Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

AlexManager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wybrałem Blackburn, dzięki za chęci.
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

19.06.2011 18:42    #3352     Sufler - Porady do gry - Słabe mecze
jeśli wg Ciebie zdobycie 4 pkt w 5 meczow wymaga porady to nie wiem co o tym myslec...
サッカーはあなたと一緒にしよう

mabiala Partyzant

AlexManager

Lille, Rennes, Leverkusen, Tottenham, Everton,

Czarodziejski

Koeln wydaje się ciekawą opcją, ale nie wiem jak tam u nich z reputacją, czy nie za wysoka jednak. Orientujesz się czy np. ci lepsi goście z Porto , Ajaxu, CSKA lub Panathinaikosu chętnie do mnie przyjdą? Bo jeśli tak to sprowadzam, dajmy na to Rolando, Otamendiego,Fucile,Fernando, Vagnera Love, D.Cisse, van der Wiela, Vertonghena i gra się nudzi.Chciałbym właśnie uniknąc tego typu sytuacji.
No i czekam na kolejne propozycje.

AlexManager Partyzant

Witam.

Szukam klubu:
-z Europy(odpada Polska i Włochy)
-z dosyć młodym, perspektywicznym składem
-z nienagannym budżetem i finansami
-ze stadionem przynajmniej 10-15tys.
-z ambicjami na walkę o LE
-odpada: Borussia Dortmund, Toulouse FC, Dinamo Zagrzeb
サッカーはあなたと一緒にしよう

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
18.06.2011 17:13    #3355     Sufler - Porady do gry - Ulubieni piłkarze w profilu
[quote=bitoni]Mam pytanie czy mozna zrobic w profilu managera w dziale osobiste zeby byl ulubiony pilkarz tam zapisany tak jak maja np rooney ze lubi tam kogos itp.[/quote]

Da się to zrobić w FM RTE, wystarczy wyszukać swojego managera i w zakładce relacje pododawać sobie :)

bitoni Partyzant

18.06.2011 13:34    #3356     Sufler - Porady do gry - Ulubieni piłkarze w profilu
Mam pytanie czy mozna zrobic w profilu managera w dziale osobiste zeby byl ulubiony pilkarz tam zapisany tak jak maja np rooney ze lubi tam kogos itp.

adson43 Partyzant

18.06.2011 11:38    #3357     Sufler - Porady do gry - XML pasing error!
Jeśli to ci nie pomoże, to masz po sejwie. Miałem tak samo ti mi nie pomogło to co napisał samir. Ewentualnie usuń wszystko z C:Documents and SettingsTwój profilDane aplikacjiSports InteractiveFootball Manager 2011 (możliwe że folder Dane Aplikacji jest niewidoczny)

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

17.06.2011 19:45    #3358     Sufler - Porady do gry - XML pasing error!
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry i wybierz Właściwości.
2. W polu Element Docelowy dodaj: --reset_preferences , tak żeby linia prezentowała się następująco:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2011fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij OK i uruchom grę.

Jak już wszystko będzie działać prawidłowo, to przed następnym uruchomieniu FM, możesz spróbować usunąć --reset_prefernces.
Darkness... for me is where I shine

rainfall248 Młody aktywista

16.06.2011 20:10    #3359     Sufler - Porady do gry - Układ z Kotonu
Podczas załadowanej gry:
Świat -> Kraje -> Umowy.

PS. [quote=Czarodziejski]Chciałbym znać wszystkie, bo w internecie znalazłem tylko ogólne informacje.[/quote]
Pierwszy link w google po wpisaniu "football manager cotonou":
http://www.footb(...)greement

Dreamer Partyzant

Tak jak w tym http://commu(...)-working wątku zmagam się z tym problemem. Podczas gry, a dokładniej kiedy rozgrywany jest mecz od czasu do czasu gra zacina się i wyskakuje ten błąd. Próbowałem skasować settings i cache ale jest to tylko chwilowe rozwiązanie. Dzieje się to tylko podczas meczu. Może ma na to wpływ to, że rozgrywam całe mecze tzn. ciągle obserwuje grę. W tamtym temacie nie znaleźli rozwiązania tak też szukam rozwiązania tutaj.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution