Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

kabaruto Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Otóż ostatnio testowałem sobie footall manager w różnych aspektach. Niedawno utworzyłem sam a właściwie zmodyfikowałem i tak:

-robiłem save/load aby polskie kluby jak najwyżej dotarły w ligach europejskich.
-zrobiłem w edytorze wyższy budżet (polskie kluby sprowadzały zawodników głównie z brazyli za powiedzmy 1-10mln)
-stadiony po 40 tys-wyzsze ceny biletów
-dużo innych rzeczy

Reputacja ligi wiadomo polskiej na początku jest 110. jagiellonia wyszła z grupy w pucharze UEFA. Po wyjściu z grupy odpadła. Wisła odpadła w fazie grupowej EURO. Lech odpadł również w fazie Grupowej ale w LM.

mam pytanie. Bo jak dobrze wiemy rzadko się ostatnio w polskiej piłce zdarzało aby polskie kluby zaszły tak daleko. Reputacja polskiej ligi obniżyła sie po sezonie do 103. Dlaczego umie ktoś na to odpowiedzieć? Dodam że liga z Białorusi który nie miała uczestników w fazach grupowych LM i EURO i jeszcze 2 inne poszły wysoko do góry a polska ekstraklasa spadła o około 20 pozycji. Czy umie ktoś to wytłumaczyć? W końcu co to jest ta reputacja ligi?

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

19.04.2011 14:38    #3562     Sufler - Porady do gry - Problem z plikiem dbc!!!
Nie masz go otwierać, tylko wkleić do Moje dokumenty/Sports Interactive/ Football Manager 2011/ editor data. Jeśli nie masz folderu editor data, to go stwórz. Potem przy zaczynaniu nowej gry, jak wybierasz łatkę, to kliknij "Zmień", wybierz tę łatkę i gotowe.
Darkness... for me is where I shine

AlexManager Partyzant

19.04.2011 14:10    #3563     Sufler - Porady do gry - Problem z plikiem dbc!!!
jak chcesz otworzyc ten plik? przy starcie gry mozesz wybrac czy go uzywac czy nie. o to ci chodzi? jesli tak to moze do zlego folderu wsadziles ten plik...

Edit: a i jeszcze zeby poprawnie dzialal potrzeba patcha 11.2
サッカーはあなたと一緒にしよう

andresss21 Partyzant

19.04.2011 10:06    #3564     Sufler - Porady do gry - Problem z plikiem dbc!!!
Witam mam problem z otworzeniem pliku dbc, który ściągam z tej strony.Chcę uaktualnić składy ale nie mogę otworzyć pliku FM 2010 Winter Revolution Update.dbc. Proszę o pomoc bo mam taką małpę na managera, czym mogę otworzyć ten plik??? z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam wszystkich FM maniaków pozdro

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=_Kasjan]Witam. Panowie chciałbym spytać czy ktoś prócz mnie jest szczęśliwym posiadaczem oto tego MEGA FACEPACKA : http://www.footm(...)k-35.php ???

Pytam gdyż mimo iż go mam to nie mogę się nim do końca cieszyć.
FP jest niby przeznaczony do FM[quote=Rossoneri1997]Witam
Poszukuję największego możliwego Facepacka do FM11, choć może być ewentualnie do FM10. Najwiekszy możliwy!!![/quote]
Polecam -> http://fmdownloads.com/ , około 80 000 twarzy.
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

AlexManager Partyzant

18.04.2011 18:03    #3566     Sufler - Porady do gry - Kłótnia
pozostaje Ci tylko chwalić go w mediach jesli sie nadarzy taka okazja. jesli nie to go sellaj poki czas.
サッカーはあなたと一緒にしよう

_Kasjan Partyzant

Witam. Panowie chciałbym spytać czy ktoś prócz mnie jest szczęśliwym posiadaczem oto tego MEGA FACEPACKA : http://www.footm(...)k-35.php ???

Pytam gdyż mimo iż go mam to nie mogę się nim do końca cieszyć.
FP jest niby przeznaczony do FM'a 09/10 , ja gram w 08 ale nie widzę problemu czemu miałby nie działać ( znaczy działa jedynie jakaś 1/4 zdjęć ) gdyż ID wiadomo się nie zmienia.

Czy ktoś może miał podobny problem z tym Facepackiem?
Bo wg mnie dziwne że działa mi jedynie część zdjęć ....

AlexManager Partyzant

17.04.2011 20:03    #3568     Sufler - Porady do gry - edytor,zlecenie budowy stadionu.
może dla Ciebie, ale skoro się pyta to znaczy że nie wie jak. Ja też nie wiem, więc mógłbyś mu wytłumaczyć(i mnie również). xD
サッカーはあなたと一緒にしよう

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
17.04.2011 17:34    #3569     Sufler - Porady do gry - Proszę o pomoc
Spróbuj skasować ten folder: Moje dokumenty/ Sports Interactive/ Football Manager 2011/ crash dumps.

Oczywiście skasuj tylko folder crash dumps
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

_Kasjan Partyzant

16.04.2011 18:52    #3570     Sufler - Porady do gry - Szybkość meczu
Witam. Panowie dziś postanowiłem rozpocząć nową , swoją pierwszą rozgrywkę w Football Managerze 11.Osobiście jestem zwolennikiem oglądania meczy w standardowym trybie 2D ale w 11 trochę mnie rozczarował.Dotyczy to szybkości meczu.Osobiście zawsze stosowałem najszybszą możliwą prędkość ale w 11 najszybsza prędkość jest taka jak w 10 średnia . może nawet nie.
Czy wie ktoś czy można jeszcze jakoś podkręcić tą prędkość w 11 ??
Szczerze wątpię ale warto spytać.
z góry Dziękuję...

PS. Czy wy też to zauważyliście że ta prędkość w 11 jest dużo mniejsza czy może tylko jak tam mam ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution