Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

cineczek89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam mógłby mi ktoś podać linka z rapidschare do kalkulatora treningowego bo jak che ściągnąć z http://www.footb(...)culator/ to mam taki komunikat :
Well done, Fanboy! You've discovered error message #10171!!!
Unfortunately we can't give people prizes for finding, what is the equivolent of Internet gold, but we can give you some top secret hints and tips so you can find even more error messages!

1. Try hacking the URL and looking for important areas; areas where you know you're not supposed to be. The Admin Control Panel is a good place to start, but as you'd imagine, the most lucrative place is the most dangerous place, because you'll get banned for trying to break into Fanboy Mecca.

2. Some links direct you to 'member only' pages of the site. If you click these links whilst browsing in Guest Mode, you will easily find loads more error messages! Hint: Try clicking on the links which have the words 'Protected Forum'.

3. Press CTRL + F5 to just refresh this page. You'll get to see more error messages than ever before!! - Although, technically it's the same one. So it's pretty much like finding a diamond, dropping it on the floor and then picking it up again and pretending you have another diamond; no, you don't have another diamond; infact you have no diamonds - which explains why you're trawling for fake Internet treasure - but it's still awesome though, right?

Until next time, Godspeed and happy hunting

Mictlan17 Partyzant

Niestety, Football Manager to nie FIFA i nie możemy mieć każdego, kogo tylko chcemy :)

Ja chciałem ściągnąć do swojego United Jacka Wilshere'a z Arsenalu i muszę się po prostu pogodzić z tym, że nie będę go miał w swojej kadrze :)

Zależy też od sezonu. Szczęsny nie jest jakimś wirtuozem, więc na dłuższą metę nie może być to transfer niemożliwy. Spróbuj w następnym okienku transferowym, jeśli się nie uda - po prostu kup innego bramkarza.
""You told us to come back when we've won 18..." - WE ARE BACK!

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
07.05.2011 14:01    #3493     Sufler - Porady do gry - Problem!!
Rozwiązanie:
- Dzień dobry, moja ulubiona ekspedientko, czy dostanę oryginalnego
Football Managera 2011?'
- Witaj, mój ulubiony kliencie, ależ oczywiście, że dostaniesz oryginalnego Football Managera 2011! Zenek, podaj no oryginalnego Football Managera 2011!!
- Czekaj, już Ci podaję oryginalnego Football Managera 2011! Masz!
- Dziękuję Zenek za oryginalnego Football Managera 2011! Proszę, mój ulubiony kliencie, oto twój oryginalny Football Manager 2011!
- Sprawiła mi pani wielką radość, znajdując dla mnie oryginalnego Football Managera 2011! Ile płacę za oryginalnego Football Managera 2011?
- Niewiele, bowiem oryginalny Football Manager 2011 jest już tańszy.
- A zatem proszę, oto zapłata za oryginalnego Football Managera 2011! Dziękuję i do widzenia!
- Ja również dziękuję i zapraszam ponownie, tym razem po oryginalnego Football Managera 2012!

Mam nadzieję, że pomogłem.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

AlexManager Partyzant

06.05.2011 21:31    #3494     Sufler - Porady do gry - Portugalia
czasami tak jest ze wybierasz juz sobie klub i w zakladce europejskie puchary masz pusto. mimo tego i tak graja w pucharach wiec sie nie przejmuj. chyba ze juz po rozpoczeciu gry nie graja, to nie wiem...
サッカーはあなたと一緒にしよう

6quarg Partyzant

05.05.2011 22:57    #3495     Sufler - Porady do gry - pensja a transfer
jak masz dużo kasy to się nie dziw, zagraj man city, tam każdy najtańszy grajek chce 10 mln ;)

Na przyszłość- dłuższe kontrakty i lepsze stosunki z managerami piłkarzy oraz przede wszystkim samymi piłkarzami oraz dyscyplina płacowa, jeśli ktoś będzie zarabiał ok. 10 mln przy średniej 2 mln to od razu inni będą chcieli podwyżkę. Jeśli przyjaźnisz sie z piłkarzem jego oczekiwane zarobki spadają o okolo 1/4.

JamesToney Partyzant

[quote2=Zymon][quote=AlexManager]Straciłem chęć do gry. Szukam klubu z Europy, który:

-ma młody perspektywiczny skład
-dosyć duży stadion
-nie najgorszy budżet
-przede wszystkim nie znudzi mi się po jednym sezonie[/quote]

Borussia Dortmund,Napoli,Górnik Zabrze,Fiorentina,Atletic Bilbao[/quote2]

Do tego dodałbym jeszcze bayer leverkusen.

AlexManager Partyzant

Polonia Warszawa, Śląsk Wrocław, Lech Poznań(może dlatego, że jestem z okolic poznania i mu kibicuję), Legia, Lechia
サッカーはあなたと一緒にしよう

Zymon Partyzant

[quote=AlexManager]Straciłem chęć do gry. Szukam klubu z Europy, który:

-dosyć duży stadion
-nie najgorszy budżet
-przede wszystkim nie znudzi mi się po jednym sezonie[/quote]

Borussia Dortmund,Napoli,Górnik Zabrze,Fiorentina,Atletic Bilbao
był - będzie - jest zawsze IKS!

AlexManager Partyzant

Straciłem chęć do gry. Szukam klubu z Europy, który:

-dosyć duży stadion
-nie najgorszy budżet
-przede wszystkim nie znudzi mi się po jednym sezonie
サッカーはあなたと一緒にしよう

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
04.05.2011 13:14    #3500     Sufler - Porady do gry - co byśmy chcieli w FM 2012?
Wiadomo, że świetna byłaby możliwość w czasie gry włączania i wyłączania lig grywalnych, ale niestety jest to niewykonalne. Ktoś tam napisał, że historia robiła by się w godzinkę i każdy by sobie poczekał. Nie wiem skąd wytrzasnąłeś tę godzinkę, ale tutaj po prostu nie ma jak to zrobić.

Pokażę na prostym przykładzie. Załóżmy, że gramy ligę hiszpańską i chcemy sobie w czasie gry po 3 sezonie dodać ligę grywalną włoską.

Niby łatwo i przyjemnie gra sobie generuje 3 sezony we Włoszech i gramy.
Tylko co z miejscami pucharowymi? Skoro w 2 sezonie w LM grały np. Inter, Roma, Lazio i Milan, to ta na nowo generowana liga musi się do tego dostosować. Dodajmy do tego kluby grające w LE z uwzględnieniem tej, która awansowała przez Puchar Włoch.

Kolejna sprawa to wczytanie pełnych kadr wszystkich zespołów z ligi włoskiej. Czyli się nagle okaże, że jednak sezon wcześniej gracz, który w grze pojawił się dopiero teraz to już wtedy mógł grać.

Do tego transfery, czyli fakt że w ligach grywalnych transferów jest więcej. Czyli Juventus kupił kogoś z Barcy w drugim sezonie, no ale w naszej grze go nie kupił i mamy takie lekkie zapętlenie.

Pełno jest takich elementów o których gracze nie mają pojęcia i dla nich to tylko kwestia zmiany jednej linii w kodzie gry z DISABLED na ENABLED i już mamy w godzinkę nową ligę grywalną dodaną do wcześniej rozpoczętej rozgrywki.

Uwierzcie mi, gdyby to było takie proste to już dawno wprowadziliby to do Football Managera.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution