Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

kostas7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.03.2011 22:39    #3621     Sufler - Porady do gry - Bandy reklamowe

AlexManager Partyzant

Newcastle ma horrendalny budżet(mozna wyciągnąc nawet do 50kk), resztą nie grałem.
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

17.03.2011 20:33    #3623     Sufler - Porady do gry - Raty
kwote mozna rozłożyc na max 48 miesięcy, 1 rata to rata roczna(w tym przypadku 1/4 sumy). Założmy ze kupujemy piłkarza za 4mln na raty na 4 lata. po podpisaniu kontraktu płacimy 1 mln i co roku po 1mln az do splacenia.
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

17.03.2011 18:46    #3624     Sufler - Porady do gry - Efektywna sprzedaż zawodników
bardzo rzadko się zdarza aby sprzedac zawodnika po znacznie wiekszej cenie niz jego wartosc. wszystko zalezy od jego gry. nic z tym nie mozesz zrobic ;(
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

aha. ale chelsea powinna miec 8 anglikow w skladzie, no nie gadajcie ze nie ma...
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

wez jakis pilkarzy z u18 do 1 skladu i po problemie
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

Ile piłkarz może czekać na dokumenty o obywatelstwo? Kupiłem Riquelme do Herculesa i byłoby idealnie gdyby dostał obywatelstwo. Ma wystarczającą ilość dni w państwie(na 725 wymagane ma ponad 2k), ale wciąż pisze że czeka na dokumenty. Kupiłem go 1 lipca, jest 10 sierpnia ale on wciąż czeka... Może mi ktoś powiedzieć mniej więcej kiedy dostanie to obywatelstwo? gram w fm 2011 łatka 1.3.
サッカーはあなたと一緒にしよう

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

16.03.2011 20:02    #3628     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Rozgrywający to podania, kreatywność, wytrzymałość, technika, panowanie nad piłką, błyskotliwość, gra bez piłki. Odgrywający: zależy od roli. Ten z podaniami na głowę - gra głową, siła, podania, kreatywność. Ten z podaniami do nogi - technika, podania, gra bez piłki, dośrodkowania, kreatywność. Ten z podaniami na dobieg - szybkość, przyspieszenie, podania, kreatywność.

Robertmazi Partyzant

16.03.2011 18:42    #3629     Sufler - Porady do gry - Skrzydła- strony
Pewnie dlatego, że Maria jest dobrym dryblerem a także ma niezłe przyspieszenie i inne czynniki pozwalające mu wygrać pojedynek 1 na 1 ze słabszym obrońcą, plus dobrze strzela, a napastnicy Realu lepiej radzą sobie z dośrodkowaniami do, a nie odchodzącymi od bramki. Po za tym jeżeli grasz skrzydłowymi i z 1 napastnikiem to tradycyjne dośrodkowania i te z kontr idą na osamotnionego napastnika, 2 skrzydłowy częsciej wchodzi w pole karne głównie jak piłkę ma boczny obrońca po drugiej stronie, co jest dla mnie z kolei trochę dziwne. Grałem sporo Realem i w różnych karierach, ale nie pamiętam czy Di Maria lepiej u mnie spisywał się na lewej czy na prawej stronie, głównie koncentrowałem się na Ozilu i CR7 i na ogólnych statystykach Realu. Teraz po raz kolejny stworzyłem kariere Realem i prowadzę także Castille drugim managerem, jak dojdę do jakiegoś sensownego przemyślanie dlaczego radzi sobie lepiej na swojej nie naturalnej pozycji to jeszcze odpiszę.

machaj88 Młody aktywista

16.03.2011 16:46    #3630     Sufler - Porady do gry - Skrzydła- strony
Wszyscy piłkarze mogą grać na obu stronach, tylko trzeba ich nauczyć ;] Naucz Di Marie grać na prawym to będziesz miał z niego większy pożytek.

http://www.cmrev(...)474.html

Ostatni akapit dotyczy skrzydłowych, ale zachęcam do przeczytania całości. :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution