Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

bugi42 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.02.2011 21:12    #3671     Sufler - Porady do gry - Niestandardowe ligi - problem
To źle. To ma być w Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data. Wtedy powinno Ci wszystko śmigać.
...

bugi42 Młody aktywista

28.02.2011 21:07    #3672     Sufler - Porady do gry - Niestandardowe ligi - problem
Czy mi się wydaje czy wpakowałeś to do C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data?
...

bugi42 Młody aktywista

28.02.2011 20:54    #3673     Sufler - Porady do gry - Niestandardowe ligi - problem
A na pewno wypakowałeś to do Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data?
...

Dumlas Partyzant

28.02.2011 20:12    #3674     Sufler - Porady do gry - Niestandardowe ligi - problem
Moje Dokumenty > Sports Internactive > Football Manager 2011 > stwórz folder " editor data " i tam wklej,powinno pomóc.

# up: nie było Cię.;d

bugi42 Młody aktywista

28.02.2011 20:12    #3675     Sufler - Porady do gry - Niestandardowe ligi - problem
Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data - wypakuj to w tym folderze. Jeśli nie masz folderu "editor data" to go stwórz.
...

milosevic Partyzant

28.02.2011 20:06    #3676     Sufler - Porady do gry - Niestandardowe ligi - problem
Witam. Nie mogę zagrać drużyną z ligi farerskiej, nowozelandzkiej czy innej afgańskiej, bo... nie mam w ogóle folderu, do którego należy wkleić pobrane pliki. Nie mam 'editor data'. Jest Sports Interactive/Football Manager 2011, a potem nic. Mam: data, directx, jre, tools. Wchodzę w 'tools', tam w 'editor', następnie w 'data'. Jedyny folder, który jako tako pasuje do docelowego. Wklejam tam plik i nic. Co robię źle?

szczepek Młody aktywista

28.02.2011 15:37    #3677     Sufler - Porady do gry - nie działa mi
sprawdź czy wgrałeś do odpowiedniego folderu Documents and Setting/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data

czy masz wymaganą łatkę ( bodajże 11.2.0 lub 11.2.1 ) i przed rozpoczęciem gry, zaznacz sobie że chcesz mieć ten plik przy załadowaniu nowej gry

Raskolnikovv Partyzant

no chyba jednak PA nie są podane w liczbach w grze by zwiększyć jej realistyczność - w rzeczywistości by poznać potencjał zawodnika też trzeba go poprostu obserwować. Moim zdaniem, ciągłe sprawdzanie atrybutów w edytorze, niszczy zabawe i ingeruje w "realistyczność" gry;p;p. I chyba jednak nie będę sprawdzał PA, zdaje się na swój managerski nos, i narazie to działa. Nawet posprowadzalem pilkarzy ktorych później widziałem tutaj w talentach z wysokim PA :) czego wcześniej nie widziałem. I to sprawia prawdziwą satysfakcję. in my opinion edit: bo znajdywanie potencjalnych mocnych zawodników, pasujących profilem fizycznym do systemu gry, czy danej roli to jeden z najważniejszych i podstawowych elementów tej gry......

Vari Partyzant

27.02.2011 23:53    #3679     Sufler - Porady do gry - Kontrakt dla Managera
Witam,
mam problem z moją sytuacją w każdych klubach. Po dwóch sezonach w Tottenhamie, zaproponowano mi przedłużenie kontraktu. Niestety jedyna możliwą możliwą opcją było jego podpisanie "po wygaśnięciu obecnego", a nie "natychmiastowo". Efektem tego było wygaśnięcie ze mną kontraktu w dniu 30 czerwca i nie podpisanie nowego. Zostałem na lodzie. Trafiłem do Juventusu, lecz tam po roku szykuje się podobna sytuacja. Nie mogę podpisać kontraktu ze skutkiem natychmiastowym. To jakiś bug w grze? Ktoś spotkał się z takim przypadkiem? Co robić?
Pozdrawiam

bartibis Partyzant

27.02.2011 18:26    #3680     Sufler - Porady do gry - Przyjemność z gry
1. No to ligi egzotyczne (RPA, Singapur itp.), reprezentacje (mało meczy, dużo szukania).
3. Zależy od osiągnięć twojego PC. Ja gram w Voleyball Managera 2010, NBA 2k11, ew. starsze wersje FM-a (np. CM 01/02, CM 03/04)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.