Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

AlexManager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.05.2011 13:19    #3401     Sufler - Porady do gry - Facepack
na swiecie jest wiecej niz 84 tys graczy ;)
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

@PDrasta

Polonia Warszawa, Lechia Gdańsk, Jagiellonia
サッカーはあなたと一緒にしよう

Gohanitto Młody aktywista

29.05.2011 11:20    #3403     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps(66 minuta)
A używałeś edytora? Jeśli tak to wszystko jasne. I skoro robi się tak w każdym kolejnym meczu to raczej nie da się nic zrobić. Kasowałeś folder crash dumps z Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager (domyślnie)?

Lopata19104 Partyzant

Witam czy mógłbym prosić o twarze następujących graczy:

James Efmorfidis-1394631417 http://lapas(...)rca.html

Godswill-1394631441 http://www.flick(...)6130709/

georgios spanoudakis-1394631416 http://showb(...)ona.html

Christian Maldini-1394631413 http://ml-in(...)p;ref=mf
sergi samper-1394631443 http://forum(...)?t=73400

enguene- 1394631432 http://www.barca(...)-Enguene

AlexManager Partyzant

@wierzbba

lewy: Loic Gagnon(za darmo), Kiełb(już w Lechu, u mnie koksił na lewej)
prawy: Geraldo(nieoceniony OPP w lidze polskiej)
defensywny: Marcin Budziński(Arka)
サッカーはあなたと一緒にしよう

Salim Partyzant

[quote=caddoc]Witam mimo, ze jestem nowy na tym forum to gram w fm/cm od wersji 2001/2002 bodajże. A teraz do rzeczy: poszukuje klubu najlepiej z historia, który ma niestety lata posuchy, marzeniem tego klubu jest gra w pucharach lub może być to klub z niższej ligi którego marzeniem byłby awans do najwyższej klasy rozgrywkowej. Finanse tego klubu są dosyć mizerne, ale da się wiązać koniec z końcem. Chciałbym, żeby był to klub z ligi: francuskiej, angielskiej, niemieckiej lub portugalskiej. Dobrze by było jakby był chociaż jeden zawodnik na którym dałoby się oprzeć grę zespołu oraz żeby miał ciekawa młodzież. Interesuje mnie dłuższa rozgrywka, w której po jakimś czasie mógłbym wyprowadzić tą drużynę na sam szczyt. Z góry dziękuje.

Wersja FM 2011 latka 11.3

@alexmanager
Odpada już w 1 sezonie bez większych problemów i wzmocnień da się spokojnie zając miejsce na podium co skutkuje awansem do pucharów, szukam jakiegoś większego wyzwania.[/quote]

Herta Berlin, Nantes, Belenenses, Lens ,
Od siebiei dodam Torino lub Siena ; )

machaj88 Młody aktywista

28.05.2011 17:46    #3407     Sufler - Porady do gry - Szybkość rozgrywki
Istnieje syf, którego nawet najlepszym antyvirem nie usuniesz. Fajnie by było, gdybyś powiedział co tam wykrył ten Spy Doctor. Na wszelki wypadek możesz użyć ComboFixa. Program zainstalujesz, uruchomisz i poczekasz tak długo jak będzie trzeba ;], na koniec poprosi o zgodę na restart systemu i się oczywiście zgodzisz. Przy okazji wejdź w manager zadań, obejrzyj zużycie procesora i pamięci, po operacji z ComboFixem obejrzysz jeszcze raz i zobaczysz co się zmieniło ;)

Kolejna rada - wejdź w manu start -> uruchom -> wpisz msconfig. Przejdź do zakładki uruchamianie i powyłączaj wszystko co zbędne.

Otwórz kompa i przeczyść wiatraki. Dobrze byłoby sprawdzić czy grafika się nie grzeje.

AlexManager Partyzant

[quote=dybciox]Poszukuję bocznych obrońców do Lecha . początek 2013 roku. Wiem, że powinienem szukać z newgenów ale od pół roku znalazłem tylko jednego.

Narazie na lewej obronie mam Digne, i nie wiem czy dam radę go zatrzymać (ciągle chce przejść do lepszego zespołu, a po kilku dniach mówi żebym go zdjął z listy). Na prawej miałem newgena ale poszedł za 9mln (z klauzulą 4.5 mln :D)

Większym priorytetem jest dla mnie znalezienie prawego obrońcę. Może być bardziej doświadczony. Cena to jakieś 10mln € maksymalnie, choć oczywiście wolałbym tańszego.

[/quote]

looknij Romario. mogłeś go sobie zaklepac w 1 sezonie...
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

Sporting Lizbona idealnie pasuje do tego opisu xD
サッカーはあなたと一緒にしよう

caddoc Partyzant

Witam mimo, ze jestem nowy na tym forum to gram w fm/cm od wersji 2001/2002 bodajże. A teraz do rzeczy: poszukuje klubu najlepiej z historia, który ma niestety lata posuchy, marzeniem tego klubu jest gra w pucharach lub może być to klub z niższej ligi którego marzeniem byłby awans do najwyższej klasy rozgrywkowej. Finanse tego klubu są dosyć mizerne, ale da się wiązać koniec z końcem. Chciałbym, żeby był to klub z ligi: francuskiej, angielskiej, niemieckiej lub portugalskiej. Dobrze by było jakby był chociaż jeden zawodnik na którym dałoby się oprzeć grę zespołu oraz żeby miał ciekawa młodzież. Interesuje mnie dłuższa rozgrywka, w której po jakimś czasie mógłbym wyprowadzić tą drużynę na sam szczyt. Z góry dziękuje.

Wersja FM 2011 latka 11.3

@alexmanager
Odpada już w 1 sezonie bez większych problemów i wzmocnień da się spokojnie zając miejsce na podium co skutkuje awansem do pucharów, szukam jakiegoś większego wyzwania.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution