Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

steavy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.01.2012 09:27    #2981     Sufler - Porady do gry - FM2012 - gdzie kupić najtaniej?
Witam,

gdzie mogę kupić najtaniej Football Managera 2012? Jak przedstawiają się obecnie ceny nowego managera?
Kupić teraz czy może poczekać?

Pozdrawiam

Mar1992 Przodownik pracy

17.01.2012 10:51    #2982     Sufler - Porady do gry - kod produktu
Powiem Ci, jak to wyglądało u mnie.
1. Instalujesz Steam.
2. Zakładasz konto, aktywujesz je (mail).
3. Weź do ręki instrukcję, która znajduje się w pudełku. Z tyłu powinien być klucz Steam.
4. Klikasz na dole (po lewej) "dodaj grę", następnie "aktywacja produktu Steam".
5. Jeśli go aktywujesz, to Steam zacznie Ci pobierać grę. Musisz zastopować pobieranie (w zakładce Biblioteka klikasz na Football Manager 2012 prawym przyciskiem myszy i "usuń zawartość lokalną";).
6. Na włączonym Steam-ie wkładasz do napędu płytę z grą i instalujesz.
7 U mnie wszystko zadziałało i nie było żadnych problemów.

Mateć Partyzant

16.01.2012 08:58    #2983     Sufler - Porady do gry - Komentator na SportKlubie
Witam kolegów Managerów,

Dostałem się do finałowej rundy konkursu organizowanego przez SportKlub, w którym nagrodą jest współkomentowanie jednego meczu pucharu Anglii na antenie. Byłoby to dla mnie coś naprawdę pięknego!

Mam do Was wielką prośbę, a dokładniej do osób posiadających konto na Facebooku. Wystarczy wejść na poniższy link i nacisnąć "lubię to" - wygra osoba, która zbierze najwięcej głosów.

http://www.faceb(...)00554349

Z góry dziękuję za Waszą pomoc!
PS. Najlepsza taktyka to i tak 4-2-2-2 ;)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Dobrze że wróciłeś. Dawno nie miałem łamigłówek z rozszyfrowywaniem tego, co jest napisane.
Otóż musisz zamiast prześlij skróty meczu dać na eksportuj skróty jako film i potem ręcznie wrzucić na YT z folderu Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2012/uploads.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Gudi9 Partyzant

15.01.2012 13:00    #2985     Sufler - Porady do gry - FM Crew PBF
Zawsze chciałeś zostać trenerem klubu piłkarskiego? Chciałeś wygrywać mecze, robić transfery i zdobywać trofea? Zawsze marzyłeś, aby dorównać takim trenerom jak Mourinho czy Wenger?

Zapraszam na www . fmcrew . cba . pl

FM Crew PBF to gra na podstawie Football Manager (Play by Forum) mecze symulowane sa w FM12

Poszukuje osób chętnych nie tylko do gry ale również do prac na forum: moderator, statystyk, syulator.

PS: zapisując sie do gry i wybierając klub nie kieruj sie duzynami dostepnymi na forum, mozesz wybrac dowolna druzyne ktora zastapi inna.

Jeśli bedzie duzo chetnych powstanie 2 liga.

Amikowiec Młody aktywista

Powie mi ktoś jak poradzić sobie z tym erorrem? Wyskakuje mi on zawsze, gdy mam zacząć grać mecz. Wydajność kompa to 4 eFeMowe gwiazdki, szybkość rozgrywki przy obecnej ilości lig to 2 gwiazdki. Komp jest miesiąc po formacie, przy okazji zainstalowałem sobie Windows 7, mój sprzęt ma 2 gb ramu, 512 mb grafika, procek 3 ghz dwurdzeniowy, dysk c wolne 55 gb z dostępnych 80 gb, a dysk, na którym zainstalowany jest FM posiada wolnych 179 gb ze 192 gb możliwych. Wie ktoś w czym tkwi problem?

AdiLDZ Partyzant

Czy jest jakaś alternatywa dla M'Vili na DP? Ktoś o podobnym wieku, umiejętnościach i potencjale. Pierwszy sezon, Arsenal. Jest chętny do mnie przyjść, ale nie dość, że muszę dać za niego 32 mln euro, to jeszcze 5 mln dla managera i pensję bagatela... 145 tys euro!

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

13.01.2012 11:28    #2988     Sufler - Porady do gry - Zgrupowanie reprezentacji
Nie spotkałem się z tym problemem, ale może stwórz nowego managera przejmij reprezentacje i usuń go z jej składu.

Michal Flanowski Partyzant

Witajcie drodzy użytkownicy strony cmrev:)

Chciałbym zaprosić was serdecznie do mojego managera piłkarskiego, który rozgrywam w grze FM 2008 ze składami na ten rok. Manager polega na tym, że zapisujemy się po jeden z 20 klubów dostępnym w lidze, po tym mamy dostęp do podawania składów na dane mecze, robienie transferów, bazy danych i save z gry, który może pomóc w ustalaniu taktyki na mecz, czy podczas okienka transferowego ściągnięcia najlepszych talentów:)

Jesteśmy po 21 kolejkach (22 kolejka dzisiaj). Oczywiście są screeny, dla poświadczenia, że wyniki są prawdziwe.

Podaję stronkę - menagerpilkanozna.dbv.pl

Pozdrawiam i ZAPRASZAM do zapisywania się:)

Niklas Młody aktywista

10.01.2012 18:29    #2990     Sufler - Porady do gry - FM 2011, a FM 2012 Pytania

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution