Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Dmanager123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja gram w fm 2011. Chciałbym poprowadzić klub z ostatniej ligi angielskiej jaki polecacie.

AlexManager Partyzant

05.07.2011 16:09    #3312     Sufler - Porady do gry - Foch?
Wystawiaj go w 1 składzie, chwal go po dobrych meczach w mediach oraz w prywatnej rozmowie(jeśli będzie chciał rozmawiać)...
サッカーはあなたと一緒にしよう

nyord Partyzant

Jestem nowym graczem fm'a.Gram w najnowsza wersje tego managera czyli 11 na patchu 11.3. Na poczatek zaczynałem lechem gdzie zagralem 10 kolejek i wystapil mi pewien blad, ale mniejsza z tym. Zaczynam wlasnie swoje drugie podejscie jako manager tym razem w roli szkoleniowca Santosu. Budżet mam nie wielki dlatego ze okolo 0,8 mln euro. Kogo radzicie kupic mi do tego klubu, a moze ktoś dobry doszedł by za darmo? A i co zrobic z Neymar'em ?

AlexManager Partyzant

05.07.2011 10:50    #3314     Sufler - Porady do gry - Wyczerpany limit bramek?
a propos [quote=Elmut]fm cie rozgryzł[/quote]

miałęm tak w Palermo, że grałem taktyką 4-3-1-2, gniotłęm całą ligę byłem po 20 kolejkach 1 i wtedy dosłownie npół ligi zaczęło grać identyczną taktyką(mimo iż wcześniej taką nie grali)...
サッカーはあなたと一緒にしよう

Elmut Partyzant

05.07.2011 09:12    #3315     Sufler - Porady do gry - Gra Słabszymi Klubami
Gra długo terminowa w fm jest bardzo wymagajaca, ja gram w ta serie gier od 96 roku od pamietnego champinshipmanagera 2 (oczywiscie dla wiekszosci ten tytul nic niemowi) moim najwiekszym sukcesem na perzelomie mojej 15 letniej kariery jest zdobycie w cm 01/02 dolcanem zabki po 17 sezonach LM, i jakis 7 mistrzostw Polski , okolo9 pucharow polski,
Moim zdaniem w nowych fm-ah jak chcesz pograc w 4 lidze angielskiej najwazniejsza jest taktyka(i nikt mojego zdania nie zmieni) mysle ze jak zaczniesz jakims dobrym 4 ligowcem to do 2 ligi mozesz awansowac tylko za pomoca wlasnego skila, Oczywiscie transfery sa integralna czescia tej zabawy, ale jak mowie poczatkowe ligi mozna ugrac bez spektakularnych transferow.
Pozniej wiadomo zeby sie liczyc i isc dalej niezbedne beda tak owe transfery, w dzisiejszych czasach zeby byc na topie nawet barcelona wydaje co roku gigantyczne pieniadze na transfery zeby niezostac w tyle

AlexManager Partyzant

05.07.2011 08:12    #3316     Sufler - Porady do gry - Formacja
lepiej neymar NŚ i Suarez OPP
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

dawido mam dla Cb idealnego napastnika za 1,4mln funtów - Cristian Benitez z Santos Laguna
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

[quote=vivaldi9]Szukam średniego klubu, z około 20 milionami na transfery. Tak na dłuższą rozgrywkę, po to by zrobić potęgę światowego futbolu. Liga obojętna.[/quote]

Newcastle

Panowie(i Panie), w imieniu mojego kumpla(nie ma internetu a potrzebuje porady) mam do Was prośbę, a może raczej pytanie:

w których Europejskich krajach gra się najprzyjemniej(oczywiście oprócz Anglii, Hiszpanii, Włoch, Niemiec i Francji)? Proszę o szybką odpowiedź,
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

Mają piękny herb i świetnie się nimi gra. Polecam!
サッカーはあなたと一緒にしよう

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

03.07.2011 23:12    #3320     Sufler - Porady do gry - Gra Słabszymi Klubami
@Zymon

Od wersji 2011 w Football Manager jest zmienna reputacja lig. Oznacza to, że dzięki sukcesom na arenie międzynarodowej możesz po wielu latach np. z naszej rodzimej Ekstraklasy stworzyć potęgę na miarę Premiership.
Jesteśmy tu aby pomagać...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution