Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Oczkowski1979 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.10.2011 21:49    #3151     Sufler - Porady do gry - FM 2012 edytor
mam takie pytanie a gdzie dokladnie szukac edytora z góry DZIEKUJE "W Steamie wejść w Widok -> Narzędzia -> Football Manager 2012 Editor." ale nie kumam tego :)

Miastowy Partyzant

21.10.2011 11:34    #3152     Sufler - Porady do gry - Błąd w Football Manager 2012
Trochę jestem zawiedziony nowym managerem. Pierwszy mecz 10 minuta i już mnie wywaliło do Windowsa jakiś problem z ifnormacjami, userem nie zdążyłem zauważyć dokładnie...

Falcon Przodownik pracy

21.10.2011 09:00    #3153     Sufler - Porady do gry - FM 2012 edytor
Edytor trzeba ściągnąć osobno. W Steamie wejść w Widok -> Narzędzia -> Football Manager 2012 Editor.

Odpowiedź pożyczyłem z innego tematu.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Veritane Partyzant

20.10.2011 15:46    #3154     Sufler - Porady do gry - Instalacja możliwa dopiero jutro
Trochę to śmieszne. Czy to jest naprawdę aż tak wielki problem, że nie będziecie mogli uruchomić gry dzień wcześniej? Przecież świat się nie skończy, a nowego managera nikt Wam nie zabierze. Uważam, że to jest niepotrzebna dyskusja..

Demonir Partyzant

Do premiery nowego Football Managera pozostaje jeszcze trochę czasu, lecz ja już nie mogę się doczekać premiery i zastanawiam się nad wyborem klubu, którym będę mógł grać dłuuugą karierę.
Pierwszym moim klubem będzie jakiś średniak z najwyższej klasy rozgrywkowej, lecz potem chciałbym zagrać w najniższej klasie rozgrywkowej w naszym kraju.
I tu moje pytanie. Kiedy może pojawić się taki dodatek z grywalną 3 ligą polską. Jak to było w poprzednim wydaniu? Proszę o odpowiedź.

Vaylander Partyzant

13.10.2011 12:51    #3156     Sufler - Porady do gry - Problem z włączeniem gry
Witam. Jestem fanem serii Football Manager i maniaczę w nia od części 08. Zawsze grałem w niego na laptopie i nie było żadnych problemów, aż do części 10, gdzie czasem gra się nie włączała (niby był proces fm.exe, a gdy chciałem uruchomić grę drugi raz pojawiał się komunikat, że FM jest już uruchomiony). Działo się tak jednak może raz na 2/3 tygodnie, przy moim codziennym graniu i wystarczyło ponownie uruchomić lapka, w FM11 było podobnie.
Teraz, po ściągnięciu dema FM12 sprawa ma się jednak gorzej. Problem wygląda identycznie jak ten z 10 i 11. W procesach jest fm.exe i nie można ponownie uruchomić gry, ale jednak cały czas mam przed oczyma pulpit - gra się włącza. Nie pomaga tu niestety żadne ponowne uruchamianie sprzętu ani nic z tych rzeczy. Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać? A może przy pełnej wersji tego problemy nie będzie? Nie wytrzymam bez gry w FM'a, a stacjonarny komputer z powodu mojego trybu życia by się nie sprawdział i nie mam zamiaru w niego inwestować, zwłaszcza, że mój laptop ma niewiele ponad rok i całkiem dobre parametry. Z góry dziękuję za pomoc.

dinor913 Partyzant

Co sadzicie o grze w najniższej lidze i rozwijanie klubu.
Jestem fanem tego goscia z http://www.truefootballmanager.com/ i chcialbym osiagnac tyle co on,a nawet wiecej.
Prosze o opinie

PDrasta Młody aktywista

Jeżeli dana reprezentacja słabo zagra w jakichś tam rozgrywkach, wywalają managera i jest wolne miejsce, możesz wtedy wysłać swoje CV do nich i czekać na ich odpowiedź[na początku gry nie ma szans, musisz osiągnąć jakiś sukces] wtedy będzie napisane w wiadomościach: Jan Kowalski: Polska wzywa! Akceptujesz i masz klub/repr :P
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

r0gaL Partyzant

09.10.2011 11:07    #3159     Sufler - Porady do gry - Gra klubem z najniższej ligii
http://www.truef(...)als.html prosze blog ukrainca który zrobił to o co pytasz :)

ManiekFCB94 Partyzant

08.10.2011 12:04    #3160     Sufler - Porady do gry - skórki do fm11
jest ostatni folder z nazwą skina w sports interactive --> football manager 11 --> skins.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution