Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

dybciox Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.03.2011 14:17    #3601     Sufler - Porady do gry - Błąd wczytywania ;(((((
Szczerze mówiąc nie do końca zrozumiałem Twoją wypowiedź, ale postaram się odpowiedzieć.

Jeśli wybierzesz tylko jeden kraj jako "Grywalny" będziesz mógł zostać managerem klubu tylko z tego kraju.
Czyli na przykład, jeśli wybierzesz Polskę, nie będziesz mógł grać żadnym klubem zagranicznym, tylko polskim.
Co więcej, wybranie kraju jako "grywalny" powiększa bazę danych o piłkarzy z tego kraju. Oczywiście nie wybierając Hiszpanii, będziesz mógł sprowadzić czołowych piłkarzy z Hiszpanii, ale już młodych talentów raczej nie będziesz miał w swojej bazie danych.
Możesz spytać na http://www.cmrev(...)ra_.html ile lig wybrać.

P.S. Używaj znaków interpunkcyjnych (przecinek, kropka itp.) a także 'spacji' po nich - Twój post będzie o wiele czytelniejszy i więcej osób szybciej Ci pomoże.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
30.03.2011 10:56    #3602     Sufler - Porady do gry - Logopacki
Wchodzisz w "Moje Dokumenty ---> Sports Interactive ---> Football Manager 2011 ---> graphics ---> logos" i tutaj wrzucasz pliki z logosami.

Aby one działały musisz jeszcze w samej grze wejść w opcje graficzne i odznaczyć opcje "Buforowanie skórki" a następnie zatwierdzić.

Raskolnikovv Partyzant

28.03.2011 12:28    #3603     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
no wlasnie nie rozumiem... ale takich meczy juz mialem dziesiątki wygranych ;/ suckesy jak wyzej wygralem p.uefa, awansowalem do eskraklasy 3 mistrzostwa polski glosne transfery, 2 puchary kraju 2 superpuchary, sprowadzanie pilkarzy bedacych ulubiencami kibicow, i dalej nic;/ moze miec znaczenie ze mam w ulubionych inny zagraniczny klub? dalem ciala, chcialme poprostu miec 2 kluby w ulubionych a myslalem ze gieksa i tak mi sie doda bez problemu a tu taki walek. nie rozumie. Moze przez to ze ten zagraniczny klub w moich ulubionych jest niezbyt lubiany przez kibicow? Mam w opisie "legendarny manager" gralem od poczatku do konca gksa i nie ma jej w ulubionych u mnie ani mnie u nich. nie rozumiem

broda27 Partyzant

27.03.2011 20:25    #3604     Sufler - Porady do gry - FM 2011 przez internet;)
gra w football manager jest niezwykle wciągająca, jednak grając przeciwko komputerowi z czasem zaczyna się nudzić. Wpadłem na pomysł by zrobić ligę przez internet gdzie moglibyśmy sobie pograć.

szymonhawaj Partyzant

27.03.2011 15:11    #3605     Sufler - Porady do gry - FM 2011 konsekwencja taktyczna
Witam, mam pytanie odnośnie umiejętności/cechy managera czyli konsekwencja taktyczna- czy wnosi ona coś do gry, czy jest to po prostu informacja dla nas że rzadko zmieniamy taktykę?:D trochę to dziwne bo nawet grając Man Utd trzeba czasami coś zmienić gdy gramy z bardzo silnym zespołem, nie mówiąc już o jakimś średniaku z niższej ligi gdzie praktycznie co mecz dostosowujemy taktykę pod przeciwnika.

AlexManager Partyzant

jeden z moich najlepszych meczy: 1 sezon Palermo, finał LE, oba zespoły kończyły w 8
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

Szukam dobrego młodego prawego obrońcy do lecha poznań, 1 sezon fm 2011 latka 11.3 oba patche transferowe do 2kk. prosiłbym o kilka nazwisk jesli łaska ;)
サッカーはあなたと一緒にしよう

don Pawel Partyzant

23.03.2011 19:10    #3608     Sufler - Porady do gry - Kontrakty/ problem/ prawo bosmana
dzieki. Ale tak chyba nie bylo w poprzednich managerach nie? tam po prostu bylo mozna zaproponowac kontrakt

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

23.03.2011 15:26    #3609     Sufler - Porady do gry - Scout
Wystarczy potrafić negocjować i wyczuć dobry moment :)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
[quote=pucmen]Poszukuję klubu, średniak ligowy, zespół który mierzy w środek tabeli bądź Ligę Europejską. Ligi Niemcy, Francja, Anglia, Holandia. Z góry dzięki :)[/quote]
Tuluza.
[quote=Kwa_Kwa_2415]Najlepiej jakby był to klub z Francji, albo Anglii. Nie za duży, nie za mały. Ot, taki ligowy średniak z jakimś fajnym budżetem.
[/quote]
Tuluza.
[quote=AlexManager]Szukam zespołu z młodym, utalentowanym zespołem, który nie jest czołowym w swojej lidze. ważne aby był z europy, przyjemnie się nim grało i nie było to Dinamo Zagrzeb.[/quote]
Tuluza, Udinese, Genoa, Everton.
[quote=piesfilemon]Jakbym mógł prosić o wszystkie za i przeciw Fc Toulouse i Athletico Madryt.
[/quote]
Za Tuluzą:
Sissoko, Capoue, Tabanou, Fofana, Pele, wyrównana liga, dość szybka możliwość zbudowania bardzo dobrego klubu.
Za Atletico:
Aguero, Forlan, dobra młodzież, cel - pokonanie Barcy i Realu, niezła kasa.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution