Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

AlexManager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
@Wichura

1.te noobki które podałeś przyjdądo kazdegp kto ma budzet przynajmniej 5mln, niekoniecznie 50 :)
2. ligowy sredniak z 50kk na transfery? impossible. Jak chcesz kasy idz do Realu, Man City, Atletico

troche te twoje prośby nielogiczne...
サッカーはあなたと一緒にしよう

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

31.05.2011 16:51    #3382     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 11
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry i wybierz Właściwości.
2. W polu Element Docelowy dodaj: --reset_preferences , tak żeby linia prezentowała się następująco:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2011fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij OK i uruchom grę.

Jak już wszystko będzie działać prawidłowo, to przed następnym uruchomieniu FM, możesz spróbować usunąć --reset_prefernces.
Darkness... for me is where I shine

AlexManager Partyzant

Cracovia, Zagłębie Lubin, Arka Gdynia, Podbeskidzie, Pogoń Szczecin, może Warta(?)
サッカーはあなたと一緒にしよう

buczek93 Młody aktywista

31.05.2011 07:14    #3384     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje...wtf?!
Języka ci się przecież też uczy wirtualny manager O_o. Chyba masz jeszcze za małą reputacje - wygraj LE to powinni być bardziej skłonni. A w przypadku teamów z Afryki to pozatrudniaj ichnych zawodników - to zawsze dobrze wpływa, jak murzyni widzą, że dobry klub zatrudnia ich zawodników a nie stawia tylko na Brazylijczyków.

PDrasta Młody aktywista

30.05.2011 22:57    #3385     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje...wtf?!
To wracaj do Fify Manager 11 jak się nie podoba.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

behram Partyzant

30.05.2011 22:46    #3386     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje...wtf?!
Witam, zdobyłem z Porto ligę,puchary, wygrałem nawet superpuchar z Barca 6-4. 2nd sezon po 20 meczach przewaga 6 pkt nad 2nd Benfica. Dobre statystyki we wszystkim itd. o co mi chodzi. Takie Kongo, WKS , Szwecja czy Norwegia szukają menadżera wysyłam podanie i co i za każdym razem jest odrzucane. aha mam reputacje światowo tą najwyższa. o co kaman z tym ze nawet w Kongo nie chcą mnie? chodzi o kasę? chodzi o język? (jeżeli tak to ch***a, bo w FIFA Manager 11 można było się uczyć ;/ )

AlexManager Partyzant

właśnie chciałem podać Southampton xD

może Peterborough, Sheffield Wednesday, MK Dons?
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

adebayor gral w LE, to się nie tyczy LM(w takim razie w pierwszym poście się pomyliłem), jeżeli się grało w kwalifikacjach w jakimś klubie można grać od fazy grupowej w innym. coś jeszcze?
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

takie sa zasady. jesli zagrali mecz w fazie grupowej w jakichkolwiek rozgrywkach w jakiejkolwiek innej druzynie to juz ich nie zglosisz. chyba ze tego nie zrobili to nie wiem w czym problem...
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

juz odszedl w 1 okienku, jakies inne propozycje?
サッカーはあなたと一緒にしよう

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution