Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

star199 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2011 12:33    #3501     Sufler - Porady do gry - co byśmy chcieli w FM 2012?

W meczu :

Wyslij zawodnika na rozgrzewkę
Lepszy widok wizualny stadionu
Podejscie trenera pod linie boczna
Sztab trenerski na ławce :)
Lepsza praca sedziów :)

W grze :

Lepszy widok stadionu coś jak w The Manager nie tylko rozbudowa stadionu i murawy
Rozbudowac konferencje prasowe
Dokładniejsze raporty scoutów
Jak na Polskie realia słabe budżety
Licencje

Co do pensji trenera to nie jest głupi pomysł :) Myśle że np za kasę mozna jezdzic na staże do innych klubów .

rostek_93 Partyzant

03.05.2011 02:28    #3502     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Gram w lidze angielskiej klubem Blyth. Obecnie mam sezon 2019/2020 i to mój drugi sezon w Premier League. Reputacja klubu jest nadal "regionalna". Jestem ciekawy czy mogę w jakiś sposób sprawdzić kiedy zmieni się na "krajową"? Chodzi mi o to czy dużo np brakuje mi do krajowej. Czy istnieje jakiś pasek pokazujący to (np. jak jest z managerem, że mam pasek, który pokazuje moją reputację, która się "ładuje";) lub jakiś wskaźnik w %?

dunk Partyzant

01.05.2011 18:16    #3503     Sufler - Porady do gry - jak sie nauczyc grac??
czesc wszystkim. w oczekiwaniu na nowego kompa na ktorym pojda mi nowe football managery zainstalowalem sobie 08 zeby nauczyc sie grac.
nie idzie mi jednak kompletnie, probowalem juz grac newcastle, chelsea, hearts i jeszcze paroma i gdy liga rusza to jest porazka. na 10 meczy mam po 8-9 porazek i 1-2 remisy, wygrac to chyba nigdy mi sie nie udalo. sporo jest tez meczy, w ktorych potrafie nawet dostac 4 w plecy... nawet grajac chelsea spotkania z wba czy stoke byly czesto zawysoka poprzeczka. i tu nie chodzi wcale o to ze wyznaczam 11stke i heja. wlasnie przeciwnie, czytalem pelno poradnikow stad, poukladalem taktyke (gralem z reguly 4 obroncow-defensywny pomocnik-dwoch srodkowych pomocnikow-skrzydlowi-napastnik), poedytowalem trening oraz grupy treningowe naprawde staralem sie cos robic ale skutki byly oplakane. moj brat od wielu lat gra najpierw w championshipa teraz football managera i wiem ze on za duzo nie mieszal, nie zmienial grup treningowych, nie zmienial taktyki co chwile w czasie meczu i takie tam, a jednak potrafil wygrac ruchem chorzow puchar uefa, alaves doprowadzic do wielu mistrzostw hiszpanii i zdobyc wiele innych sukcesow... co robic jak mam sie nauczyc grac? zadam tez pytanie na ktore jest odpowiedni watek no ale juz odnosnie mojego tematu, jaki jest najlepszy klub do nauki gry? czolowy? z wielkim budzetem? a moze taki na ktorym nie ma za duzej presji?

qaz123 Partyzant

30.04.2011 00:23    #3504     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam. Zamierzam zacząć grać z dwoma kumplami przez neta w Premier Leauge, ja mam prowadzić Chelsea. Zastanawiam się nad dość mocno defensywną taktyką. Tu link do tej taktyki:
http://www.fm-ba(...)st754400

I teraz kilka pytań. Jak obsadzić pozycje? Zastanawiam się nad ryglem defensywy i pomocnikiem odbierającym piłkę. Czy Mikel i Essien pasują do tych roli? Kto do długodystansowca? Torres będzie grał jako środkowy napastnik, natomiast Drogba odgrywający.Czy to dobry wybór?
Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gerard31 Partyzant

29.04.2011 23:07    #3505     Sufler - Porady do gry - Będzie coś z niego?
Będzie... jak go muchy nie zasrają (jak to mówił mój brat kiedy lata temu graliśmy we dwójkę w "managerka" i ocenialiśmy jakiegoś grajka)

Guezmir Młody aktywista

Mam wielką i nietypową prośbę.

Zainstalowałem sobie pliki zmieniające wygląd murawy w FM 2011. Zrobiłem dla bezpieczeństwa backup oryginalnych plików. Niestety prawdopodobnie przypadkowo je usunąłem :(

Proszę o pomoc, tj. o spakowanie folderu textures_v3 i wrzucenie na jakąś stronkę, np. megaupload, filefront, czy przeklej itp.

Znajdziecie ten folder idąc poniższą ścieżką:

Sports InteractiveFootball Manager 2011datasigfxmeshespitch extures_v3

Będę bardzo wdzięczny za pomoc!
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

bugi42 Młody aktywista

29.04.2011 19:53    #3507     Sufler - Porady do gry - Dodanie ligi w trakcie rozgrywki
[quote=Demonir]Czy da się jakoś przez grę lub za pomocą jakiegoś edytora dodać ligę do lig grywalnych w trakcie rozgrywki? Bo nie wybrałem na początku ligi polskiej a teraz w dalszych latach chciałbym poprowadzić jakąś drużynę[/quote]

Nie da się dodać ligi w czasie gry.

[quote=Demonir]p.s jak się otwiera shorliste?[/quote]

Shortlistę wklejasz do: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/shortlists

W grze znajdujesz okienko "Szukaj" klikasz w "Listy życzeń" po lewej. Po prawej pojawi się inne okienko "Listy życzeń", wybierasz "Importuj listę życzeń" i wybierasz shortlistę z folderu.
...

AlexManager Partyzant

sprobuj moze nottingham forest
サッカーはあなたと一緒にしよう

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.04.2011 19:45    #3509     Sufler - Porady do gry - Posady - Status Menadzera
Przecież to nie powinno ci się wcale wyświetlać. Tytuły rubryk powinny być kolejno: Zespół | Kraj | Liga | Wakat.
A no tak, czemu włączasz status managera a nie biuro pracy? W biurze pracy są dostępne posady przecież.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

machaj88 Młody aktywista

28.04.2011 11:10    #3510     Sufler - Porady do gry - Najdroższy piłkarz świata?
Dodaj sobie drugiego managera do np. Chelsea i złóż ofertę własnemu klubowi to też będziesz miał rekordy ;] Pozdrawiam żałosne dziecko ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution