Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Djkamo Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.11.2011 01:16    #3071     Sufler - Porady do gry - Pomysł na..
eeee a czy ta gra nazywa się Football Chairman czy Manager ? Poza tym bycie prezesem znudziło by się po tygodniu bo co on moze robic ustalic budżety, ceny biletów, raz na jakiś czas podjąc decyzje o rozbudowie obiektów czy zorganizowac dzien kibica, walczyc o sponsorow i jak powiedziales decydowac o posadzie trenera.... jak dla mnie za malo, a jako manager moge grac praktycznie w nieskonczonosc i sie nie nudzic :d

morpex Partyzant

25.11.2011 01:05    #3072     Sufler - Porady do gry - Pomysł na..
Moim zdaniem gra byla by nudna bo co bysmy robili transfery tylko w zime i lato managerow tez za czesto zmieniac nie mozna wiec co robic

zollw Partyzant

25.11.2011 00:53    #3073     Sufler - Porady do gry - Pomysł na..
Witajcie ! w czasie snu przyszedł mi pewny pomysł do głowy , co by było gdybyśmy w naszym FM'ie mogli być nie tylko managerami , ale też prezesami i zarządzać wszystkim oprócz taktyki i prowadzenia meczy. Byśmy mogli je oglądać , jak zespołowi szło by słabo mogli byśmy zatrudniać nowych managerów , to my byśmy byli odpowiedzialni za wszystkie finanse w klubie i tym podobne ;)
Byśmy mogli sprzeczać się z naszym managerem o to kogo ma sprowadzić do drużyny np :D Uważam że była by to niezła zabawa ;>
napiszcie co o tym sądzicie i jak macie jakieś własne pomysły to dajcie je tu^^

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

23.11.2011 19:31    #3074     Sufler - Porady do gry - Dział taktyk
No trzeba by ogarnąć silnik zanim się stworzy taktykę, więc chyba trochę za wcześnie jest na aktualnizowanie działu. Zwłaszcza, że dział leży i kwiczy. ;)

manutd3 Partyzant

23.11.2011 18:40    #3075     Sufler - Porady do gry - czy chciałby ktoś pomóc
Hej ! u mnie w grze po pierwszym sezonie do Blue Square North awansowała druzyna FC United Of Manchester , od razu jak ich ujrzałem to postanowiłem że jak zwolnią managera to ich poprowadzę. Ale mam taki problem że ten klub nie ma swojego Loga , i tu mam do was prośbę. Czy chciałby ktoś zrobić grafikę z Logiem Fc United of Manchester?????

19jack89 Partyzant

Przed chwilą wystąpił u mnie ten sam problem:/ W moim przypadku pomogło wejście w "biblioteke gier" na STEAM=>widok"szczegóły gier" po lewej stronie na ciemnym tle jest napis football manager 2012 -klikamy prawym przyciskiem myszy i wybieramy właściwości=>wybieramy zakładkę "pliki lokalne" a następnie"sprawdź spójność plików gry"... u mnie sprawdziło spójność, po chwili wykonało aktualizację około 40 mb i gra normalnie ruszyła. Mam nadzieje ze w waszym przypadku rownież pomoże. Ide gierczyć pozdrawiam:D

Leny Partyzant

23.11.2011 01:12    #3077     Sufler - Porady do gry - PRE ORDER
Kupując Football Manager 2012 PL przez CM Revolution otrzymujesz szereg korzyści:
-wyjątkowy userbar informujący o fakcie kupna oryginalnego FM 2012
-wyróżniony gwiazdką i pogrubieniem nick na CM Revolution przez sześć miesięcy od premiery FM 2012
-brak reklam w Twoim profilu, manifestach, karierach, komentarzach i towarzyszach przez pół roku

Dlaczego zostały te opcje wyłączone dla mojego konta mimo iż zamówiłem grę na CM Revolution?
http://twitter.com/#!/Leny_fm
"Jeśli zajmę ostatnie miejsce, ale zrobię z moich podopiecznych lepszych piłkarzy, to jako trener wygrałem."

realma179 Partyzant

Mam problem. mianowicie gdy chce włączyć mecz to wyskakuje mi błąd not well formed(invalid token) at line 1 of floating info state changed.xml. gram w Football Manager 2012. czytałem wiele waszych podpowiedzi lecz ja mam gre zainstalowaną w steamie i nie ma tam takich opcji jak właściwości football manage. Proszę o pomoc

realma179 Partyzant

21.11.2011 18:17    #3079     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Mam problem. mianowicie gdy chce włączyć mecz to wyskakuje mi błąd not well formed(invalid token) at line 1 of floating info state changed.xml. gram w Football Manager 2012. czytałem wiele waszych podpowiedzi lecz ja mam gre zainstalowaną w steamie i nie ma tam takich opcji jak właściwości football manage. Proszę o pomoc

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
20.11.2011 15:16    #3080     Sufler - Porady do gry - steam kod bledu 41
1. Wyłącz Steama.
2. Spróbuj wejść w folder steamapps (domyślnie C:Program FilesSteamSteamapps) i usuń wszystkie pliki z końcówką .ncf dla Football Managera 2012.
3. Włącz Steama z powrotem.
Nie gwarantuję, że pomoże, ale spróbuj.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution