Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

AlexManager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Szukam zespołu z młodym, utalentowanym zespołem, który nie jest czołowym w swojej lidze. ważne aby był z europy, przyjemnie się nim grało i nie było to Dinamo Zagrzeb. Borussia raczej tez nie choć się nad nią zastanowię. Czekam na propozycje.
サッカーはあなたと一緒にしよう

don Pawel Partyzant

21.03.2011 20:49    #3612     Sufler - Porady do gry - Kontrakty/ problem/ prawo bosmana
Zainstalowalem patch 11.2.0 i mam zainstalowane 4 ligi polskie. Nadal mi nie dziala prawo bosmana. WTF? Any ideas? A moze w tym managerze jakos inaczej sie stosuje to prawo. Gralem juz chyba w 6 wersji FM i zawsze umielem stosowac prawo bosmana. Tutaj przy kliknieciu zawodnika mam tylko "złóż oferte", czyli moge go tylko kupic, pomimo to ze za 3 mies konczy mu sie kontrakt

Salim Partyzant

Jako iz nie otrzymalem od Was odpowiedzi na moja prosbe, sam zaczalem szukac jakiegos ciekawego klubu..
Stanalem na .. Ajaxie Amsterdam.
Co mozecie mi o nim powiedziec ? :) Oczywiscie pod wzgledem opowiadania dotyczacego Ajaxu z Managera ;)

wilq1993 Partyzant

20.03.2011 21:59    #3614     Sufler - Porady do gry - szaraki i patch 11.3
2.1 Reprezentacje

Przed rozpoczęciem rozgrywki zalecam wykonać kilka czynności, które nie są co prawda obowiązkowe, jednak nie ma możliwości ich późniejszego wykonania, a wpływają nieco na świat gry.

Football Manager 2010 obejmuje większość licencji na nazwiska i reprezentacje, jednak znalazło się kilka wyjątków. Dobrze zatem będzie je usunąć, tak aby piłkarski świat był kompletny. W tym celu należy odnaleźć plik fake.lnc i otworzyć go (klikając drugim przyciskiem myszki i wybierając opcję „Otwórz za pomocą” a następnie „Notatnik”). Plik znajduje się w folderze bazy danych, a przykładowa ścieżka do instalacji Steam wyglądać będzie następująco:

X:Steamsteamappscommonfootball manager 2010datadb1000lncall

W pliku jest tylko kilka linijek, zaś zmienić należy jedynie wartości końcowe w każdej z nich, tj. 1 na 0

W ostatniej, gdzie wpisano Jens Musterman zmieniamy odpowiednio na Oliver Kahn. Dzięki temu reprezentacje krajów Niemiec, Holandii i Francji będą składały się z aktualnie najlepszych piłkarzy, a nie losowo generowanych szaraków.

jezeli dziala w 2011 to tak zrob - jest to z poradnika do 2010 wiec nie jestem pewien czy bd gralo
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

AlexManager Partyzant

@todol

z polskiej miło sie gra Lechem(chociaż moze to moje bardzo osobiste uczucie bo jestem wiernym kibicem). w 1 sezonie (na patchu 1.3) o mistrzostwo trzeba troszke z legia i wisła powalczyc ale pierwsza 3 na luzie, piłkarze nawet niezli chca przyjsc, do LM tez da rade na upartego awansowac.
サッカーはあなたと一緒にしよう

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

19.03.2011 19:06    #3616     Sufler - Porady do gry - Mniej gwiazdek
Ciężko określić czy gracz, którego znam z realnego życia, jako wielki talent będzie wzmocnieniem wirtualnego klubu. To, że będąc w rzeczywistości managerem Realu na 100% kupiłbym Bale'a (w dużym uproszczeniu, bo w dzisiejszych czasach manager ma tylko jeden z wielu głosów w kwestii zakupu graczy), to nie znaczy, że Walijczyk jest równie dobry w grze. Nie od dziś wiadomo, że atrybuty i potencjał niektórych grajków są w FM z kosmosu- albo bajecznie dobre (za dobre) albo o wiele za słabe. Jakoś więc muszę oceniać graczy. A ponieważ nie używam Genie Scouta ani podobnych mu aplikacji z przyczyn, nazwijmy to "ideowych", ponieważ nie chcę zamieniać zawodników w kilka liczb, jak PA, CA itd., więc zostaje mi poleganie na opinii scoutów, czyli narzędziu udostepnionym w grze przez twórców.
Darkness... for me is where I shine

marek1981 Partyzant

Witam i prosze o pomoc.Czy ktos z was spotkal sie z takim komunikatem, gra przestaje działać i pokazuje ten komunikat "Football Manager 2011 11.3.0f178533 przestał działać" Gram w nia od dnia premiery wszystkie latki pobiera mi steam do tej pory bylo ok .

Spróbuj odpalić grę z katalogu, w którym ją zainstalowałeś, np. Dysk C/Program files/Sports Interactive/Football Manager 2011.

AlexManager Partyzant

Polećcie jakieś kluby, którymi fajnie się gra, ale nie za łatwo, mogą być z niższych lig. FM 2011 patch 1.3 oba transferowe up'y.
サッカーはあなたと一緒にしよう

Pod koniec instalacji miałeś coś takiego:

"The installation of Football Manager 2011 is finished, but some errors occurred during the install. Please see the installation log for details"

lub coś podobnego? Spróbuj odpalić grę z katalogu z dysku C, tam gdzie zainstalowałeś grę. Jeśli to nie pomoże, to odsyłam tutaj:
http://www.cmrev(...)011.html

Miałem podobny problem i wielu ludzi stąd dawało mi różne rady... Może któraś Ci pomoże. U mnie problem po prostu znikną po którejś tam z kolei reinstalacji, ale może u Ciebie zadziała jakaś z tych metod. ale przede wszystkim odpał grę z dysku C.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution