Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Niklas Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.11.2011 17:47    #3101     Sufler - Porady do gry - problem z FM 12

kaka2398 Partyzant

07.11.2011 19:19    #3102     Sufler - Porady do gry - FM przestał działać
Program Football Manager 12 przestał działać mi się pojawia

Mysza1993 Partyzant

06.11.2011 17:01    #3103     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
[quote=Hasiuk16]Witam, po długiej przygodzie, która trwała ponad rok zdecydowaliśmy się kontynuować dalszą stronę i grać w football manager 2012 na patchu 12.0.4.
Kontakt ze mną można nawiązać poprzez Gadu-Gadu pod numerem 7884682.

Zapraszamy i życzymy powodzenia

@Adminiastracja FML [/quote]

Nie polecam. Chociaż stronka ładnie wygląda, ale już na starcie zauważyłem, że administrator strony oraz jeden z graczy mają piracką wersję gry oraz udostępniają nielegalnie grę do pobrania.
Pomogłem? Cyknij 'Pomógł' :)

Jeśli prezes zwalnia trenera, którego sam wcześniej zatrudnił, to powinien odejść wraz z nim.
Brian Clough

Hasiuk16 Partyzant

06.11.2011 14:58    #3104     Sufler - Porady do gry - Liga FM 2012 !!
Witam, po długiej przygodzie, która trwała ponad rok zdecydowaliśmy się kontynuować dalszą stronę i grać w football manager 2012 na patchu 12.0.4. Chętnych do grania zapraszamy na odświeżoną stronę

www.fm-league.ugu.pl

. Kontakt ze mną można nawiązać poprzez PW na naszej stronie lub Gadu-Gadu pod numerem 7884682.

@Adminiastracja FML

Hasiuk16 Partyzant

06.11.2011 14:56    #3105     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam, po długiej przygodzie, która trwała ponad rok zdecydowaliśmy się kontynuować dalszą stronę i grać w football manager 2012 na patchu 12.0.4.
Kontakt ze mną można nawiązać poprzez Gadu-Gadu pod numerem 7884682.

@Adminiastracja FML
Nie reklamujemy innych stron - następnym razem będzie reakcjonista. [dop. Bolson]

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
05.11.2011 17:06    #3106     Sufler - Porady do gry - FMRTE obawy
Dokładnie.

Jeśli nie ingerujesz w save'a, to nic mu nie grozi. Chyba, że sobie przez przypadek klikniesz w programie ;P.

Niedługo (takie są spekulacje) ma się pojawić FM Genie Scout do Football Managera 2012, więc tam też będziesz mógł wyszukiwać zawodników i personel.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

jakub7695 Partyzant

05.11.2011 12:59    #3107     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
zapraszam wszystkich na serwer do Football Managera 2012 hamachi, login to exsite.fm a hasło to exsite.pl , gram ligą angielską, zapraszam!

tymijatobie Partyzant

04.11.2011 16:54    #3108     Sufler - Porady do gry - Finanse - ZAPRASZAM do dyskusji
dotacje od miasta sa, wybacz akurat sam jestem w zarzadzie fakt klubu z okregowki, ale 20-25 tys zl dostaje od miasta na funkcjonowanie ;) i glownie z tego sie utrzymujemy, plus drobni sponsorzy ktorzy daja na wode mineralna w trakcie meczu :) a tu nic nie ma zastrzykow od miasta ;) ot o to idzie :)
tu sa tylko inwestorzy ot taki wojciechowski jako prezes ktory wyklada kase i chce wynikow to tyle :) a tak trzeba sie utrzymywac z biletow i transferow a jak to jest za malo to klub lezy, dlatego zawsze zaczynajac prace managerska patrze na stadion duzy stadion = w przyszlosci lepsze warunki finansowe

ag-25 Partyzant

nx9105

Wejdź w opcje gry i zaznacz "pokazuj id". Gdy wejdziesz w grze na swój profil managera będziesz widział swój numer id. Spisz go. Następnie wejdź do moich dokumentów w folder Sports Interactiv i otwórz dowolny facepack - jeśli nie masz żadnego, ściągnij. W folderze z facjatami piłkarzy masz zawsze plik config. Otwierasz go za pomocą notatnika. Kopiujesz jedną z linijek i wklejasz pomiędzy resztą np:

EDIT: Nie mogę wpisać tego polecenia bo go tu nie widzi. Sic! Ale linijka zawiera słowa: record from to portrait

Te zera zastępujesz swoim numerem id. Oczywiście wklejasz swoje zdjęcie do tego folderu. Zdjęcie także powinno nazywać się tak jakie masz id.
EDIT: Jak pewnie zauważysz będziesz miał tam pomiędzy tymi słowami numery id. Skopiuj wybraną linijkę i wklej pomiędzy resztą, usuń z niej te numerki id i zastap swoimi.

Czy ktoś pomoże z moim zapytaniem? (Post 3107)

ketrabkliw Partyzant

Pierwszy raz w życiu spotkałem się z tym, że prawidłowo wpadające bramki nie są liczone do wyniku meczu! Jedynym dowodem jaki mam to raport meczowy. W zasadzie zbyt wiele nie ma tutaj do opisania. Wszystko widać na załączonym obrazku. Na dodanym zdjęciu widać, że dwie bramki dla mojego zespołu wpadły prawidłowo a wynik dalej 1:1. Te dwie bramki które widać wpadały przy stanie 1:0 dla mnie więc powinno być 3:0 a tak się wcale nie stało. Mecz skończył się wynikiem 1:1 i nie bardzo wiem o co chodzi... Gram w managera już ładnych kilka lat i nigdy wcześniej nie spotkałem się z podobną sprawą. Ktoś miał coś podobnego? Ewentualnie czy jest to jakiś błąd który można usunąć samemu lub trzeba liczyć na kolejną łatkę?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution