli sobie uaktualniasz bazę to średnio ile grasz na jednym sejwie ?

Leech Partyzant

16.01.2008 20:30    #6383     Sufler - Porady do gry - Background
Wzialem przykladowo szkocki Falkirk, odznaczylem w opcjach to co trzeba... iii.... niestety... tła sie nie zmieniaja, a pamietam jak gralem jeszcze w championship managera 01/02 to tam wlasnie podobne tla sie zmienialy co jakis czas itd :) bardzo mi sie podoba to, bo lubie klimat stadionow z wysp ;)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
16.01.2008 20:21    #6384     Sufler - Porady do gry - Kevin Keegan - atrybuty
Jeżeli ktoś może to proszę o udostępnienie mi atrybutów (wszystkich) jako screenów z edytora managera Kevina Keegana. W bazie 2007 i 2008 nie ma tego pana a pozostałych wersji nie mam i nie mogę sprawdzić (2007 też nie mam ale już Pawisco mnie poinformował, że gościa nie ma).

Zastanawia was zapewne po co mi to. Chcę stworzyć postać Keegana ponieważ został managerem Newcastle a ja staram sobie uaktualniać bazę danych.

Jeżeli ktoś może to proszę o te screeny. Albo spakowane i wrzucone na jakiś serwer (filefront, rapidshare itp.) albo w postaci zdjęć (imageshack itp.) lub bezpośrednio na moje GG 6028977.

Za pomoc będe wdzięczny.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Leech Partyzant

16.01.2008 20:05    #6385     Sufler - Porady do gry - Background
Witam,
Mam problem z zainstalowaniem backgroundu. Sciagnalem z szkockimi stadionami, ale niestety nie chodza. Zacznaczylem w opcjach pokazuj tła, sciezka do ktorej skopiowalem tla to:

C:Documents and SettingsUserMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008graphics

I nadal nie chodzi, wiec nie wiem co jest nie tak :(

Moze ktos pomoze?

Juz czytalem troche tematow z podobnymi problemami, jednak wciaz nie zmieniaja mi sie tła :(

Pozdrawiam i dziekuje za pomoc z gory :)

wolek1986 Partyzant

16.01.2008 18:29    #6386     Sufler - Porady do gry - Taktyka w FM08
Witam Jak każdy użytkownik cmrev.com uwielbiam Football Manager. Jednak FM08 nie daje mi takiej satysfakcji. Z jednego powodu- TAKTYKA. Jaką bym nie zastosował to zawsze jest źle. Prowadzę Widzew Łódź. Jestem typem managera, który lubi tanio kupować i drożej sprzedawać lecz tylko zawodników, którzy furory u mnie nie zrobią. Potrzebuje konsultacji z dobrym taktykiem, bo ja za "Chiny Ludowe" nie mogę jej dobrać. Moi piłkarze grają 8 zwycięstw pod rząd a potem 10 meczów bez wygranej. Może to wina ,że uwielbiam stawiać na młodzież ale na litość boską u mnie średnia CA to to niecałe 130 więc nie wiem. Mam zespół typowo do taktyki 4-4-2 Mam dobrych skrzydłowych i bocznych obrońców. Najgorzej jest w obronie. Mimo iż mam Navasa na bramce i niezłych środkowych obrońców (dobrze grają głową i są dość szybcy) to tracę dość sporo bramek. Niekiedy napastnicy mi się zacinają. Mimo iż mam ustawioną grę na skrzydła to skrzydłowi nie szarżują ( mają drybling,szybkość, dośrodkowania na poziomie 15-17) Na prawdę nie wiem jak zrobić aby piłkarze grali pressingiem. Screen z 1-wszym zespołem dam poniżej. Proszę o pomoc Pozdro

masseur Partyzant

16.01.2008 16:59    #6387     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu
Po pierwszym sezonie to raczej i tak nie dostaniesz takiego awansu na managera United. Nawet jeśli ustawiłeś kontynentalną reputację na początku gry, to szanse na zastąpienie Fergusona już po roku są minimalne niestety. Często tak jest, że jesteś kandydatem a potem nic z tego nie wynika. Pamiętam jak po wygraniu bundesligi drugi raz z rzędu, zwolniła się posada trenera Kamerunu. Byłem kandydatem na selekcjonera tego kraju, wyraziłem zainteresowanie, a i tak moje podanie zostało odrzucone.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

16.01.2008 16:13    #6388     Sufler - Porady do gry - UEFA
@9pucek - źle się zrozumieliśmy, nie potrzebuje zachęty do dalszej gry, nie jest też dla mnie większym problemem sprzedaż zawodników( w końcu gdy objąłem Katowice 2 sezony temu był tam tylko 1 zawodnik "aktywny" tzn. nie szarak) a mój "dram tema" zbudowałem z dziadków którzy się we mnie "zakochali" gdy prowadziłem ich w innych klubach :D

a moje pytanie było czysto retoryczne, gdyż moja reputacja pozwala mi na objęcie jednego z czołowych klubów (gdybym tylko chciał), ale to już mnie przestało bawić, myślę że w obecnym managerze osiągnąłem już wszystko na czym mi zależało(3 MP z Widzewm + 1 PP + 1 PL, WCM z Espanoyl-em, Finał Euro 2012 z Polską i pół finał kolejnych MŚ też z Polską, PNE z WKS i kilka mniejszych ale bardzo satysfakcjonujących wyników z innymi drużynami - więc przed emeryturą i definitywnym odstawieniem FM-a na półkę - postanowiłem przywrócić blask dawnej firmie za jaką uważam Katowicki GKS ...
więc będę walczył aż GKS nie zagra choćby jednego meczu w LM :)

Carrot Młody aktywista

15.01.2008 15:19    #6389     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje U-21
czytalem ze kilku userow prowadzi reprezentacje mlodziezowe takich krajow jak Polska czy Francja. Jak to jest mozliwe? Poprostu mozna sie zglosic jako chetny do prowadzenia ow reprezentacji, czy robiliscie to metoda "nowy manager zatrudnia mnie i odchodzi na emeryture"? bo slyszalem ze bedize mozna prowadzic reprezentacje mlodziezowe bez bycia trenerem pierwszej repr. i to bez oszustw jak "new manager". a wiec jak to bylo z zatrudnianiem was? :)
z gory dzieki...

Dereds Przodownik pracy

14.01.2008 17:34    #6390     Sufler - Porady do gry - Okienko Transferowe
w football managerze cały luty a w rzeczywistości polskie kluby kontraktują piłkarzy od Stycznia a nawet wczesniej do Lutego
pomóc Puckwoi bezcenne

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution