Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

machaj88 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.05.2011 21:06    #3461     Sufler - Porady do gry - Skórki
[quote=Falcon]To dziwne bo ja wklejam do tego folderu
C:Documents and SettingsxxxxxMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008skins
Później w grze wchodzę w opcje i wybieram skórkę, która chwilę się wczytuje.Tyle roboty.[/quote]
odznacz buforowanie skórki. Odśwież skórkę.

Czasem bywa tak, że gra skina "nie widzi". Sam chciałbym wiedzieć czemu. Mi chodzi tylko steklo i parę badziewiaków, a np Neue nie. Spróbuj z innymi skinami. Wrzuć kilka i zobacz które są, a które nie.

Falcon Przodownik pracy

15.05.2011 20:16    #3462     Sufler - Porady do gry - Skórki
To dziwne bo ja wklejam do tego folderu
C:Documents and SettingsxxxxxMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008skins
Później w grze wchodzę w opcje i wybieram skórkę, która chwilę się wczytuje.Tyle roboty.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

heaieono Partyzant

Dziwne rzeczy tutaj czytam.. Ja prowadze totenham 3 sezon rozpoczelem. (2x 1 LIGa, Mistrzostwa, tak ze chyba tylko przegralem tarcze wspolnoty, mniejsza z tym) "Runi" w 2 sezonie chcial do mnie przejsc ale nie potrzebowalem go bo mialem Defou ktory przez 35meczy strzelil 30 bramek. A gralem 1 napastnikiem. Teraz rozpoczelem 3 sezon i nagle nie chce do mnie :D. Dziwnie zbudowany jest ten FM, ale nie ma lepszego managera :D

machaj88 Młody aktywista

Wielkie gwiazdy za bezcen, to dopiero potem, potem. Nie po pierwszym a po piątym, szóstym sezonie. ;] Ja już kupiłem Acquafrescę za 3 mln € i Jacka Wilshera za 2.1 mln € Bojana za free. Bolton dostał Zabaletę za bezcen. Kalou też za free gdzieś poszedł. Man City nie podpisało nowego kontraktu z Gervinio i też gdzieś za free przeszedł. A było tego znacznie, znacznie więcej, tylko ja dopiero teraz zdobyłem odpowiednią reputację by takich zawodników ściągać.

Tevez, Rooney, Drogba, Villa, CR7 i reszta ikon, za chiny nie odejdą ze swoich klubów. Taki Drogba został managerem Chelsea.

btw. jak podajecie jakieś ceny to dodajcie walutę.

AlexManager Partyzant

spoko luz, mowiłem, moj konik ;P
サッカーはあなたと一緒にしよう

Deiv Partyzant

[quote=AlexManager]Transfery do ligi polskiej to mój konik ;)

Na prawe skrzydło polecam Geraldo z brazylijskiej Coritiby. Na lewe Loica Gagnona(free)

SZUKAM: asystenta do Lecha. W miare dobrego.[/quote]

Kurde, chłopie, dzięki ci za tych dwóch grajków. w Wiśle spisują się znakomicie. Dokupiłem jeszcze napastnika i razem w 10 meczach (w trójkę) strzelili już ponad 15 bramek :)

AlexManager Partyzant

Sprytnie, ja bym na to nie wpadł xD
サッカーはあなたと一緒にしよう

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
[quote=AlexManager]Transfery do ligi polskiej to mój konik ;)

Na prawe skrzydło polecam Geraldo z brazylijskiej Coritiby. Na lewe Loica Gagnona(free)

SZUKAM: asystenta do Lecha. W miare dobrego.[/quote]

Wiesław Wojno? :)
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

AlexManager Partyzant

Transfery do ligi polskiej to mój konik ;)

SZUKAM: asystenta do Lecha. W miare dobrego.
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

jak najnowszy patch to Valencia, na poczatku jest wystawiony na sprzedaz
サッカーはあなたと一緒にしよう

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution