Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

AlexManager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Southampton
サッカーはあなたと一緒にしよう

amenokoyane Młody aktywista

22.05.2011 16:58    #3422     Sufler - Porady do gry - Japończycy
Pamiętaj, że jak grasz na nowszej łatce 11.2 lub 11.3 to musisz podmienić te pliki fake w odpowiednich folderach (Football Manager 2011dataupdatesupdate-1130db1130)

Krzys G Partyzant

Witam, na początku przeproszę was, że zawracam wam głowę pytaniem w ciepłe niedzielne popołudnie.. Słów kilka historii, w Football Manager'a gram od wersji 2009, przez ok. 8 miesięcy grałem w FM'a 2010, w piątek zakupiłem oryginalną wersję FM'11 (zadowolony :D). Także można orzec, że jestem troszkę doświadczony, a więc, przejdźmy do moich oczekiwań.

Chciałbym zacząć z klubem, w którym gra sprawia przyjemność. Kategorycznie odrzucam najwyższe klasy rozgrywkowe. Chciałbym powolutku, układając cegiełkę do cegiełki doprowadzić klub na sam szczyt. Klub nie powinien być też kimś wyróżniającym w obecnej lidze (najlepiej taki średniaczek, z względnie dobrym budżetem) Mam nadzieję, że napisałem, co potrzeba. : )
Takie pytanie od razu zadam, jeżeli tutaj pisze.. Jaką łatkę/patch najlepiej zainstalować? 11.3?
Pozdrawiam,
Krzys G

AlexManager Partyzant

kogo lepszego?

szukam DP i OL do Polonii Warszawa
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

nie oplaca sie.

za williana w 1 sezonie dawalem 6,25, za lukaku 7 a mvili nie kupowalem. poczekaj az cena troche zejdzie... chyba ze ich bardzo potrzebujesz i czas cie goni
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

Daniel Agyei
サッカーはあなたと一緒にしよう

Salmen Młody aktywista

22.05.2011 10:07    #3427     Sufler - Porady do gry - Jak wgrać twarze do FMA?
[quote]Sposób instalacji: Folder „graphics” należy wypakować do katalogu użytkownika określonym w ustawieniach gry - domyślnie jest to folder "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/”. Po włączeniu gry należy wyłączyć „buforowanie skórki”, zaznaczyć „zawsze odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu”, a następnie kliknąć „zatwierdź”.
[/quote]
error 404 - not found

AlexManager Partyzant

DP/PŚ - Moussa Sissoko, M'Vila
OŚ - Juan Forlin, Joel Matip
OPP - Antonio Valencia(jest wystawiony na sell, wybitny grajek), Chung Yong Lee
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

Polonia Warszawa, Jagiellonia, Ruch Chorzów, Śląsk Wrocław, Lechia Gdańsk
サッカーはあなたと一緒にしよう

Zymon Partyzant

[quote=AlexManager]Szukam klubu, który:
-ma młody skład
-ma stadion przynajmniej na 25 tysięcy miejsc
-walczy co najwyżej o awans do LE
-gra w lidze, w której sezon zaczyna się jesienią xD[/quote]

hmmm niewiem jak z tą jesienią ale Villarreal,Lille,Dnipro dniepro pnieprowsk(jakosc tak z Ukrainy) i jeszcze poszukam...
był - będzie - jest zawsze IKS!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution