Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

birdspider92 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.08.2011 14:43    #3231     Sufler - Porady do gry - Nie mogę pobrać grafik.
A jest jakaś możliwość pobrać teraz? Załączyło mi się ciśnienia na managera i kurde bez logos, kits i faces nie ma klimatu.

Szotgun Partyzant

Ja jestem pewien w 100%. To się jednak liczy jako transfer wykonany przez twojego managera.
..::Hala Real Madrid::..

hQ Partyzant

04.08.2011 19:55    #3233     Sufler - Porady do gry - bramkarze mutanci ?
To kupcie Fifę Managera i walcie wszystkich po 10:0 na izi. Wszyscy będą szczęśliwi.
Polska Gola

MateuszS Partyzant

02.08.2011 20:54    #3234     Sufler - Porady do gry - Nowe herby, stroje
Witam, pobrałem z tej strony herby i stroje do FM 2011 polskich zespołów, wrzuciłem je do folderu w Moich Dokumentach Sport Interactive/Football Manager 2011/graphics/kits/3D... itd to są stroje i analogicznie do graphics wrzuciłem logos czyli herby. W grze mam zaznaczone tylko buforowanie skórki. Niestety jak się łatwo domyśleć to nie działa... widzi ktoś problem? Może ktoś ma sprawdzone stroje/herby którymi chciałby się podzielić? Pozdrawiam

Mar1992 Przodownik pracy

01.08.2011 13:43    #3235     Sufler - Porady do gry - Football Manager 2012
Nie zakładam nowego tematu, bo i po co. Pytanie brzmi: Czy CMRev planuje handlować Football Managerem 2012? Czy będzie możliwa taka opcja zakupu, jak w wersji 2011?
PS. A ten userbar miał zniknąć po pół roku :)

szturgul Partyzant

31.07.2011 13:01    #3236     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Dzięki Jacko gram w '10 grubo ponad rok a ten problem dopeiro się u mnie pojawił. [quote=Jacko]To próbowałeś?
1. Wchodzisz w właściwości w skrócie do Football Manager
2. Masz tam taka linijkę Football Manager 20XXfm.exe"
3. Robisz tak Football Manager 20XXfm.exe" --reset_preferences
4. Dajesz zastosuj ,wchodzisz w grę bez żadnych już kłopotów
5. Jak będziesz wchodził drugi raz na fm to odznacz tę linijkę do
Football Manager 20XXfm.exe"
[/quote]
pomogło :D

Jarna Partyzant

31.07.2011 10:31    #3237     Sufler - Porady do gry - Doświadczenie i reputacja
No właśnie problem w tym, że ja wybieram te dalsze ligi grywalne i na samym początku mam 2 kluby do wyboru, bowiem nie mają one żadnego managera. Jeden występuje w 3 lidze angielskiej, a drugi w 2 lidze hiszpańskiej i obie godzą się by mnie przyjąć, ale obojętnie którą wybiorę reputację mam na kontynentalną, a wolałbym być jako amator ;)

Jarna Partyzant

30.07.2011 22:52    #3238     Sufler - Porady do gry - Doświadczenie i reputacja
Witam po raz kolejny dzisiaj.

Jak wiecie padł mi save i postanowiłem rozpocząć nową przygodę. Stwierdziłem, że zacznę jako bezrobotny i ustawię sobie doświadczenie/reputację ( nie pamiętam, które się ustawia przy tworzeniu managera ) na amator.

Jednakże gdy zaczynam grę, reputację mam - kontynentalna, a doświadczenie - automatyczne. Czemuż tak się dzieje, skoro wybrałem amator ?

Pozdrawiam i życzę dobrej nocki ;)

loswariatos Młody aktywista

30.07.2011 20:18    #3239     Sufler - Porady do gry - Pytanie o grafikę
Uruchamiasz Resource Archiver (/football manager 2011/tools) klikasz Browse Archive i w katalogu /data szukasz pliku graphics.fmf. Po lewej stronie wyświetli Ci się drzewko folderów. Flagi byłych państw znajdują się w "pictures/flags/(large/medium/small)/others".
meglio fascista che frocio

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
A ja się z Wami nie zgadzam. Owszem polskimi klubami gra się po pewnym czasie dość ciężko (w lidze miazga, w pucharach zastój) niemniej moim zdaniem jest to zgodne z rzeczywistością. Dla klasowych graczy z Zachodu sam awans do LM nie jest niczym specjalnym tutaj potrzeba zwycięstw i trofeów. Kolega wyżej zdobył LE i jak dla mnie Bouanotte i Veratti to są piłkarze niesamowici jak na polską ligę. No bo chyba nikt nie liczył, że będzie mógł zatrudnić Cristiano Ronaldo po zdobyciu LE?

Sporo słabych klubów zalicza epizody w grupie LM, niektóre nawet wychodzą z niej (Kopenhaga), a jakoś nie widać aby ogrom najlepszych piłkarzy chciał szukać tam zatrudnienia. W Football Managerze jest podobnie.

Tak BTW mi się udało niezwykłym fartem w drugim sezonie Ruchem wyjść z grupy w LM w składzie Chelsea, Roma i Sporting Lizbona pomimo faktu, że po dwóch kolejkach miałem 0 pkt, a w trzeciej do przerwy przegrywałem w Lizbonie 3:0. Także oldgunz nie poddawaj się :)
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution