Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
30.10.2011 02:08    #3121     Serwis - Społeczność - Rewolucjoniści na Twitterze
Football Manager od roku umożliwia integrację naszej kariery z Twitterem. Forma krótkich notek zaczyna odpowiadać coraz większej liczbie eFeManiaków, także tych z CM Revolution - dlatego pochwalcie się adresami do Waszych kont, aby inni użytkownicy mogli również śledzić Wasze wpisy i relacje z wirtualnych meczów. Temat ma na celu stworzenie przejrzystej listy, więc przyjmujemy formę: kilka słów + adres. Zbędne posty będą usuwane, a ich autorzy upominani.

http://twitter.com/Ceyvol
twitter.com/Ceyvol

brk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Pasiasty :
http://thepi(...)Logopack

natrafiłem na niego jak dzisiaj czytałem płacz ludzi, że cracka nie ma :D

Winiar123 Partyzant

29.10.2011 19:47    #3123     Sufler - Porady do gry - Instalacja
Czy przy instalacji wersji pudełkowej trzeba robić to co napisał Kleyo:

Uruchomić Steam, kliknąć dodaj grę, wpisać klucz i aktywować grę. W bibliotece gier pojawi się Football Manager 2012, klikacie na niego prawym przyciskiem myszy i wybieracie: Usuń lokalną zawartość. Następnie wyłączyć Steam [ale wyłączyć, nie zminimalizować, tak żeby nie było ikonki w trayu]. Wkładacie płytkę i instalujecie, Steam powinien zacząć instalować z płytki, potem pobierze mały plik aktywacyjny i powinno śmigać.
Long Island Iced z!

WitekZ Partyzant

[quote=WitekZ]dobra, nagrałem, tylko mi teraz ktoś powie gdzie te filmiki znajdę, bo wcześniej z tego nie korzystałem.

/Documents/Sports Interactive/Football Manager 2012/matches nie ma[/quote]

podbijam własne zapytanie, pewnie dla większości to banał

Mar1992 Przodownik pracy

28.10.2011 21:13    #3125     Sufler - Porady do gry - FMRTE 12.0.3

WitekZ Partyzant

dobra, nagrałem, tylko mi teraz ktoś powie gdzie te filmiki znajdę, bo wcześniej z tego nie korzystałem.

/Documents/Sports Interactive/Football Manager 2012/matches nie ma

baaarciu Partyzant

28.10.2011 19:02    #3127     Sufler - Porady do gry - a może ktoś wrzuci
Pomogłem? Kliknij "pomógł" pod moim postem z prawej strony...

baaarciu Partyzant

28.10.2011 18:10    #3128     Sufler - Porady do gry - a może ktoś wrzuci
Witam,
ja tutaj z taką prośbą,
od rana staram się żeby steam mi zaaktualizowal tą nową łatkę.
Lecz do teraz nie udało mi się to zrobić probowałem wszystkiego,
więc z ogromną prośbą (nie wiem czy mi wolno) proszę żeby ktoś wrzucił na przeklej itd.. folder : "update-1203" znajduje się on w : " ...:Program FilesSteamsteamappscommonfootball manager 2012dataupdates"
Z góry bardzo dziękuję.
A jeżeli ktoś nie może tego zrobić, proszę o wytłumaczenie na gg: 518821 jak zainstalowac tą łatkę.
Pozdrawiam.
Pomogłem? Kliknij "pomógł" pod moim postem z prawej strony...

!ScOuReR! Partyzant

Tak jak w tytule. Mamy problem z kolegą z grą przez sieć. Do tej pory nie było z tym problemów, a tutaj nagle wyskakuje nam "Błąd połączenie z serwerem niemożliwe". Pytanie co robić ? Gra przez hamachi raczej odpada. Jak rozwiązać ten problem ?

dolcegabbana88 Partyzant

28.10.2011 15:06    #3130     Sufler - Porady do gry - Tani fm 2012 na allegro.
Witajcie.

Ostatnio przeglądałem nasze jakże popularne allegro i natknąłem się na masę takich oto aukcji http://alleg(...)883.html

Chciałem was zapytać co o tym wszystkim sądzicie, czy te klucze faktycznie docierają do kupujących i czy są ORYGINALNE?? Przecież nowa gra kosztuję ponad "stówkę" a tu wypływają takie oto "okazje".

Z góry dzięki za odpowiedzi i sugestie.

Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution