Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Mar1992 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.12.2011 23:57    #3011     Sufler - Porady do gry - Uwaga na oszustów !!!
[quote=kondi192]Niezły agent. Ale tak btw. koleś ma niezłe zdjęcie w profilu na gg :D Taki 14 letni Bad Boy, jak mu nie podasz kodu to wpadnie ci z ziomkami na chatę :D[/quote]
To jest oburzające! Jak można się śmiać z człowieka kompletnie go nie znając! I oceniać go po wyglądzie?! Toż to karygodne! I do tego ten Football Manager... te ciągłe zabijanie!!! Dzieciaki w to grają i później mordują się w szkołach i kościołach! Naoglądają się scen gwałtu w tych tzw. "cieszynkach" (i to jeszcze z gejami!) i się zabawiają biedne, katolickie, dzieciątka, kompletnie nieświadome swych czynów! SI narzędzie szatana! Ekskomunika!!! ZZZUUUUUOOOO!!!!
Wypowiedź godna tematu i tego xXBraJPanXx :) :) :) :) :) :) : ) :)
btw. chce ktoś mój klucz Steam do FM-a?

Kamilx Młody aktywista

Pobrany plik należy wkleić do katalogu użytkownika (domyślnie: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2012/(editor data).

Tworzysz folder editor data, wklejasz tam to co pobrałeś, odpalasz FM'a, podczas nowej gry, zaznaczasz ów update i delektujesz się grą.

yarosh Partyzant

Hej,
Ściągnąłem CM-Revolution-Polska-Liga-Update-2012-v1_0, ale nie wiem jak to zainstalować w mojej grze. Tzn. nie mam tego "editor data", tylko Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2012, a potem db, games , matches, sounds i tactics. Tak więc prośba jak to zainstalować.
Z góry wielkie Dzięki!!!
( a propos słaby ze mnie komputerowiec-sorry)
POZDRO

Misiek 1997 Partyzant

29.12.2011 13:29    #3014     Sufler - Porady do gry - Edytor - problem
[quote=Mar1992]Jak chcesz, to mogę wrzucić cały folder z edytorem na jakiś serwer i podać Ci link.

http://www.files(...)football manager 2012 editor.rar
[/quote]

czy trzeba zaczynac gre od nowa ??

Firioth Partyzant

28.12.2011 23:47    #3015     Sufler - Porady do gry - Jak późno zacząć.
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość rozpoczęcia rozgrywki w Football Manager 2011 bardzo późno na przykład w roku 2025? Czy muszę iść na urlop i czekać aż przeleci ta rozgrywka? Chodzi mi o to aby zacząć rozgrywkę, gdy będą same newgeny ;)

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Mar1992 Przodownik pracy

28.12.2011 21:52    #3016     Sufler - Porady do gry - Edytor - problem
Jak chcesz, to mogę wrzucić cały folder z edytorem na jakiś serwer i podać Ci link.

http://www.files(...)football manager 2012 editor.rar

witja Partyzant

27.12.2011 22:42    #3017     Sufler - Porady do gry - Problem z save'm
Dobry wieczór.
Dosłownie przed 30 minutami pojawił sie problem który w sposób znaczny utrudnia ( a wręcz uniemożliwia ) mi granie w FM. Mianowicie, odpalam Managera, dalej danego save'a i tu sie zaczynają schody. Raz gra ładuje sie dosłownie do powiedzmy 10 procent, raz do połowy i stoi. Najdłużej na jakiś efekt czekałem około 5 minut. Gra nigdy mi sie tak długo nie ładowała. Dodam, że jeszcze dzisiaj przed godziną 18 wszystko śmigało. Troche mi szkoda tego save'a.. Da sie coś zrobić?
Z góry dziekuję za wszelką pomoc i dobre słowo.

ramos.a Partyzant

27.12.2011 19:45    #3018     Sufler - Porady do gry - Zbyt częste kontuzje
[quote=Mar1992]No to masz kolego pecha i tyle. W prawdziwym świecie też tak się zdarza, ale manager jakiegoś klubu nie mówi, że to bug albo coś. Ja nie miałem miesiącami żadnych kontuzji, nagle kilku zawodników wypada i nic z tym nie robię, czyli ale też nie zakładam tematu na suflerze. Pograj jeszcze kilka miesięcy i wtedy powiedz, czy dalej jest tak samo.[/quote]

Głupoty opowiadasz. Po pierwsze to tak jak kolega wyżej, ściągnij to. Druga rzecz - powiedz mi jakim grasz zespołem (silniejszy, słabszy), wymień jego sztab szkoleniowy (szczególnie fizjoterapeutów), podaj swoją bazę treningową (jaki poziom bazy), podaj także swój reżim treningowy (jakie obciążenie). Na koniec powiedz jakiej używasz taktyki (wysoki pressing? agresywny odbiór?). Kontuzje zależą od kilku, kilkudziesięciu zupełnie innych i dla niektórych oczywistych przyczyn.
Hala Madrid! Hala Raúl!

http://www.youtu(...)BAoglxLQ

Seba07 Partyzant

27.12.2011 18:13    #3019     Sufler - Porady do gry - Kontuzje pod koniec sezonu
Witam panowie, pewnie ten temat już się przewijał setki razy, ale chciałem tutaj go zamieścić i liczę na waszą pomoc, otóż posiadam laptopa Windows 7 z niezła kartą graficzną Radeon HD 6370M 1GB , procesorem Inter Core 4-rdzeniowym i3 i pamięcią 3GB ram DDR3. Gdy odpalam managera i np.wybieram 3 dowolne panstwa to szybkość rozgrywki mam w granicach 4-5 gwiazdek wszystko śmiga bardzo szybko na poczatku, ale jak przejde do meczu to tryb 3d bardzo mi sie zacina, a w ustawieniach wydajność trybu 3d mam tylko 1 gwiazdkę!:( Bardzo proszę o szybką pomoc:) z góry Dziękuję i Pozdrawiam Wszystkich FM-maniaków:)

chomeini_plc Partyzant

27.12.2011 14:16    #3020     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Witam, co sekundę wyskakuje mi ten błąd;/ i to nie tylko przy uruchamianiu ale przy wczytywaniu ustawień itd. Dosłownie co chwilę jakiś inny błąd
-> not well-formed (invalid token) at line 1 of match day experience
--> not well-formed (invalid token) at line 1 of temporary_folder_in_user_data_folder.xml
--> not well-formed (invalid token) at line 1 of recent_folders.xml
--> not well-formed (invalid token) at line 1 of user_data_location.xml

itd itp, mógłym wymienić z 50 takich komunikatów, wyskakują tak co sekunde co zupełnie uniemożliwia włączenie gry:/

dodam, iż gra inastalowana z orygnalnej płyty, na Windowsie 7 przez Steam... kilkukrotnie usuwana i instalowana ponownie. Nic nie pomaga.

bardzo prosze o pomoc bo póki co to więcej nerwów z tego świątecznego prezentu niż pożytku

edit: problem rozwiązany:)

Delete the following folder:

XP:

C:Documents and Settings\Application DataSports InteractiveFootball Manager 2010settings

Vista & W7

C:Users\AppDataRoamingSports InteractiveFootball Manager 2010settings

This may solve some issues regarding the XML Errors.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution