Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
19.11.2011 20:03    #3081     Sufler - Porady do gry - Cała liga online?
Tak, Football Manager 12 ;)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

hapek Partyzant

Grupa: Użytkownik
19.11.2011 15:38    #3082     Sufler - Porady do gry - pensja menadżera
[quote=grubby]Zaczynam 3 sezon i prowadzę od początku Malagę, mam tam już ustabilizowany skład i drugi raz z rzędu z 3 pozycji w lidze zakwalifikowałem się do LM, ale w ManUtd i Arsenalu zwolniły się miejsca, gdyż Sir Alex i Arsene Wenger odeszli na emerytury. Dostałem propozycję od Arsenalu (porównywalny skład do Malagi, grają w barażach do LM), tyle, że tam dostanę pensję 80 tyś/tydz, a w Maladze mam 24tys/tydz, i tutaj mam dylemat, co wybrać i czy pensja managera ma jakieś znaczenie, czy tylko jest takim dodatkiem?[/quote]

jest tylko dodatkiem.tyle ze kasa na place idzie z budzetu placowego

grubby Partyzant

19.11.2011 14:56    #3083     Sufler - Porady do gry - pensja menadżera
Zaczynam 3 sezon i prowadzę od początku Malagę, mam tam już ustabilizowany skład i drugi raz z rzędu z 3 pozycji w lidze zakwalifikowałem się do LM, ale w ManUtd i Arsenalu zwolniły się miejsca, gdyż Sir Alex i Arsene Wenger odeszli na emerytury. Dostałem propozycję od Arsenalu (porównywalny skład do Malagi, grają w barażach do LM), tyle, że tam dostanę pensję 80 tyś/tydz, a w Maladze mam 24tys/tydz, i tutaj mam dylemat, co wybrać i czy pensja managera ma jakieś znaczenie, czy tylko jest takim dodatkiem?

robert.18 Partyzant

football manager 2012 is running dangerously low on memory i wychodzi mi z gry prosze o komentarz jesli ktos sobie z tym poradzul . Mam 4gb ram procesor 2.0 gh. z pamiecia wirtualna juz sprawdzalem nic nie dalo,

Torpedus Partyzant

18.11.2011 15:29    #3085     Sufler - Porady do gry - Błąd
Wszystko jest ok dopóki nie chcę włączyć meczu. Czasem podczas przedmeczowej rozmowy motywacyjnej, a czasem podczas przedmeczowym instrukcji wyskakuje jakiś błąd, potem może dam screen, potem gra się znowu maksymalizuje jak go zamknę i wszystko jest takie jakieś kanciaste i nie da się nic nacisnąć. Grę muszę wyłączyć przez manager zadań. Mam lapka który jednak o dużo przewyższa parametrami wymagania tej gry, a system to Windows 7. Oczywiście prędzej gra działała i dopiero później zaczęło się tak dziać.

whiskycru Partyzant

17.11.2011 19:37    #3086     Sufler - Porady do gry - FMRTE 2012
Witam serdecznie

mam problem gdy mam wczytana gre nie moge wlaczyc edytora probowalam kazda wersje 5.0 5.0.1 i 5.0.2 oczywiscie chodzi mi o fm2012.

wyskakuje mi taki bład: FMRTE was unable to find Football Manager 2011 runnig , dziwne ze 2011 to popierwsze

lub drugi komunikat w 5.0.2 FMRTE was unable to find Football Manager 2012 running..

prosze o pomoc

pele99993 Partyzant

KARTA: NVIDIA GeFORCE 8400 GS
PROCESOR: AMD ATHLON 64 1,81 GHZ
PAMIEĆ: 2 GB RAM

Football Manager 2012

Jaka by była optymalna ilość zawodników w bazie, aby rozgrywka była w miare szybka i długa?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
15.11.2011 20:28    #3088     Sufler - Porady do gry - pomoc
Wklej go do oryginalnego folderu z oryginalnym Football Managerem, gdzie będziesz miał oryginalne pliki.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

pmanager921 Partyzant

15.11.2011 20:25    #3089     Sufler - Porady do gry - pomoc
mam zfm 2012 i nie wiem gdzie wkleić pacha na polskie ligi ;/
nich mi ktoś pomoże thx ...
W załączonym obrazku jest folder i gdzie to wkleić

yayme Partyzant

14.11.2011 21:16    #3090     Sufler - Porady do gry - Trening młodych talentów
Witajcie :)
Jestem nowozarejestrowanym graczem na waszej stronie, choć obserwuję ją bacznie od prawie roku - czyli od kiedy gram w football managera. Do tej pory uważałem się za bardzo początkującego gracza, ale od kiedy zauważyłem (czytając wasze komentarze), że niejednokrotnie mógłbym wejść z nimi w polemikę, postanowiłem się zarejestrować i uczestniczyć w życiu tej witryny.

Jeden aspekt gry do dziś mi nie wychodzi. O ile opanowałem już aspekty taktyczne, o tyle problem mam ze... szkoleniem młodzieży.

Nie wiem czym to jest spowodowane. Przeczytałem poradniki na waszej stronie (wszystkie na temat FM2011). Nie dały one jednak zamierzonego efektu. Teraz przyszedł FM 2012 i postanowiłem coś z tym zrobić.

Mam więc kilka pytań, którymi chcę potwierdzić/zaprzeczyć swoje obserwacje.

Gdy przychodzi do mojej drużyny juniorów piętnastolatek z potencjałem 4,5 gwiazdki, to czy zależne jest ode mnie, czy uda mi się utrzymać ten potencjał do samego końca? Niejednokrotnie na przestrzeni sezonów ten potencjał spadał. I początkowo tak dobrze zapowiadający się gracz w wieku 18-20 lat miał już np. 3 gwiazdki potencjału. Trochę mnie to martwi. Nie wiem czy wynika to z moich błędów dotyczących szkolenia młodzieży, czy po prostu z upływem czasu ocena jego potencjału staje się bardziej precyzyjna. Pomóżcie mi rozwiać tę wątpliwość.

O co zadbałem?
O najwyższe możliwe warunki w bazie treningowej, jeśli chodzi o szkolenie juniorów (drugi sezon, Aston Villa).
O trenerów, z których najsłabszy ma ocenę w skali 4 gwiazdek.

I tu pojawia się kolejny problem. Dopasowałem po jednym trenerze do każdej z umiejętności. Z tym, że nie stosuję podziału trenerów na trenerów pierwszego składu i trenerów juniorów. Czy to ma znaczenie, jeśli chodzi o szkolenie juniorów? Zwykły "trener" bez specjalizacji może przecież szkolić i takich, i takich zawodników.

Co do treningów i programów treningowych - próbowałem już różnych. W fm2011 korzystałem z tych, które są na stronie, kilka robiłem sam, zostawiałem też ogólne. Jednak nie udało mi się utrzymać wysokiego potencjału gracza.

I jeszcze jedna kwestia. Junior zazwyczaj wychodzi mi w wieku 18 lat z obecnymi umiejętnościami na poziomie pół lub jednej gwiazdki. Czy to normalne? Staram się go wkładać do składu, ale zanim osiągnie dwie-dwie i pół (wtedy wstawiam go na stałe do pierwszego składu) jego potencjał jest już mało zachęcający (trzy, trzy i pół gwiazdki). Wtedy porzucam szkolenie go, bo wolę, by grał starszy gracz, który już te trzy i pół miał.

To tyle. Reasumując - brakuje mi jakiegoś pewnego poradnika szkolenia młodzieży. Nie wiem jak ją trenować. Powiedziałem wam już chyba wszystko.

Czekam na jakieś rady :)

Gdy już nauczę się grać, deklaruję, że będę się dzielił z wami swoimi doświadczeniami, pisaniem poradników, dodawaniem taktyk, opisywaniem talentów. Sprawia mi to niesamowicie dużo przyjemności :)

Czekam na komentarze.
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution