Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Możesz sam zaproponować klub, o ile oczywiście dostaniesz taką opcję. Musisz jedynie być wystarczająco długo managerem konkretnej drużyny. Po prośbie o klub filialny mija pewien okres czasu i pojawia się okno wyboru klubu, dowolnego - tak, jak w przypadku organizacji sparingów. Wybierasz klub, znów mija ileśtam czasu i zarząd informuje Cię, czy udało się nawiązać współpracę, czy nie. Nie jestem w 100% pewien kolejności w/w procedury, lecz dwukrotnie zdarzyło mi się coś takiego (Athletic Bilbao i Besiktas Istanbul).
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

AlexManager Partyzant

Status
Finanse

Uprzedzając pytania - zmiany w bazie danych to 2 winter updaty(1 dla świata, 2 dla Polski)

na finansach mi raczej nie zależało bo to tylko 1-sezonowa przygoda.
サッカーはあなたと一緒にしよう

kamiQadze Partyzant

[quote=AlexManager]po zakonczeniu rozgrywek(po otrzymaniu kasy za miejsce w lidze) finanse były 1,5mln funtów na [/quote]

ale screena finansów chciałem zobaczyć a nie wypisane, jeżeli można oczywiście

AlexManager Partyzant

po zakonczeniu rozgrywek(po otrzymaniu kasy za miejsce w lidze) finanse były 1,5mln funtów na +
サッカーはあなたと一緒にしよう

dawido9034 Partyzant

AlexManager możesz pokazać mi sklad AKTUALNY jaki masz? i profil neymara i romelu lukaku .

AlexManager Partyzant

sprzedalem paru graczy, edytowalem budzety i że tak powiem żydziłem o kasę od zarządu... wystarczylo miec ok 20 mln zeby mi starczylo wiec w czym problem?
サッカーはあなたと一緒にしよう

AlexManager Partyzant

ta
サッカーはあなたと一緒にしよう

kamiQadze Partyzant

[quote=AlexManager]Muszę się pochwalić moim najpiękniejszym sezonem w grze od kiedy gram w fm'y. Osiągnąłem z Blackburn Rovers coś pięknego. Cały sezon został rozegrany bez użycia edytorów, FMRTE oraz bez wyłączania gry po nieudanych meczach. Każdy wynik to pierwszy rezultat każdego pojedynczego meczu(tak dla ścisłości, gdyż ktoś mógłby uznać, że oszukiwałem).

Tabela
Statystyki zawodników
Podsumowanie sezonu
Skład
Transfery
Terminarz cz.1
Terminarz cz.2

i na koniec wszystkie moje transfery dokonane przed 2 sezonem:
Transfery 2[/quote]

77 baniek na początek? sporo, chyba klub zadłużony po uszy, bo jak przypuszczam na raty zakupy?

AlexManager Partyzant

Muszę się pochwalić moim najpiękniejszym sezonem w grze od kiedy gram w fm'y. Osiągnąłem z Blackburn Rovers coś pięknego. Cały sezon został rozegrany bez użycia edytorów, FMRTE oraz bez wyłączania gry po nieudanych meczach. Każdy wynik to pierwszy rezultat każdego pojedynczego meczu(tak dla ścisłości, gdyż ktoś mógłby uznać, że oszukiwałem).

Tabela
Statystyki zawodników
Podsumowanie sezonu
Skład
Transfery
Terminarz cz.1
Terminarz cz.2

i na koniec wszystkie moje transfery dokonane przed 2 sezonem:
Transfery 2
サッカーはあなたと一緒にしよう

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

07.07.2011 16:28    #3300     Sufler - Porady do gry - Problem ze zrobieniem screena
[quote=kurupt]Możesz także nacisnąć Alt+F9 i wtedy screen z gry będzie w folderze Moje Dokumenty/Football Manager 2011/screeshots[/quote]

hmm nie mam czegoś takiego
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution