Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

luks96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.09.2011 16:03    #3191     Sufler - Porady do gry - Problem! Pomocy!!
Gdy wczytuje grę lub tworzę nowa gre pojawia się "not well-former (invalid tokken) at line 1 of Profile1.xml" próbowałem różnych sposobów. Reinstalowałem, gdy wpisywałem w elemencie dolecowym "--reset_preferences" wyskakuje "Określona w polu Obiekt docelowy nazwa "Dffm.exe--reset_preferences" jest nieprawidłowa. Upewnij się, czy ścieżka i nazwa pliku są poprawne.", potem szukałem innego sposobu i trzeba usunąć folder settings z "Users
azwa uzytkownikaAppDataRoamingSports InteractiveFootball Manager 2011 ale u mnie w folderze Roaming nie ma folderu Sports Interactive!! Nie wiem co robić ;(

Wiluuu Partyzant

01.09.2011 10:18    #3192     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytywaniem lig
Witam bardzo serdecznie. Ściągnąłem te najnowsze ligi cypryjskie ze strony cmrev jednak nie wczytują mi się, wyskakuje błąd. Taki sam błąd mam również przy instalowaniu ligi wysp owczych ze strony http://www.footballmanager.fo/ . Bardzo prosiłbym o pomoc w tej sprwawie. A oto komunikat błędu:

http://image(...)jjj.png/

jaqb Partyzant

Wszystko sprowadza się do dyskusji o CA i PA. Osobiście uważam, że CA powinno być zgodne z realiami, natomiast PA powinno się zlikwidować (na zasadzie wszyscy PA-200). Potencjału zawodnika nie można określić. To nie to samo co talent. Jedni LUDZIE mogą dzięki swojej ciężkiej pracy i przy odpowiednich nauczycielach (czyt. trenerach) osiągnąć ten sam wysoki poziom, co ci „utalentowani” mniejszym wysiłkiem i przy gorszych trenerach. Jedni wolniej, drudzy szybciej. Jest atrybut PRACOWITOŚĆ, może powinien być także (np. ukryty) TALENT. Tego mi właśnie brakuje w FM-ie, aby móc dzięki swojej pracy jako trener (manager) WYSZKOLIĆ jak najwięcej dobrych piłkarzy. Może PA u wszystkich najmłodszych graczy powinno być 200 i w miarę upływu wieku maleć? Co o tym sądzicie?

Magicc Ekspert

LM polskim klubem da się zdobyć, ale nie polskim składem. Wiem z doświadczenia, że po kilku sezonach żeby polski zespół miał szansę nadal się rozwijać, trzeba się posiłkować mnóstwem zawodników z zagranicy. I to non-stop, bo łatwo ich stracić na rzecz europejskich potęg.

Ale to nie główny temat dyskusji. Mnie najbardziej zirytował fakt, że rozbudowa siatki skautingu czy obiektów szkoleniowych nie zmieniają tak naprawdę niczego - nadal dostajemy miernoty, które po prostu nie mają szansy osiągnąć jakiegoś konkretnego poziomu. Jestem pewien, że gdyby któryś z krajowych klubów stworzył infrastrukturę szkoleniową na europejskim poziomie (a to w FM-ie jest wykonalne po kilku sezonach) i dysponował profesjonalnym wyszukiwanie juniorów, to jakieś konkretne talenty by się u niego w końcu pojawiły. A w Football Managerze się nie pojawią - w tym moim zdaniem leży problem.

Rozumiem, że Polska to nie Brazylia, Holandia czy Hiszpania, a talenty nie rodzą się tu na kamieniu, ale nikt nie wmówi mi, że ich nie ma. A prawda jest taka, że polskich newgenów przynajmniej na średnim europejskim poziomie zwyczajnie nie ma - jest za to armia miernot.

pezot97 Partyzant

Ale tu nawet nie chodzi o to żeby juniorzy byli od razu super. W Football Manager tworzysz wlasną historię wygrywając bądź przegrywając. Jeżeli grasz dobrze masz dobre obiekty to powinienes dostawac co najmniej jednego newgena, który będzie solidnym ligowcem.
Denn du bisst, was du isst. R+

Mar1992 Przodownik pracy

30.08.2011 14:35    #3196     Sufler - Porady do gry - Rozwój bazy treningowej
[quote=Sztaficer]A nie jest to czasem junior z Niemiec? Znaczy Polak urodzony w Niemczech.[/quote]
Niestety nie: http://www.fm-ba(...)ats-.png

macias173 Młody aktywista

Eh, na początku to jest naprawdę dziwne - nie myliłem się. ;) Potrzebny jest pakiet MS Office w pierwszym rzędzie. Resztę znajdziesz na Youtube, albo tu:

http://www.footb(...)culator/
How to Save a Life?

EnsiferuM Partyzant

30.08.2011 12:06    #3198     Sufler - Porady do gry - Save.
Grałem normalnie, po czym save, glowny save wkleilem do mojego folderu z ew. uszkodzeniem go lecz szkoda ze skopiowany byl uszkodzony. Potem przy wychodzeniu z gry gra zapytala sie czy zapisac, dalem nie bo stwierdzilem ze przeciez zapisałem i wylaczylem kompa. Dzisiaj wlaczam laptop na kochanej viscie i "zapisana gra nie zostala wczytana"/
Dodam ze uzylem fmrte do zmieny wieku managera a glownie "oszukiwalem" nim szukajac newgenow ktorzy nie raz z 50ca moga osiagnac 180+..

Mar1992 Przodownik pracy

30.08.2011 11:13    #3199     Sufler - Porady do gry - Rozwój bazy treningowej
Od zawsze przeglądam "Show off your regen" na fm-base i dopiero dzisiaj znalazłem świetnego regena z Polski. Pierwszy raz od premiery ! Oto on: http://www.fm-ba(...)tes-.png

GrzegorzK Partyzant

[quote=krolik12345]I ja poproszę o pomoc.

Ogólnie szukam fajnego wyzwania, ale nie chciałbym (raczej) tych absolutnie najsilniejszych lig. W lidze angielskiej spędziłem połowę mojej managerskiej przygody. Ostatnio prowadziłem Juve przez 2 sezony (2 mistrzostwa, puchar Włoch, 2 superpuchary, tylko LM nie zdobyłem, ale byłem blisko), więc futbol na najwyższym poziomie, gdzie nietrudno o wiele trofeów, mi zbrzydł.
Szukam jakichś inspiracji, ale brak mi pomysłów, więc zwracam się do doświadczonych graczy o pomoc. Jedynym warunkiem rozpoczęcia nowej gry jest wzięcie pod uwagę faktu, że mam bardzo słabego kompa, i mogę sobie pozwolić na grę na max średniej bazie gry (a grywalne ligi to już max 2).

Nie stawiam poza tym żadnych warunków dotyczących nowej gry, liczę na waszą pomysłowość.
Chodzi mi o FM 10.[/quote]

Hmmmm może coś z Szwajcarskiej ligi?? Basel ? Może Polska?? Śląsk albo coś mocniejszego np. Grecke Ateny ? - chcesz wyzwań poszukaj w słabych ligach

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution