Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Salim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=shpoola20]Panowie. Chce zagrać kims z polskiej pierwszej ligi - kogo polecacie? :P najnowszy patch. 10.3 łatka, uaktualnienie na 03/09/2011[/quote]
Ja zagram na pewno Termalica :) Ale nei sciagam uaktualnienia, od 08 tak robie ;) Czekam na nowe sklady w NOWYM managerze z NOWYMI opcjami : ))
Poza tym to moze Polonia Wa-wa? Zalezy czy wolisz bic sie o utrzymanie, walczyc o majstra czy z przecietniaka zrobic potege w ciagu wielu sezonow ;)

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Człowieku dostałeś już odpowiedź, że jedyna opcja to iść na jednodniowy urlop w dniu meczu, więc po co dalej ciągniesz ten temat ?

[quote=luka071]ale nie chce mi się prowadzić meczów i myślę jak można być tylko managerem proszę wszystkich może jest jakiś dodatek[/quote]

Nie ma i nie będzie takiego dodatku bo gra opiera się na tym, że to ty jesteś managerem zespołu czyli zarówno przeprowadzasz transfery jak i prowadzisz zespół w meczach!

PS. Wyobrażasz sobie by sir Alex Ferguson lub Jose Mourinho poszli do zarządu swojego klubu z taką prośbą, że oni mogą robić wszystko w klubie ale zespół w meczach ma prowadzić asystent... ?

luka071 Partyzant

ale nie chce mi się prowadzić meczów i myślę jak można być tylko managerem proszę wszystkich może jest jakiś dodatek

luka071 Partyzant

bo chciałbym być tylko managerem i nie grać meczy bo tracę czas a ja chcę być tylko manager a żeby np.Asystent rozgrywał mecze można tak jak można to dzięki serdeczne wszystkim którzy powiedzą jak zrobić żeby asystent mógł prowadzić mecze a ja tylko być managerem

luka071 Partyzant

tak jak w pytaniu

Tome888 Partyzant

18.09.2011 13:19    #3176     Sufler - Porady do gry - Fm
Mam 2 pytania.
1. Czy football managera można zainstalować na więcej niż 1 kompie?
2. Czy będzie to możliwe w fm2012?

Rijo Partyzant

15.09.2011 14:02    #3177     Sufler - Porady do gry - Trening
Czy ktos mi moze pomoc jak sciagnac ten trening z " http://fm-ra(...)ger.html "
caly czas mi wyskakuje ze musze sie zalogowac a nie ma nigdize zeby sie zarejestrowac i nie moge tego ogarnac. Bardzo prosze o pomoc!

jaqb Partyzant

14.09.2011 08:31    #3178     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
A sprawdź jeszcze wysokość koncentracji u BR. Ten atrybut odpowiada za wykonywanie poleceń managera.

sobies Partyzant

Witam, nigdy nie udzielałem się na tym forum, lecz aktywnie odwiedzam je od dobrego roku. Przyszedł jednak ten moment, że bardzo proszę was o pomoc w znalezieniu kilku piłkarzy. Sytuacja wygląda następująco:

Zespół: Sheffield Wednesday którym udało mi się w pierwszym sezonie awansować z L1 do CH, a teraz sensacyjnie jako beniaminek zdobyłem mistrza i awansowałem do Premier League (jeszcze czegoś podobnego nie udało mi się ugrać od 12 lat mojej kariery z manager'ami) Tak więc zaczynam moim klubikiem trzeci już sezon 2012/13. Potrzebuję jednak prawdziwych wzmocnień na następujące pozycje:
O(P) (Ś także byłby mile widziany)

OP (LP)
N
Wersja: 11.3
Dodatki: Najnowsze aktualizacje transferowe (z lipca bodajże)
Budżet jest strasznie skromny - około 60-65 mln zł
Za wszelkie wskazania - serdeczne dzięki !!
EDIT: Przypominam o chorym prawie w angielskiej piłce dotyczącym piłkarzy spoza UE, gdyby nie to ograniczenie miałbym kłopot z głowy.

majcherczyk Partyzant

13.09.2011 21:28    #3180     Sufler - Porady do gry - J-League i reprezentacja Japonii
http://www.sorti(...)leagues/

Żeby nazwy zespołów wyświetlały się poprawnie, należy usunąć pliki fake.lnc oraz nleague.lnc, znajdująze się domyślnie w:

C:Program Filesfootball manager 2011datadb1100lncall

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution