Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Buciu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.02.2011 19:43    #3681     Sufler - Porady do gry - Facepacks - Problem
Do C:Documents and SettingsxxxMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2011graphics

Próbowałem usunąć cache ale w ogóle tego folderu nie znalazłem

buczek93 Młody aktywista

Z gry w 2010 doszedłem do wniosku że z Malagi z marszu można zrobić zespół w top8 w La Liga. Dortmund ma cholernie mały budżet transferowy (milion euro ;/), Atletico trzyma się dzięki duetowi Forlan Augero, chociaż Asenjo to też perełka na skalę minimum europejską. Atletico nie ma może jakiegoś kolosalnego budżetu, warto jednak nadmienić że klub dość szybko kończy zaległości finansowe i robi duży plus. Po kilku sezonach nawet managerowany przez komputer jest cholernie trudny do obejścia. W Napoli jest cyborg Hamsik, kilku fajnych i dobrych graczy, do tego niezły budżet (z 10 mln euro na starcie). Chociaż grając Napoli będzie się trzeba użerać z Juve, Interem, Romą, AC Milanem i Palermo - konkurencja nie śpi. A w Hiszpanii Atletico musi uważać tylko na Real, Valencię i Barce. Mam nadzieje że wiesz o limicie 25 numerków w Hiszpanii i max 3 obcokrajowcach ? I że we Włoszech wolno sprowadzić TYLKO jednego kopacza spoza UE w całym sezonie ?

Raskolnikovv Partyzant

25.02.2011 18:26    #3683     Sufler - Porady do gry - MORALE DRUŻYNY U21 [FM2008]
Witam. Mam pytanie , otóż wiele czytałem i wiadomo, że w FM08 w jako pierwszym managerze w końcu atmosfera w drużynie miała nieco większe znaczenie, a bardzo niskie morale jednego zawodnika wpływały na innych i atmosfere w szatni. Tudzież takie moje pytanie - czy morale zawodników przesuniętych do drużyny U21 ma znaczenie na atmosfere i morale zawodników w pierwszej drużynie? Wielkie dzięki za wierzytelną odpowiedź!

EnemY Partyzant

25.02.2011 15:12    #3684     Sufler - Porady do gry - Problem FM 11
Otóż, zainstalowałem sobie wczoraj Football Manager 2011, odpalam grę ładują się różne reklamy sportowe dochodzi do menu i wyskakuję komunikat: "Wystąpił problem z aplikacją fm.exe" niemal każdy spotkał się z takim komunikatem i wie o co chodzi, co mam zrobić zeby gra chodziła bez problemów ? Mam zainstalowanego NET Frameworka stąd - http://www.micro(...)479ab0d7 oraz Directxa bodajże 11 tego najnowszego. Jestem po formacie komputera od niedzieli i chodzi mi dobrze. Czekam niecierpliwie na pomoc, dziękują z góry.

jasiek77 Partyzant

[quote=bugi42]Nie wiem jak wyglądają jego umiejętności w przyszłości, ale zobacz Daniela Sturridge'a, rewelacyjny pewnie nie jest, ale sprawdź ;)[/quote]

Wielkie dzięki za tą propozycje, akurat ten zawodnik jest teraz dostępny z wolnego transferu.

[quote=metiu96]Może Roberto Soldado w każdym managerze jest świetny[/quote]

W tym też jest świetny ale chcą 21mln euro za niego więc troche za dużo ;p

metiu96 Partyzant

Może Roberto Soldado w każdym managerze jest świetny

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

22.02.2011 22:12    #3687     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki,a PA
Przecież CA to właśnie aktualne umiejętności, więc atrybuty...

LPiwosz Partyzant

[quote=AlexManager]Szukam sensu gry. Powoli odechciewa mi sie grać, a nie chce przestac grać ;P coś polecacie?[/quote]

Dodatek z Azjatyckimi ligami i jedziesz;d
Al-Hilal z Arabii ;] ;d;d

...
Szukam zespołu z zaje.... szkółką i młodymi, najlepiej z najlepszym ośrodkiem.
المملكة العربيّة السّعوديّة

lukist Partyzant

22.02.2011 22:01    #3689     Sufler - Porady do gry - Własny klub
ale niechociaż coś zrobią z tą kasą zarobioną przez managera bo tak ja biore od klubu jak najmniej zeby miec wiecej kasy na but trans i płacowy

Tome888 Partyzant

22.02.2011 19:52    #3690     Sufler - Porady do gry - Genie scout
Chce ściągnąć genie scouta z tej strony-http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/FM-Genie-Scout-RC2.html
Pisze żeby wypakować archiwum i uruchomić. I tu moje pytanie. To jest obojętne gdzie wypakuje czy gdzieś je wypakować w pliku football managera?

PS: Gram w fm2010(chyba bez znaczenia)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution