Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
25.10.2011 10:32    #3141     Sufler - Porady do gry - FM2012 na ilu komputerach
Tak, możesz zainstalować na dowolnej liczbie komputerów, ale na jednym i tym samym koncie Steam. Dodatkowo każdy komputer na którym chcesz grać w nowego Football Managera musi być choć na chwilę jednorazowo podłączony do sieci, w celu aktywacji. Później można grać bez internetu w trybie offline.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

balrog_88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Witam wszystkich! Mam pytanie: Jak uruchomić Football Manager 2008 na netbooku? Netbook ma trochę małą przekątną więc normalnie się nie załącza, ale można ponoć dodać gdzieś jakąś komendę i wtedy się uruchamia. Gdyby ktoś mógł podać tę komendę i miejsce gdzie ją wklepać. Chyba, że znacie inne sposoby :p z góry dzięki!

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
23.10.2011 20:47    #3143     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
[quote=Tom88]taktyka jest taka jaką zaproponował asystent, to nie ma nic do rzeczy. Pewnie jakbym grał realem albo barceloną to by była średnia 6 goli[/quote]
no to jeszcze lepiej, grasz na domyślnej i tak pakujesz? Stary, a Ty grasz w Football Managera, czy FIFA Managera? Bo wiesz, to jest różnica... ;)
Podziwiam i zazdroszczę wyników.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Akontipus Partyzant

23.10.2011 16:49    #3144     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
[quote=samir92]Czy Ty naprawdę myślisz, ze w dwa dni po premierze gry SI mówiłoby coś o patchu? "Oto świetna jedyna gra managerska. Dopracowaliśmy ją do perfekcji, a te błędy co są, to zniesie patch, który ukaże się już za 2 tygodnie".[/quote]

Z tego co sie orientuje, jelsi mnie pamiec nie zawodzi, to w poprzednich kilku wersjach patche sie sciagalo w ten sam dzien. Wiec co w tym dziwnego?? Moj kolega haker powiedzial, ze te pierwsze patche sa sciema. W jego opinii trudniej zripowac patcha niz sama gierke i ot dlaczego pojawialy sie te pierwsze patche. No a te pozniejsze to wiadomo, niedorobki.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

23.10.2011 15:57    #3145     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
Czy Ty naprawdę myślisz, ze w dwa dni po premierze gry SI mówiłoby coś o patchu? "Oto świetna jedyna gra managerska. Dopracowaliśmy ją do perfekcji, a te błędy co są, to zniesie patch, który ukaże się już za 2 tygodnie".
Darkness... for me is where I shine

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

22.10.2011 21:17    #3146     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
[quote=Tom88]Co myślicie o poziomie trudności? w poprzednim managerze był ok a w tym jest jak na razie kicha bo gram Juventusem i wygrywam ze wszystkimi po 5-0, a takie coś nie sprawia mi radości z gry. za dużo bramek ewidentnie wpada.[/quote]
A grałeś z Barcą, Realem, United, Milanem, Bayernem? Jeśli tak, to wrzuć screeny wyników. A jesli nie to nie chrzań, ze gra jest łatwa skoro rozegrałeś kawałek sezonu, nie grałeś z przeciwnikami godnymi Juve. Teraz jest Ci za łatwo, ale jak przegrasz z Catanią, to będziesz wylewał swoje żale na to, ze cisniesz innych po 5:0, a przegrywasz z outsiderem.

P.S. Żeby nie było- ja nie mówię, ze gra jest trudna. Ja tylko sprzeciwiam się ocenianiu gry po paru meczach wygranych po 5:0. Żeby oceniać trudność trzeba doczekać do kryzysu albo przynajmniej rozegrać ze 2 sezony. Z drużynami, które wymieniłem wcale nie wygrywa się tak łatwo.
Darkness... for me is where I shine

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

22.10.2011 17:51    #3147     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
[quote=Tom88]Co myślicie o poziomie trudności? w poprzednim managerze był ok a w tym jest jak na razie kicha bo gram Juventusem i wygrywam ze wszystkimi po 5-0, a takie coś nie sprawia mi radości z gry. za dużo bramek ewidentnie wpada.[/quote]

Zagraj jakimiś dziadami z 6 ligi angielskiej to będzie trudniej...;p

Tom88 Partyzant

22.10.2011 17:26    #3148     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
Co myślicie o poziomie trudności? w poprzednim managerze był ok a w tym jest jak na razie kicha bo gram Juventusem i wygrywam ze wszystkimi po 5-0, a takie coś nie sprawia mi radości z gry. za dużo bramek ewidentnie wpada.

PatrykW Partyzant

22.10.2011 11:44    #3149     Sufler - Porady do gry - Błąd FM 12
Siemka.Otóż zakupiłem dziś grę , włączam ją a tu pojawiło mi się : football manager 2012datasigfxstadia exturesshops_texture_01_snow.png

Co z tym zrobić?

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

21.10.2011 22:22    #3150     Sufler - Porady do gry - Co się kryje w folderze...?
Co sie kryje w folderze: Steam/SteamApss/common/football manager 2012/data/db/1200/dbc ???Co to za pliki (jest tam między innymi pliczek "ath madrid b.dbc " oraz inne,wydaje się że są to pliki z edytora) i co one dają w grze lub co zmieniają?

Z góry dziękuję za odpowiedź bo to dla mnie bardzo ważne!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution