Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

rawson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.
Wczoraj wgrałem patch i 11.3 i uaktualnienie Gietza.
Niestety zmieniając kluby korzystając ze strzałek w górnym panelu które widnieją w okolicach herbu drużyny, przeszukiwałem kluby I ligi Polskiej. Wszedłem na Kolejarz Stróże, kliknąłem w prawo (żeby zobaczyć kolejną drużynę) i w tym momencie gra się wiesza i zamyka się po chwili, bez żadnego komunikatu. Ta sama sytuacja dzieje się kiedy dodaje managera i przesuwam kluby I ligi strzałką w dół.
Może ten problem jest mało znaczący ale kiedyś w czasie gry mogę się zapomnieć i szkoda by było stracić grę.
Przeinstalowanie gry nic nie daje. Zrobiłem to wczoraj dwa razy. Potem wgrałem patch i uaktualnienie Gietza i ciągle to samo.
Czy komuś dzieje się tak samo?

Edit: Zorientowałem się że to jednak problem z kszo Ostrowiec. Gra się zawiesza jak się wchodzi na KSZO. Macie też tak?? Pomocy!!

Raskolnikovv Partyzant

08.03.2011 22:12    #3652     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
już mam reputację "światowa" i "szanowany manager" jako opis :p awans do I ligi, dwa mistrzostwa Polski i puchar kraju :P:P:P no ale pogramy jeszcze pare sezonow moze w koncu bede ulubiencem kibicow ;D

ps. a doda mi się klub do ulubionych który długo prowadze? bo dalem ciala i nie zaznaczylem sobie ulubionego na starcie, a prowadze klub który lubie, mozna to nadrobic?

AlexManager Partyzant

polecam grac lechem 4-2-3-1. pierwszy sezon: wygrana liga, puchar Polski, superpuchar polski i LE.
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

tez myslalem o borusii. bede wdzieczny za inne sugestie ;)
サッカーはあなたと一緒にしよう

pawelbarca1993 Partyzant

[quote=Mazzz63]Doradźcie mi jakiś klub z Championship o ciekawym składzie i stabilny finansowo który dawno nie grał w premiership[/quote]
nottm forest albo leeds

[quote=AlexManager]Szukam klubu z młodymi bardzo perspektywicznymi graczami, który jest niedoceniany w swojej lidze, nie jest faworytem, nie ma długów. Mile widziane Puchary i 5kk budżetu. Odpada Palermo. Najlepiej kluby z Europy.[/quote]
borussia dortmund. z tego co pamietam bilbao ma tez dosc mlody sklad. moze sporting lizbona?
"Seny, pit i collons!"

AlexManager Partyzant

Zgadzam sie z Guezmirem

ucieczka to najlepsze wyjscie.
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

Szukam klubu z młodymi bardzo perspektywicznymi graczami, który jest niedoceniany w swojej lidze, nie jest faworytem, nie ma długów. Mile widziane Puchary i 5kk budżetu. Odpada Palermo. Najlepiej kluby z Europy.
サッカーはあなたと一緒にしよう

machaj88 Młody aktywista

07.03.2011 08:57    #3658     Sufler - Porady do gry - Mind games
Managerów nie zaczepiam, staram się tylko pozytywnie wypowiadać o tych, którzy mają o mnie dobrą opinię lub wcale. Jedynie w przypadku największego rywala pozwalam sobie czasem na uszczypliwości. Gdy jest możliwość "wypowiedz się o piłkarzu" zawsze korzystam bo to w większości działa, potem dany piłkarz albo nie zagra w tym meczu albo zagra słabo.

machaj88 Młody aktywista

07.03.2011 08:53    #3659     Sufler - Porady do gry - Facepacks - Problem
Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/graphics/pictures/players/pol/Ekstraklasa/Śląsk Wrocław

Tak przykładowo wygląda to u mnie i działa. Wszystkie grafiki z cmrev mają tak potworzone foldery więc może ściągnij jeden stąd i zobacz czy działa potem zrób wszystko tak samo w tym co już masz.

BESTCOACH Partyzant

06.03.2011 23:51    #3660     Sufler - Porady do gry - Problem z Uruchomieniem
DZIĘKI SDMS POSZUKAŁEM TO O CZYM NAPISAŁEŚ I DZIAŁA

likasz prawym przyciskiem na ikonkę FMa na pulpicie.
Właściwości.
Element docelowy:np. "C:Program
FilesSports InteractiveFootball Manager 2007fm.exe" Dodajesz za cudzysłów -small_screen -windowed
Np. "C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 20011fm.exe"-small_screen -windowed

POZDRO

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution