Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.01.2008 09:22    #6371     Sufler - Porady do gry - pomocy small screen
Element docelowy:np. "C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2008fm.exe" Dodajesz za cudzysłów -small_screen -windowed
Np. "C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2008fm.exe"-small_screen -windowed
Spróbuj coś takiego.

cristianoronaldo Partyzant

20.01.2008 01:17    #6372     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
www.perfectmanager.xad.pl Tu macie turnieje do Fm-a Wbijajcie jak chcecie grać przez sieć niedługo będziemy mieli trunieje sponsorowane także wchodźcie!

Mirun23 Partyzant

19.01.2008 22:27    #6373     Sufler - Porady do gry - pomocy small screen
"F:GryFootball Manager 2008fm.exe" - tak wyglada element docelowy u mnie i działa normalnie, nei wiem skad tamto sie wzielo, a jeszcze w zakładce skrót masz cos takiego jak: uruchom i tam sei wybiera w jakim oknie ma sie uruchomic

macieks400 Partyzant

19.01.2008 22:09    #6374     Sufler - Porady do gry - pomocy small screen
moj element docelowy wyglada tak "C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2008fm.exe" --from_media_center=true -mce

jak musi wygladasc zeby działał mi tryb niepełnoekranowy? bo wiem ze cos sie dopisywało

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
19.01.2008 20:10    #6375     Sufler - Porady do gry - Pytanie :)
Budżety w FMie to temat dociekań wielu grzczy. Budżety w Football Manager nie są realne.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
19.01.2008 14:47    #6376     Sufler - Porady do gry - Pytanie...
radek543
Nie ma czegoś takiego w Football Manager 2008. PanCartoon ma urojenia.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.01.2008 13:20    #6377     Sufler - Porady do gry - Atrybuty Psychiczne Managera
witam :) jestem nowy i nie wiem czy to temat na sufler, ale mam pytanie : przez co atrybuty psychiczne managera sie zmieniaja?? gram wlasnie trzeci sezon Widzewem i mam dwa atrybuty po 13, dwa po 7 i jeden 8. Czym to moze byc spowodowane?? Z gory dzieki za pomoc :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Mój pierwszy pomysł niestety upadł i to przez ciebie Reaper :P Dobra ale nie o tym chciałem pogadać. Chodzi mi o to, czy można by tu umieścić opowiadanie o menadżerze? Ale zmyślone. W końcu to strona o Football MANAGERZE :P

Lesio Partyzant

18.01.2008 17:06    #6379     Sufler - Porady do gry - bundesliga spełnieniem marzeń ?
******** oldgunz *********
To chyba najlepsza wypowiedź jaką ostatnio czytałem!!!!!!!!!!!
Jak się kiedyś wziąłem za oglądanie działu "rekordy, przechwałki", to tam same Nicolasy Milany, Omary Andrade, Kisliyaki ...itp, przecież to jest śmieszne, nie ma się absolutnie czym chwalić, jak sobie kupisz jakiegoś piłkarza co do którego wiesz, jaki będzie jego poziom, i że będziesz miał go za grosze!
W taki sposób, to można i Gryfem Wejherowo zdobyć Ligę Mistrzów!
Tylko nie wiem czy przynosi to chwałę i radość z gry?
Na pewno NIE!
Dlatego zawsze śmieszą mnie ludzie co korzystają z TALENTÓW, jakichś treningów TUGA, gotowych taktyk... a potem strugają kozaków i uważają się za Wielkich Managerów. Śmiech na sali!

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

18.01.2008 11:54    #6380     Sufler - Porady do gry - Problem w Lidze Mistrzów
Hicik31
Ty czerpiesz jakakolwiek satysfakcje z gry? Pomijam juz granie Milanem, bo jak stwierdzilismy ostatnio, w FM 2008 nawet gra duzym klubem juz tak prosta nie jest. Ale pytania co mam zrobic jak Megawarior napisal Ci prawie gotowa instrukcje... To troche tak jakbys chcial krok po kroku dowiedziec sie co zrobic, zeby wszystko wygrywac..

No ale co tam - juz Ci mowie co masz zrobic.
1. Zaskakuj czyms przeciwnika. Druzyna ktora wygrala LM, zdobyla Mistrzostwo Wloch i pewnie jeszcze Puchar Wloch jest raczej druzyna znana na kontynencie. Inni managerowie pewnie wyciagneli wnioski z pasma Twoich sukcesow. Takze zamiast wystawiac w trupa ten sam, najmnocniejszy sklad, skoro masz taka dobra druzyne sprobuj wystawic mlodszych pilkarzy, ktorzy na grupowy mecz w LM z CSKA beda zmotywowani bardziej niz np. Seedorf, ktory 3 krotnie (w Twojej sytuacji 4 krotnie) wygrywal juz final LM. Poza roszadami w skladzie probuj motywowac poprzez komentarze przedmeczowe. Podgrzewanie atmosfery w takim przypadku jest wskazane, bo starzy wyjadacze a'la Maldini nie pala sie pewnie specjalnie do gry przeciwko CSKA. Ponadto mozesz zaskoczyc taktyka. Wiem, ze taktyk w trakcie sezonu sie nie zmienia, ale na jeden mecz mozna sprobowac. Milan gra bardzo inteligentna pilke, takze zawodnicy powinni sie polapac w nowych ustawieniach.

2. Rozgryzl Cie przeciwnik. Pamietaj, ze kazdy mecz jaki grasz nie jest rozgrywany przeciwko innemu komputerowi, tylko temu samemu. W zwiazku z tym, jesli np. w lidze ograles Rome, to w kolejnym meczu dajmy na to z Barcelona bedzie Ci trudniej - Roma i Barca graja podobnie, komputer zachowa sie jakby byl jednoczesnie trenerem Barcy i Romy - wyciagnie wnioski.

3. Do druzyny wkradla sie rutyna. Grajac ta sama taktyka, podobnym skladem, przeciwko podobnym rywalom przez ponad rok bez zadnych ubarwnien? Kazdy by sie znudzil. Badz kreatywny, podejmuj decyzje. Nawet jesli nie beda trafne, to ozywisz atmosfere, ktora pewnie siadla wokol zespolu (nie mowie o morale, to pewnie masz wysokie).

4. Nie mozna wiecznie wygrywac. Moze to Schalke albo CSKA wprowadzily do swojej gry element, z ktorym Twoi gracze sobie nie radza. Przeanalizuj jak straciles bramki w tych spotkaniach. Obejrzyj pare razy powtorki patrzac gdzie byli obroncy, jak doszlo do sytuacji strzeleckiej itp. Sprawdz ostatnie mecze Schalke i CSKA. Moze akurat te dwie druzyny sa w mega formie? Moze gromia wszystkich, ktorzy graja np. 442 (zakladajac ze grasz 442 oczywiscie). Moze latwiej im sie gra przeciwko mocniejszym rywalom - wtedy daj komentarz, ze zwyciestwo nie jest konieczne, zeby zdemotywowac rywala (zdemotywowac - jest taki wyraz w ogole=)?).

To byloby na tyle z takich ogolnych porad. Chociaz mozna tak mnozyc i mnozyc. To wlasnie mnogosc tych rozwiazan sprawia, ze to taka fajna gra, a Ty chcesz wszystko miec podane na talerzu=)
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution