Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

AlexManager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.04.2011 20:33    #3511     Sufler - Porady do gry - Talenty z Afryki
zawodnicy potrzebują ogrania, musza nauczyc sie taktyki, zrozumiec jezyk ktorego uzywasz, i jeszcze raz ogranie xD
サッカーはあなたと一緒にしよう

bialy500 Partyzant

27.04.2011 17:00    #3512     Sufler - Porady do gry - fm 2011 a youtube
Mam pytanie czy jest możliwe aby "połączyć" konto w grze z tym na youtube gdy już rozpocząłem gre? Ponieważ wiem że taka opcja jest jak się zaczyna nową gre albo dodaje nowego managera, a ja zapomniałem to zrobić przy rozpoczynaniu nowej gry a chciałem dodać teraz brameczke na youtube ale nie wiem jak teraz się logować do youtube jak już gra jest zaczęta :P czy wgl się jakoś da ? bo szukam i nie mogę znaleźć D:

AlexManager Partyzant

26.04.2011 21:56    #3513     Sufler - Porady do gry - Jak myślicie czy polaca sie ???
dobrze gada //
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

26.04.2011 20:37    #3514     Sufler - Porady do gry - Jak myślicie czy polaca sie ???
...

newgeni to pilkarze wygenerowani przez komputer(w rzeczywistosci nie istnieja)

jak to skad? z innych klubow xD
サッカーはあなたと一緒にしよう

dybciox Partyzant

26.04.2011 19:45    #3515     Sufler - Porady do gry - Kadra Niemiec
http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/Vetr_s-Revolution-Fake-Patch-v_5_2.html

[quote]INSTALACJA (FM 2011):

1) Wchodzimy do katalogu
Football Manager 2011dataupdatesupdate-1110db1110lnc
lub SteamAppscommonfootball manager 2011dataupdatesupdate-1110db1110lnc
2) Zawartość folderów edt i lnc kopiujemy do ich odpowiedników
w folderze z bazą danych gry, podmieniając istniejące pliki.
3) odpalamy grę (jeżeli FM jest włączony to należy go wyłączyć
i włączyć jeszcze raz)*[/quote]

W razie problemów sprawdź komentarze do w/w pliku.

PanMagik Młody aktywista

26.04.2011 19:10    #3516     Sufler - Porady do gry - FM na iPhone'a
Ja grałem, ale zdecydowanie odradzam, straszny gniot.
Trzeba kupić to za pomocą AppStore, ale można również ściągnąć pirata, nie wiem nigdy nie próbowałem.
PS, granie w managera na Iphonie to maksymalnie 2 h zabawy, potem bateria siada, przy czym tracisz sejva, pozdro.

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

26.04.2011 18:28    #3517     Sufler - Porady do gry - Skórki
[quote=bugi42]Nie, skórki tworzone są pod daną wersję gry i nie będą działały w innej wersji.[/quote]
Polemizowałbym. Skórka pod FM-a 11 zadziała pod FM-em 10 pod kilkoma warunkami:
- plik xml znajdującym się w folderze ze skinem [np. Football Manager 2011/skins/dark touch/dark touch.xml] otwieramy w notatniku i szukamy takiej linii:
string id="required_version" value="11.0.0"
zmieniamy na:
string id="required_version" value="10.0.0"
po czym zapisujemy.
- ponadto, radzę usunąć z folderu "panels" w folderze ze skinem[np. dark touch/panels] wszystkie pliki xml, które zaczynają się od "news", a także z folderu screens [np. dark touch/screens] plik news.xml, jeśli się tam znajduje.

Jakby były jakieś problemy to uderzaj do mnie na gg.
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

chudy-Maximum Partyzant

Mam problem z grafika w meczu 3D. http://img69(...)10i.png/ tak jak widać na załączonym obrazie. Mam bardzo dobry komputer. Gram w tego FM'a długo. Dzisiaj jednak coś mi się zepsuło i musiałem instalować od początku. Wszystko działa bez żadnych problemów tylko w meczu 3D piłkarze wyglądają tak jak wyglądają. Po deinstalacji i ponownej instalacji nie usuwałem folderu C:Documents and SettingsadminMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2010 Są w nim wszystkie kity fejsy i inne pierdoły jakie były zanim odinstalowałem i zainstalowałem ponownie. Jako, ze jest to folder domyśny to gdy 1 raz uruchomiłem gre po ponownej instalacji zrobilem buforowanie skórki itd. Nie wiem czy to jest wina tego czy czegoś innego. Co powinienem w takiej sytuacji zrobić aby naprawić mój problem.

chudy-Maximum Partyzant

26.04.2011 16:16    #3519     Sufler - Porady do gry - Pilna Graficzna Pomoc
Mam problem z grafika w meczu 3D. http://img69(...)10i.png/ tak jak widać na załączonym obrazie. Mam bardzo dobry komputer. Gram w tego FM'a długo. Dzisiaj jednak coś mi się zepsuło i musiałem instalować od początku. Wszystko działa bez żadnych problemów tylko w meczu 3D piłkarze wyglądają tak jak wyglądają. Po deinstalacji i ponownej instalacji nie usuwałem folderu C:Documents and SettingsadminMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2010 Są w nim wszystkie kity fejsy i inne pierdoły jakie były zanim odinstalowałem i zainstalowałem ponownie. Jako, ze jest to folder domyśny to gdy 1 raz uruchomiłem gre po ponownej instalacji zrobilem buforowanie skórki itd. Nie wiem czy to jest wina tego czy czegoś innego. Co powinienem w takiej sytuacji zrobić aby naprawić mój problem.

dybciox Partyzant

26.04.2011 15:57    #3520     Sufler - Porady do gry - Rozwój piłkarza
D:dybcioxSports InteractiveFootball Manager 2011schedules (przykładowo)

Jeśli nie masz folderu 'Schedules' to go stwórz.
Później w grze wchodzisz w trening i importujesz reżimy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution