Jak w tytule - czy ktoś w końcu rozwiązał ten problem? Wątków jest sporo, ale dotyczą wcześniejszych wersji (mnie się rozchodzi o 2011), zaś komentujący sugerują zbyt małą ilość RAMu. U mnie takiej opcji nie ma, mam nowy komputer i RAMu od cholery (4GB). Wolnej przestrzeni na dyskach na pamięć wirtualną mam ok. 500 GB. Procesor iluśtam-rdzeniowy, zresztą w tym przypadku to raczej bez różnicy. Windows 7.
Problem pojawił się jakiś czas temu. Początkowo, na jesień i w zimę, gra chodziła ok. Od mniej więcej stycznia - lutego, co odpalę grę, to jestem w stanie rozegrać 1 mecz na podglądzie key only i dość szybkim tempie. Po meczu zdążę jeszcze prześledzić analizę spotkania i już muszę zapisywać grę, bo wywala do Windowsa z powyższym problemem. Wcześniej gra działała ok, mogłem i 5 godzin spędzić nad nią bez takich sytuacji.
Na pytania, które prędzej czy później zostałyby zadane, odpowiadam z góry:
- Tak, gra jest oryginalna
- Tak, próbowałem ją przeinstalowywać
- Nie, nie reinstalowałem systemu i raczej nie zamierzam się w to bawić
- Nie, nie mam żadnego patcha, ale przez pierwsze miesiące nie potrzebowałem go, a gra działała ok
- Nie, nie wybrałem zbyt dużej bazy danych (komputer ma dobre parametry, a ja gram na dużej bazie z aktywnymi 5 ligami)
- Nie, gra nie wywala tylko po meczu, ale i po określonym czasie, choćbym i żadnego meczu nie rozegrał
Dzięki za wszelkie sugestie, pozdrawiam!
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.
- Bob Paisley
Najnowsze posty