Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

BartekF07 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.03.2011 13:36    #3631     Sufler - Porady do gry - Reputacja Lecha
PolskiGuardiola screen nie działa. Buduj powoli drużynę, tak jak mówi MagnificoManager.

BartekF07 Partyzant

16.03.2011 13:36    #3632     Sufler - Porady do gry - Reputacja Lecha
PolskiGuardiola screen nie działa. Buduj powoli drużynę, tak jak mówi MagnificoManager.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

15.03.2011 20:20    #3633     Sufler - Porady do gry - Nie wyświetla zdjęć newgenów.
Ty, może jakąś klątwę masz na sobie, bo avka też ci nie wyświetla ;o

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

Jak w tytule - czy ktoś w końcu rozwiązał ten problem? Wątków jest sporo, ale dotyczą wcześniejszych wersji (mnie się rozchodzi o 2011), zaś komentujący sugerują zbyt małą ilość RAMu. U mnie takiej opcji nie ma, mam nowy komputer i RAMu od cholery (4GB). Wolnej przestrzeni na dyskach na pamięć wirtualną mam ok. 500 GB. Procesor iluśtam-rdzeniowy, zresztą w tym przypadku to raczej bez różnicy. Windows 7.

Problem pojawił się jakiś czas temu. Początkowo, na jesień i w zimę, gra chodziła ok. Od mniej więcej stycznia - lutego, co odpalę grę, to jestem w stanie rozegrać 1 mecz na podglądzie key only i dość szybkim tempie. Po meczu zdążę jeszcze prześledzić analizę spotkania i już muszę zapisywać grę, bo wywala do Windowsa z powyższym problemem. Wcześniej gra działała ok, mogłem i 5 godzin spędzić nad nią bez takich sytuacji.

Na pytania, które prędzej czy później zostałyby zadane, odpowiadam z góry:
- Tak, gra jest oryginalna
- Tak, próbowałem ją przeinstalowywać
- Nie, nie reinstalowałem systemu i raczej nie zamierzam się w to bawić
- Nie, nie mam żadnego patcha, ale przez pierwsze miesiące nie potrzebowałem go, a gra działała ok
- Nie, nie wybrałem zbyt dużej bazy danych (komputer ma dobre parametry, a ja gram na dużej bazie z aktywnymi 5 ligami)
- Nie, gra nie wywala tylko po meczu, ale i po określonym czasie, choćbym i żadnego meczu nie rozegrał

Dzięki za wszelkie sugestie, pozdrawiam!
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

15.03.2011 19:20    #3635     Sufler - Porady do gry - Warto?
Sytuacja jest taka:
1. Możesz nie mieć 1010 aktualnych transferów (nie ściągasz),
2. Możesz mieć 1000 aktualnych transferów i nie mieć 10 aktualnych transferów (ściągasz).
Zdecyduj sam :)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
15.03.2011 19:05    #3636     Sufler - Porady do gry - Jak stworzyć backgorund?
U mnie to działa tak - wybierasz obrazek, wrzucasz go do Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/skins/nazwa skina/graphics/backgrounds przeładuj skórkę i powinno być ok. Jeśli lokalizacja jest błędna, to poszukaj folderu backgrounds w folderze ze skórką.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

15.03.2011 18:45    #3637     Sufler - Porady do gry - Reputacja Lecha
To normalne, że po kilku sezonach drużyna rozwijająca się będzie wyglądała całkiem inaczej. Sprzedawaj i kupuj następnych, to norma.

zmijen Partyzant

15.03.2011 14:00    #3638     Sufler - Porady do gry - Problem z tłem FM2010
Witam!

Sciagnolem backpacka to fm2010 zainstalowalem jak trza i nie dziala i nie tylko ten jeden kazdego ktorego sciagam nie dziala i nie wiem o co kaman!!

rozpakowuje w C:/moje dokumnty/.../football manager 2010/.../graphics/backgrounds wiadomo;) i nic;-/

wrzucalem juz potem wszedzie i nic to nie dawalo;-/

w grze oczywiscie odznaczylem bufrowanie i zaznaczylem ze ma pokazywac tła i nic

Nie wiem co moze byc jeszcze nie tak...bo nasicagalem juz ponad 1gb backpackow i trace czas bo zaden z nich nie chce sie odpalic

ma ktos jakies pomysly?

pozdro!

machaj88 Młody aktywista

15.03.2011 10:34    #3639     Sufler - Porady do gry - Taktyka-2 liga Holenderska
http://www.cmrev(...)474.html

Przeczytaj, na pewno się przyda. Środkowych pomocników ustaw: wysunięty rozgrywający - wsparcie i środkowy pomocnik - obrona, na szpicy kompletny napastnik. W indywidualnych ustawieniach zawodników nie mieszaj tylko zostaw na domyślnym. Strategia - ofensywa. Szybkie tempo i szerokie pole gry. Resztę przeczytasz w tym poradniku.

AlexManager Partyzant

może Peterborough(Anglia)? fajni grajkowie przyjda, nie sa za biedni i o ile mi wiadomo od dawna nie grali w ekstraklasie
サッカーはあなたと一緒にしよう

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution