Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Dla każdego coś dobrego

http://www.truef(...)012.html
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

kubbuss Partyzant

[quote=pawcio96]A więc tak szukam paru ludzi do BVB :
- Młody do 21 lat OBROŃCA Środkowy na zmiany
- Młody do 21 lat OBROŃCA Prawy i Lewy na zmiana
- Napastnik jeden młody do 21 lat a drugi jakiś znany i dobry (coś ala TEVEZ )
- Ofensywny POMOCNIK może być znany albo młody
- Bramkarz młody bo narazie jest Weidenfeler (chyba że macie jakiegoś lepszego)
- Skrzydłowy najlepiej żeby był prawy i lewy ale nie musi :)
WSZYSTKIE PUNKTY BEZ WZGLĘDU NA CENĘ MOGĄ BYĆ DRODZY
Dzięki i czekam na propozycje
Pozdrawiam
pawcio96
[/quote]
Proszę bardzo prezent dla wszystkich na święta. Fantastyczna lista graczy mam nadzieje że się spodoba.
http://footb(...)er-list/

Donci Partyzant

17.12.2011 17:11    #3043     Sufler - Porady do gry - Słabe wyniki na nowym patchu
Trzeba bedzie wrócic do Championship_Manager_0102 ;(

LucasLFC Partyzant

16.12.2011 22:27    #3044     Sufler - Porady do gry - Rozmowy motywacyjne, nowy patch
Zacząłem grać Juventusem na nowym patchu, a jest to moje pierwsze podejście do ligi włoskiej w tej odsłonie Football Managera. Problemem są mianowicie rozmowy motywacyjne, bo nie ważne co im powiem są przygaszeni/zgaszeni. Przykład: Marchisio grał na 5.8, postanowiłem mu powiedzieć, że zagrał słabo, reakcja? Zgaszony. Pepe grał na 9.8 postanowiłem pochwalić, reakcja? Zgaszony. Elia to samo. Ale najlepsze jest przed meczem, po meczu... to samo! Czy pochwalę po zwycięstwie, czy pokrzyczę po porażce zawsze jest to samo... Czy to kwestia mentalności włoskich klubów czy jednak mamy wielki błąd?

Oskwar.89 Partyzant

15.12.2011 21:46    #3045     Sufler - Porady do gry - Błąd Pamieci
http://www.cmrev(...)ry_.html

tutaj masz coś na ten temat.

hamsik17 Partyzant

15.12.2011 18:28    #3046     Sufler - Porady do gry - Skórki
Mam problem ściagnołem skórkę daje ja do moje dokumenty-sport interactive-football manager 2011-skins.Potem w ustawieniach w grze przy wyborze skórki jej nie ma i nie wiem co mam robic.

Proszę Pomóżcie!

hamsik17 Partyzant

15.12.2011 18:10    #3047     Sufler - Porady do gry - Błąd Pamieci
Witam.
Od jakiegos czasu nie moge odpalic FM-a poniewaz wyskakuje mi taki oto blad/komunikat
Football Manager is running dangerously low on memory.Please quit and free up some memory. Gdy zniknie ten komunikat wlacza sie taki Football Manager 2011 has run out of memory and will now quit.
Wiem ze to cos z pamiecia wirtualna ale probowalem roznych sposobow i dalej nic.
Pewnie reinstalka by pomogla ale nie chce tego robic.
Czy ktos to naprawil bez reinstalki ?
Za pomoc z gory dziekuje

wasior Partyzant

Witam, czy możliwa jest zmiana zdjęcia w profilu gracza w trakcie rozgrywki? Na początku było ono ustalone, lecz jakimś cudem nagle go nie ma :) Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły, proszę o pomoc. Jakoś lepiej mi się gra, gdy mogę utożsamiać się z managerem, w którego się wcielam.

Mar1992 Przodownik pracy

13.12.2011 18:37    #3049     Sufler - Porady do gry - Zbyt częste kontuzje
No to masz kolego pecha i tyle. W prawdziwym świecie też tak się zdarza, ale manager jakiegoś klubu nie mówi, że to bug albo coś. Ja nie miałem miesiącami żadnych kontuzji, nagle kilku zawodników wypada i nic z tym nie robię, czyli ale też nie zakładam tematu na suflerze. Pograj jeszcze kilka miesięcy i wtedy powiedz, czy dalej jest tak samo.

JK93 Młody aktywista

13.12.2011 14:36    #3050     Sufler - Porady do gry - Edytor FM 2011 - 2 liga Polska
Pobrany plik należy wkleić do katalogu użytkownika (domyślnie: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution