Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Michax9 instrukcja dla ciebie!

[quote]Sposób instalacji: Folder „graphics” należy wypakować do katalogu użytkownika określonym w ustawieniach gry - domyślnie jest to folder "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/”. Po włączeniu gry należy wyłączyć „buforowanie skórki”, zaznaczyć „zawsze odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu”, a następnie kliknąć „zatwierdź”. [/quote]

Salmen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
13.06.2011 18:07    #3362     Sufler - Porady do gry - Problem z koszulkami.
[quote]Sposób instalacji: Folder „graphics” należy wypakować do katalogu użytkownika określonego w ustawieniach gry - domyślnie jest to folder "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/”. Po włączeniu gry należy wyłączyć „buforowanie skórki”, zaznaczyć „zawsze odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu”, a następnie kliknąć „zatwierdź”.[/quote]
error 404 - not found

Snowy Partyzant

Witam, ostatnio sprawiłem sobie nowy sprzęt do gry w FM, a mianowicie laptopa ASUS K53SV. Liczyłem na sprawną rozgrywkę w ukochanego managera, natomiast jest pewien problem, gdy dochodzę do meczu tzn. po rozmowie motywacyjnej gra się zacina, robi się czarny ekran i wyskakuje okienko, że program Football Manager przestał działać. W laptopie jest zainstalowany Windows 7 Home Premium 64-bit, FM oczywiście zaktualizowany do wersji 11.3.
Może ktoś wie jak to naprawić? Czekam na pomoc i pozdrawiam.

tomaszlysy Partyzant

13.06.2011 15:08    #3364     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
witam jak w football manager 2011 przywrocic zawodnika do reprezentacji po wczesniejszym wycofaniu ze skladu??? pozdrawiam wszystkiego dobrego!!!

buczek93 Młody aktywista

Witam. Tak jak w temacie, od pewnego czasu borykam się z problemem nie funkcjonującego mi prawidlowo pliku fake.lnc. Plik dzialal jak należy przez jakieś 4 lata w grze, Niemcy normalnie jeździli na zgrupowania ale przed ME 2016 gra nagle uparla sie, że będzie stawiać tylko na szaraków. Problem dotyczy o dziwo, tylko reprezentacji Niemiec i Japonii - Wietnam, Chiny, Korea Poludniowa i w-wy św. Tomasza i Książęca mają normalnych reprezentantów. Szaraki wynikają z decyzji "trenerów" in game czy z bledów w pliku ? Dodam, że plik leży w c:/users/xxx/documents/sports interactive/football manager 2011/data/updates/update-1130/db/all. Gram na wersji 11.3.

poohatek3 Partyzant

Witam
Niedawno kupiłem Football Managera 11. Mam problem z trybem 3D. Gra działa normalnie do momentu, gdy uruchamiam mecz. Wtedy wywala mnie do systemu z komunikatem "Program Football Manager 2011 przestał działać".
Mam dopiero co zakupiony sprzęt, więc nie sądzę aby to była kwestia komputera.
Moja karta graficzna to nVidia GeForce GT 540M 1024MB, DirectX 11, SM 5.0.
Mam zainstalowanego patcha 11.0.3, ale ten błąd występował również bez jego instalacji.
Bardzo proszę o pomoc

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
10.06.2011 18:04    #3367     Sufler - Porady do gry - Football Manager 2012
Data premiery FM 12. Witam mam pytanie kiedy będzie FM 12 gdyż już nie mogę się doczekać nowej wersji. Wie ktoś już datę .

kicks Partyzant

09.06.2011 12:25    #3368     Sufler - Porady do gry - O co chodzi?
http://www.sendspace.com/file/11mo1z

wrzuć ten plik do katalogu Football Manager 2011

u mnie: D:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2011

Cichy18 Partyzant

08.06.2011 23:07    #3369     Sufler - Porady do gry - Bardzo skuteczna taktyka
Taktyka o ktorej za chwile przeczytacie zastosowałem w Wisle Krakow ktora zdobyłem wielokrotnie mistrzosto Polski i Puchar Polski udało mi sie tez wygrac Lige Mistrzow. Ten zapisek stracił dla mne sens bo zarabiałem najwiecej z posrod Managerow moja wisełka była uznanym zespolem a mimo to nie mogłem podpisac kontraktu z dobrymi znanymi zawodnikami opierałem sie tylkko na talentach ktorych sam wyszukiwałem. W nowym zapisku rozpoczołem kariere Borusiom Dortmund 2 lata dwa Mistrzostwa dwa niemieckie puchary aktualnie Milan 6 lat 5 mistrzost 4 Liga mistrzow 4 Mistrzostwa klubowe i wszystkie pozostałe puchary krajowe i superpuchary europy. Koniec mojego chwalenia czas przejsc do tego co was moze zainteresowac a mianowicie moja taktyka.
1-4-3-3 Boczni obońcy fun Boczny wsparcie środkowi Obroncy środkowy obrona Pomocnicy ustawieni na srodku. Dwoch z pleceniem wysuniety rozgrywajacy a jeden z poleceniem pomocnik długodystansowiec. Na ataku dwoch napastkików bocznych jako lis pola karnego chyba ze macie napastkika pokoju Hulka z FC posto to kopletny napastki i srodkowy napastnik z poleceniem środkowy napastnik wazne by miał dobra gre głowa. Polecenia dla druzyny:
Filozofia płynny
strategia standardowa lub kontorla
podania bardziej bezpośrednie
Swoboda taktyczna wieksza swoboda
Intensywny pressing
Odbiór bardziej agresywny
krycie strefowe
ostre dosrodkowania
Swoboda pozycyjna Szukaj gry
podania mieszane

GuMkAzMaJtEk Partyzant

Może dlatego, że ten klubik ma lepszego managera + wyższą reputację niż niedawny beniaminek?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution