Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Tommy6 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.10.2011 10:40    #3161     Sufler - Porady do gry - Amatorzy
Hej! Gram w Fm-a od dawna, a dopiero teraz zacząłem grę słabiutkim Queen's Park Glasgow. Klub jest amatorski, nie ma pieniędzy, zawodnicy nie mają żadnego wynagrodzenia, ja czyli manager też. Chciałem się dopwiedzieć, czy jak np. awansuję do 2 ligi szkockiej to zmieni się mójh ststus na półzawodowy. Czy może gdzieś w kodzie gry jest, że ten klub nie może zmienić swojego statusu na inny niż amatorski, przynajmniej jak wyczytałem w informacjach to ten klub z założenia jest amatorski. Chodzi mi tylko o to czy zmienię ststus w grze?

user2012 Partyzant

Witam planuje chcialbym zrobic pre order w anglii i moje pytanie jest czy prodducent zaoferuje polski jezyk do pobrania czy tez nie? albo czy bedzie mozliwosc sciagniecia gdzies? dzieki i pozdrawiam

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

Co prawda przeciwnicy może z nie najwyższej półki, ale mnie, jako managera, wynik i tak cieszy.

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

04.10.2011 20:43    #3164     Sufler - Porady do gry - Football Manager za darmo ?
Pytanie do ludzi z redakcji.
Czy planowany jest jakiś konkurs tekściarski graficzny lub obojętnie jaki, w którym można będzie zdobyć Football Managera 2012 ?

Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Ketil Partyzant

04.10.2011 16:25    #3165     Sufler - Porady do gry - Trening
musisz zaimportować treningi z dokumentów folderu sports interactice football manager 2011 i schedules

mateusz19s Partyzant

04.10.2011 15:18    #3166     Sufler - Porady do gry - PRE ORDER Football Manager 2012
czy będzie możliwość zamówienia przez Was FM 12?

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Witam.
Tak mam zainstalowaną łatkę 10.3 pobraną z cmrv. Dodam że:

- gram na oryginalnej bazie dany
- nie instalowałem żadnych update`ów
- nie zmieniałem niczego w bazie danych za pomocą edytora
- nie korzystam z żadnych prog. zewnętrznych ułatwiających rozgrywkę

Bo tego, że mam również oryginalną pudełkową wersję gry chyba dodawać nie muszę (?)

Trofea te zdobywałem już wcześniej jednocześnie, ale po raz pierwszy udało mi się je zdobyć prowadząc zespół z Hiszpanii - tym samym managerem - prob. taki jak obecnie występuje, widzę po raz pierwszy.

Nie jestem pewien czy chodzi ci o rozgrywki pucharowe które trwają obecnie czy te które miały miejsce wcześniej ... w każdym bądź razie :

- w obecnym sezonie rozgrywki europejskie działają OK, pomijając oczywiście fakt tak absurdalny jak to że zostałem zmuszony do rozgrywania meczy zarówno w Euro i jak i LM

Jeśli chodzi o wcześniejsze rozgrywki pucharowe :

- nigdy wcześniej nie przydarzyło mi się podobna historia

Dodam, że rozegrałem już pierwszą kolejkę zarówno w LM jak i Euro ... żadne błędy nie wystąpiły jak do tej pory ... może po za jedną dziwną sprawą ... nie musiałem rejestrować zawodników do Pucharu Euro ... a i tak wszyscy zawodnicy są dostępni (Rejestracja zawodników do LM przebiegała normalnie)

Na razie w Pucharze Euro wystawiam skład do lat 19 ... żeby jak najszybciej odpaść z tych mniej prestiżowych rozgrywek ...
Ale tak przy okazyjnie zacząłem się zastanawiać co by się stało gdyby nie opatrzenie udało mi się zdobyć jednocześnie trofea obu Pucharów ...

Będę zobowiązany za wszelkie próby pomocy wyjścia z tej nieciekawej sytuacji.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

28.09.2011 10:18    #3168     Sufler - Porady do gry - Jak wkleic aktualnienia??
stwórz ten folder...to ma być dokładnie :moje dokumenty/sports interactive/football manager/editor data ..."editor data" musisz stworzyć...pzdr

Damian907 Partyzant

Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

jakub7695 Partyzant

24.09.2011 17:44    #3170     Sufler - Porady do gry - Pytanie o uaktualnienia.
Po pierwsze - przestań pytać się jak jakieś dziecko (nie chcę ostrzeżenia), myślisz że czemu ci zamknęli temat?

Po drugie - do FM 2011 raczej już nie powinno być uaktualnień, poczekaj miesiąc na Footballa Managera 2012, kup sobie i wtedy się zgłoś, a najlepiej na okienko transferowe, ale raczej jest wymagane doświadczenie, więc wątpię, że cię przyjmą.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution