Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Sztaficer Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.08.2011 12:45    #3221     Sufler - Porady do gry - rola jak prezes
[quote=Amikowiec]ale mourihno może być zarówno managerem i dyrektorem generalnym realu madryt[/quote]

Prezesem jest Fiorentino Perez. Real przeszedł na model angielski gdzie manager ma wielkie możliwości. U nas w Polsce jest z tym gorzej, co kraj to obyczaj. Sam pomysł denny...

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
08.08.2011 11:23    #3222     Sufler - Porady do gry - rola jak prezes
Może najpierw poćwicz poprawną pisownię a potem zastanawiaj się nad rolą prezesa w grze która zupełnie na tym nie bazuje :) To nie jest Football Tycoon czy przerysowana Fifa Manager tylko Football Manager!

DeadMan Partyzant

08.08.2011 11:20    #3223     Sufler - Porady do gry - rola jak prezes
[quote=Amikowiec]ale mourihno może być zarówno managerem i dyrektorem generalnym realu madryt[/quote]

I ma takie same funkcje jak ty będąc managerem ;p

Amikowiec Młody aktywista

08.08.2011 10:54    #3224     Sufler - Porady do gry - rola jak prezes
ale mourihno może być zarówno managerem i dyrektorem generalnym realu madryt

Alasinho94 Partyzant

08.08.2011 10:50    #3225     Sufler - Porady do gry - rola jak prezes
Jak sama nazwa mówi to jest Championship MANAGER, Football MANAGER, więc nie ma na to najmniejszych szans...

Youtuki Partyzant

08.08.2011 10:45    #3226     Sufler - Porady do gry - rola jak prezes
co myslicie na tym by byla taka mozliwosc lub tryp obijecia fukcj jako prezes i szukanie sobie manager itp ? pamietam ze kiedy manager polska liga czy jakos tak to bylo tak ze pelnilo sie fukcje prezesa i zatrudnialo sie np smude albo engela itip . to co wy na to by nowym FM tak bylo ?

BSZ Partyzant

07.08.2011 11:22    #3227     Sufler - Porady do gry - Wymiana procka.
Obecnie mam takiego kompa jak w konfiguracji w profilu.

Co byście proponowali żeby przyspieszyć trochę managerka.
Wymienić mojego Intel Core 2 Duo E7400 2,8 GHz na coś szybszego czy może podkręcić? Albo wymienić RAM bo obecnie mam 800MhZ a zakupić 1044.

Goffer Partyzant

05.08.2011 23:37    #3228     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Manager 2005 NE
Witam wszystkich. Mam problem z grą LPM 2005 ne. Gdy chce odpalić grę za pomocą 2 kliknięć myszki jest czarny ekran muzyka leci i nic się nie dzieje dodam że posiadam windows viste. Proszę o pomoc bo gierka kusi :D

Quaste Partyzant

05.08.2011 22:27    #3229     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Ja mam pytanie to fachowców xD
Czy ta taktyka jest dobra?
Formacja
Ustawienia

PS. Nie gram tym zespołem, ss z internetu
PS2. Gram Kolejorzem

chinczol Młody aktywista

05.08.2011 16:59    #3230     Sufler - Porady do gry - Pytanie o Real M.
Witam. Jestem tutaj nowy i chciałbym się zapytac doświadczonych graczy o rade. Lipcowa pogoda i nuda spowodowana poszukiwaniem pracy po studiach :] skłoniły mnie do rozpoczęcia rozgrywki w FM 11. Dodam że jest to mój pierwszy Football Manager. Zawsze byłem wielkim fanem PESa lecz znudziło mi sie już ciągle napieprzanie na padzie. Biorąc fakt że bardzo interesowało mnie prowadzenie wirtualnego managera wybrałem FM 11 i od samego można powiedzieć że uzależniłem się, nawet odstawiłem moją nałogową gre Bad Company 2 :] Ale do rzeczy. Właśnie skończyłem 1 sezon moim ukochanym Realem Madryt ( bez napinki fani Barsy ). Gram ustawieniem 4-2-3-1, wysoko ustawioną linią obrony,agresywnym kryciem, wysokim pressingiem, bezpośrednimi podaniami, i w zależności od przeciwnika zmieniam tylko rozgrywke z płynnej na sztywną oraz ofensywe na kontrole bądź zrównoważony styl. Taktyka sprawdza sie przyzwoicie. W 1 sezonie wygrałem na luzie Superpuchar Hiszpanii, Lige oraz Puchar Króla. Wygrałem również LM ale przyznam się ze w 1/8 oraz 1/4 dwa razy zastosowałem s&l bo gra można powiedzieć ze mnie oszukała :p ale również zle dobralem taktyke, wiadomo człowiek uczy sie na błędach :] Własnie zacząłem 2 sezon.I tutaj moje pare pytań. Chodzi mi o transfery. Jak dotąd kupiłem tylko Neymara w poprzednim sezonie, w zimowym okienku,za grube 25 mln, oraz Thiago Alvesa z Santosu i Sergi Arujo, ale oni narazie ogrywają się w drużynie U-19. Sprzedałem Callejona, Drenthe, Altintopa oraz Gago gdyż zupełnie nie byli mi przydatni. W letnim okienku kupiłem również Richardsa z City bo jakos Ramos nie zupełnie mnie przekonuje, a poza tym Arbeloa nie jest klasowym zmiennikiem jak dla mnie. To wszystkie moje transfery jak dotąd. I moje pytanie, czy warto sprzedac Kake i Alonso, i kupic w ich miejsce jakis młodych prespektywnicznych grajków, gdyż jak wiadomo młodsi to oni juz nie będą a jeszcze dobre pieniądze bym za nich dostał. Kaka mnie zbytnio nie przekonuje, Alonso gra b.dobrze lecz jego kondycja pozostawia wiele do zyczenia, podobnie Kaki. I jakich pilkarzy polecacie na lewą obrone? Mam Marcelo i Contreao, klasowymi zawodnikami to oni są, lecz tylko w ataku, ich gra obronna jest wg mnie przecietna. Z góry dzieki za odpowiedź i licze na podpowiedzi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution