Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

patryk11 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.03.2011 18:25    #3641     Sufler - Porady do gry - Screen
Tak samo. Screena znajdziesz w: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/screenshots. Ewentualnie możesz zrobić Print Screenem, a poem wchodzisz w Painta i robisz "wklej" i zapisujesz sobie gdzie chcesz.

Wichura Partyzant

Witam to PILNE szukam Napastnika na miare LM do Legii sezon 2014/2015 fm 11 łatka 11.2.0 budzet 3 mln euro(na chwile obecną ale bede wyprzedawał nie potrzebnych piłkarzy wiec sie zwiekszy) potrzeba mi napastnika ktory zapewni mi duża ilosc bramek i wykorzysta kazda nadarzajaca sie sytuacje.Innymi słowy potrzeba mi kogoś takiego jak Hubnik.Zaznaczam ze jestem znanym managerem i siedze juz 5 rok w Legii i mam range Światowy a Legia dzieki mnie jest bardzo szanowana w Europie

AlexManager Partyzant

14.03.2011 16:49    #3643     Sufler - Porady do gry - Problem z wyszukiwaniem piłkarzy
sprobuje dzieki
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

polecacie szczegolnie jakis klub z polskiej ekstraklasy?
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

14.03.2011 16:09    #3645     Sufler - Porady do gry - Problem z wyszukiwaniem piłkarzy
Jak w temacie. Gram Lechem Poznań i nie mogę znaleźć młodych talentów w wyszukiwarce transferowej. Jak wpisuje nazwisko piłkarza to mi go nie znajduje. Co robić?
サッカーはあなたと一緒にしよう

Craxa fan Młody aktywista

Proszę zwrócić uwagę na ten tekst http://www.cmrev(...)474.html gdyż napisany jest schludnie, bezbłędnie i generalnie jest to wartościowy poradnik, których "tutaj" nigdy za dużo.
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

XxGieno95xX Partyzant

Witam.
Gram w Football Managera 2011 na łatce 11.3.0 :)

Legia Warszawa
- Potrzebuję środkowego pomocnika, najlepiej o dobrych walorach ofensywnych. Przydało by się żeby też miał dobre rzuty rożne.
- Potrzebuję również scoutów. Jeśli znacie jakichś dobrych to pisać ;)
BUDŻET: 10 mln !

Sandecja Nowy Sącz
- Potrzebuję dobrego napastnika oraz Prawego pomocnika ofensywnego.
Oprócz tego na każdą pozycję oprócz bramkarza.
- Potrzebuję też trenerów :)
BUDŻET: 350 tys. :/
(nie ptarzcie na to aby wszyscy sie w tym budżecie zmieścili)

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

11.03.2011 15:26    #3648     Sufler - Porady do gry - Swiezak prosi o pomoc
Plik wstawiasz do Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager/Schedules. Żeby trening działał już nie musisz robić nic więcej, tylko w zakładce trening w klubie, najpierw weź zarządzanie treningami i importuj pobrany trening, a potem przydziel odpowiedni trening poszczególnym piłkarzom.

P.S. Jeśli nie masz pliku schedules w Moich dokumentach, to go stwórz.
Darkness... for me is where I shine

archimedius Partyzant

10.03.2011 19:33    #3649     Sufler - Porady do gry - galeria sław -brak rekordu
W końcu mi się udało wyczyścić galerie sław.
W viscie robi się to tak: start, uruchom, wpisujemy: %appdata% i ok lub:
C:UsersNazwa użytkownikaAppDataRoaming

Potem wchodzimy do folderu: Sports Interactive dalej Football Manager 2011, Settings, Version 1101 i tu miałem problem usuwałem plik: state-HALL_OF_FAME_SCREEN ale to nic nie dawało więc usunąłem cały folder Version 1101 i wszystko ładnie śmiga oczywiście przed jakimkolwiek usunięciem polecam zrobić sobie kopie zapasową albo zamiast usuwać wykorzystać opcję wytnij.

W siódemce pewnie wszystko wygląda podobnie chociaż jeszcze nie sprawdzałem.

Mam nadzieję że się komuś to przyda.

Pozdro

grzelu_sdz Partyzant

Pomóżcie bo nie daje rady.Już chyba po raz N-ty zaczynam nową rozgrywkę i nic to nie daje.Gram WISŁĄ KRAKÓW i za każdym razem dupa.Pomożcie co robię źle.Gdy dochodzi do pierwszego meczu pucharowego to zawsze bęcki dostaje z leszczami.Taktykę myślę że mam dobrą od razu po rozpoczęciu rozgrywki od razu stosuje trening by toloi z tej że strony przy taktyce daje zgranie zespołu moi zawdonicy w sparingach wygladają bardzo kiepsko kodycja 40 po jednej rozegranej połowie ściągnałem tylko 4 piłkarzy już nie mam słów co robię źle.Może pies pogrzebany leży w rozmowach motywacyjnych ale w sparingach daje udowodnij że zasługujesz na grę w pierwszym składzie nie przejmujcie się wynikiem.POMOCY NIE ODPRAWIAJCIE MNIE Z KWITKIEM TO CHYBA NAJTRUDNIEJSZY MANAGER W JAKI GRAM

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution