Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.11.2011 15:42    #3091     Sufler - Porady do gry - FM 2012 - tryb pełnokeranowy
Aby uruchomić grę w oknie należy kliknąć prawym przyciskiem myszy na ikonę Football Managera, a potem w elemencie docelowym dodać -small_screen -windowed"

Dla przykładu powinno to wyglądać:
"C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2008/fm.exe" -small_screen - windowed"
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

booyak Partyzant

A czemu nie mam banera "MAM FOOTBALL MANAGER ZAKUPIONY W SKLEPIE CMREV" skoro taką drogą go nabyłem :>?

cialo7 Partyzant

Gdzieś czytałem, że na niektóre z problemów pomaga ponowne skonfigurowanie STEAMA z Football Managerem. Ja nie miałem takiego kłopotu i nie musiałem nic robić, ale czytałem gdzieś, że trzeba czasami zweryfikować spójność plików gry ze STEAMem.

kazbi93 Partyzant

10.11.2011 23:31    #3094     Sufler - Porady do gry - Mam problem z edytorem FM 12
Witam, jestem tataj nowym użytkownikiem, zarejestrowałem się 10 minut temu. Ale przejdę wsprost do mojego problemu. Otóż... po zasintalowaniu Football Manager 2012 chciałem załączyć edytor w celu zrobienia swojego zawodnika do szkółki, aby się rozwijał na moich oczach :) Ale niesety wystąpił mi błąd/y, gdy chce uruchomić aplikacje.

Oto link z screen'ami : http://www26.zip(...)ile.html

Proszę o szybką pomoc, gdyż chcę założyć sobie karierę :D

Z góry dzięki :P

gooner4 Partyzant

tylko ja nie mam takich folderów, tzn mam wszystko do momentu Football Manager 12 a tego edytor data nie mam.. :/

SebolOsW Partyzant

Wystarczyło przeczytać.

Instrukcja instalacji:

Pobrany plik należy wkleić do katalogu użytkownika (domyślnie: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2012/editor data).
Més que un club. Visca el Barça.

Atten Partyzant

10.11.2011 17:17    #3097     Sufler - Porady do gry - problem z FM 12
Jeśli korzystasz z notebooka, minimalne wymagania rozdzielczości dla FM2012 (1024 na 768 pikseli) nie zostaną spełnione, jak rozdzielczość ekranu twojego komputera ma 1024 na 600 pikseli.

Możesz uruchomić grę (omijając komunikat "gra jest już uruchomiona";), wykonując następujące kroki:

- Otwórz Steam
- Idź do "Biblioteki"
- Kliknij prawym przyciskiem myszy na Football Manager 2012, wybierz "Właściwości"
- Kliknij przycisk "parametry startowe" i wpisz w polu " -small_screen -windowed"
- Kliknij OK, zamknij okno i uruchom FM12 przez Steam

Zazwyczaj netbooki oferują mniej funkcji w porównaniu z notebookami a komputerami stacjonarnymi, na przykład, mniejsza moc obliczeniowa i obniżona zdolność do uruchomienia dużej ilości zasobów systemu operacyjnego. W oparciu o to, trzeba będzie zwrócić się do producenta systemu, aby potwierdzić, że komputer jest przeznaczony dla dużej ilości zasobów, takich jak gry Football Manager 2012. SEGA i SI nie oferują wsparcia dla tej gry na netbooki.

tarsycjusz Partyzant

1. włączam komputer nie mając dostępu do Internetu
2. chcę uruchomić fm poprzez kliknięcie ikony fm, bądź stem - football manager
3. takie cosik wyskakuje (załącznik)
4. klikam "zacznij w trybie offline"
5. poprzedni post.

Placente Partyzant

09.11.2011 19:37    #3099     Sufler - Porady do gry - Mega Facepack, a jego działanie.
Wejdź w: D:Football Manager 2012datadb1200lncall i edytuj notatnikiem plik fake.lnc żeby wyglądało to tak:

#Holland/France
"DISABLE_PLAYER_PICS"784 0
"DISABLE_PLAYER_PICS"769 0

Lub po prostu ściągnij Vetr Revolution Patch bodajże 5.0 do FM 12. O to link: http://www.cmrev(...)ii_.html

BennyLBK Partyzant

09.11.2011 15:10    #3100     Sufler - Porady do gry - Mega Facepack, a jego działanie.
Mam mały problem dotyczący mega facepacka do FM'a 2012 i chciałbym spytać o jego działanie. Problem polega na tym, że denerwuje mnie to jak 'zarzucam' ten dodatek a nie ładują się twarze reprezentantów np. Francji, albo Holandii, lub też pojedynczych piłkarzy np. Luis Suarez. Czym to jest spowodowane i jak wyeliminować ten błąd. Dodam, że dodatek mam zainstalowany w alternatywny sposób czyli: D:Football Manager 2012datasigfxgraphicspictures gdyż nie mam zbyt wiele miejsca na C:

Z góry dzięki za wszelkie rady i pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution