Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
14.05.2011 19:20    #3471     Sufler - Porady do gry - Kadra Niemiec
Nie trzeba zaczynać od nowa.

Zrób to co opisano wyżej, ale jeśli masz patch 11.3 to musisz zmienić plik fake znajdujący się w folderze

Football Manager 2011dataupdatesupdate-1130db1130lnc
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Skrzetusky Partyzant

Grupa: Użytkownik
14.05.2011 11:54    #3472     Sufler - Porady do gry - Nowy manager na rynku.
Witam!

Kilka tygodni temu znalazłem informację jakoby całkiem niedługo miał premierę nowy manager. Ciekawskich odsyłam do linku:

http://www.iqp.pl/index.php?id=1670

Alternatywą dla FMa na pewno ni będzie, ale sądzę, że lepsze to niż FIFA Manager.

Jak myśłicie?

AlexManager Partyzant

Schodzący - Chung- Yong Lee(Bolton), może Antonio Valencia
Defensywny - Yann M'Vila
サッカーはあなたと一緒にしよう

Salim Partyzant

[quote=witja]Salim na babacara mnie nie stać, tak powiedzmy z 5 mln euro to bym dał:) śp to zobacz cairney[quote=AlexManager]@Salim - polecam Edgara Ivana Pacheco, kosztuje troche ponad to 5kk, moze go wez po czesci na raty... tylko, ze jest meksykaninem a w espagnoli jest limit... z meksykanskiego klubu Atlas[/quote]

Albo za drogi albo nie chce przejsc ;/
Macie innych kandydatow?

AlexManager Partyzant

@Salim - polecam Edgara Ivana Pacheco, kosztuje troche ponad to 5kk, moze go wez po czesci na raty... tylko, ze jest meksykaninem a w espagnoli jest limit... z meksykanskiego klubu Atlas
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

PanMagik - spróbuj Pazdana. moj kumpel mial go w Middlesborough i strzeał dużo bramek po rożnych i ładnie bronił.
サッカーはあなたと一緒にしよう

clicers Partyzant

11.05.2011 14:33    #3477     Sufler - Porady do gry - Nieziemski moce zawodników
Witam,

chciałem poruszyć jedną drażniąca mnie kwestię. Byłem managerem Bayeru Leverkusen z którego w środku sezonu przeszedłem do Barcelony. Oba zespoły spotkały się w finale Ligi Mistrzów. Bayer wystąpił w takim samym składzie jak wtedy gdy ja ich prowadziłem i tu zaczynają się schody. Gracze Bayeru biegali o wiele szybciej niż wtedy jak ja ich prowadziłem ( oczywiście prędkość meczu była taka sama) bramy ładowali z 40 metrów a nawet Messi będąc w bardzo dobrej formie nie był w stanie wyprzedzić czy minąć obrońców mających przyśpieszenie i szybkość na poziomie 11. Czym to może być spowodowane?

AlexManager Partyzant

10.05.2011 19:45    #3478     Sufler - Porady do gry - Pytanie co do taktyki 1-4-2-3-1
Otóż mam taki problem i chciałbym zaczerpnąć rady taktyków lepszych ode mnie:

Nie wiem jaki funkcje nadać linii pomocy i napastnikowi w taktyce 1-4-2-3-1 (w fm'ie oznaczona jako 4-4-2 DM). Kto najlepiej się nada na odgrywającego, rozgrywającego i jakie poszczególne funkcje im nadać(pomocnik odbierający piłkę itd.)?

PŚL - Milan Badelj
PŚP - Moussa Sissokho
OPP - Chung- Yong Lee(ten z Boltonu)
OPŚ - Hatem Ben Arfa
OPL - Mehdi Carcela
N - Nikola Kalinic
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

a, to sorki, myslalem ze 1 liga w kraju. ok to moze sandencja?
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

Legia, Jagiellonia
サッカーはあなたと一緒にしよう

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution