Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

AlexManager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.07.2011 14:21    #3321     Sufler - Porady do gry - Paulo Henrique czy Javier Pastore
zdania są bardzo podzielone, ale polecam Pastore. Wymiatacz i niszczyciel bramkarzy :)
サッカーはあなたと一緒にしよう

PDrasta Młody aktywista

03.07.2011 02:27    #3322     Sufler - Porady do gry - asdasd
Co mnie obchodzi twoja kariera, za ile sprzedajesz kogo i gdzie? Gdybym miał negocjować z takim managerem, też wolałbym nic nie pisać. :)
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

LucasLFC Partyzant

[quote=Jacko]Kur... nie rozumiesz że nikt ich nie ma i mieć nie będzie? Prócz Ciebie.[/quote]

Przestań się na niego pieklić i tłumaczyć w bezsensowny sposób tylko wytłumacz mu prosto, bo kolega ewidentnie nie rozumie co to newgen.

Newgen- Zawodnik wygenerowany przez grę, jest tylko na twoim sejwie. Jeśli masz 'włączone' zdjęcia to newgeny charakteryzują się 'komputerowymi zdjęciami'.

Przykład -> http://api.p(...)2cee7926

Tutaj masz to zdjęcie i jest to newgen, który jest w grze tylko tego Managera, który zrobił screena. Na innej grze go nie będzie miał[nazwiska mogą być podobne, ale skille będą się różniły.]

Co do tematu to szukam/zbieram nazwiska na drugi sezon, bo zdobyłem mistrzostwo i chciałbym się wzmocnić, a mój skład prezentuje się tak:

Bramkarz: Sandomierski
Lewy Obrońca: Dudu Paraiba
Prawy Obrońca: Okonkwo
Środkowy Obrońca: Szukam
Środkowy Obrońca: Serge Wawa
Środkowy Pomocnik: Szukam
Środkowy Pomocnik: Szukam
Prawy Skrzydłowy: Yurchenko
Lewy Skrzydłowy: Rekish
Napastnik: Joshua Obaje

Także szukam 2x ŚO, 2x ŚP i tyle chyba :)
Cena nie gra roli, bo na razie zbieram nazwiska, ale raczej interesują mnie piłkarze tani, zdolni i w miarę uniwersalni.

AlexManager Partyzant

Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Szachtar Donieck, CSKA Moskwa, Real Madryt, FC Barcelona, Newcastle
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

Dzięki za radę, przyda się ;P
サッカーはあなたと一緒にしよう

kubbuss Partyzant

[quote=AlexManager]Zamierzam rozpocząć karierę Herculesem Alicante. Jeżeli ktoś już miał okazję nim zagrać proszę o udzielenie kilku rad:

-których zawodników sprzedać?
-których kupić?[/quote]
Sprzedać nie pamiętam już kogo bo to była pierwsza moja kariera w fm 2011 .
A kupić polecam Kadleca, Enyeame, Carcele, Migela Medine.

AlexManager Partyzant

to sa chyba newgeni bo nie mam ich w bazie a moja jest bardzo obszerna
サッカーはあなたと一緒にしよう

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

01.07.2011 20:39    #3328     Sufler - Porady do gry - Piłkarze bez klubu.

Galter Partyzant

Prowadzę Brentford. W połowie czwartego sezonu dostałem ofertę od Werderu Bremen. Z jednej strony jestem przywiązany do Brentford, ale z drugiej Werder ma sporo fajnych piłkarzy (w tym Kuba Błaszczykowski) i chciałbym spróbować może wygrać coś ambitnego.
Więc pytanie: czy to będzie działać jak rozwiążę kontrakty paru ulubionych piłkarzy z Brentford, żeby potem móc zabrać ich za darmo do Werderu?

I drugie pytanie: mam angielskiego FM-a. W ekranie przedłużania kontraktu zawodników jest opcja "Manager/coach job release clause". Jak to działa?

AlexManager Partyzant

01.07.2011 19:41    #3330     Sufler - Porady do gry - Milan, Fiorentina punkty ujemne
i dobrze ze się nie da, skoro kluby sobie na to zasłużyły to muszą cierpieć ;)
サッカーはあなたと一緒にしよう

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution