Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

wczesny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.01.2012 15:56    #2971     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje.
Ciekawe czy ma to jakiś związek z mediami? trenując Zagłębie nie uczestniczyłem w konferencjach (status unikający mediów) i ofert było zdecydowanie mniej (nawet ze słabszych klubów, ligi polskiej) , a w Osasunie przez 2 lata praktycznie nie opuściłem konferencji (medialny manager) i było naprawdę ciekawie - Manchester City, Liverpool, Sevilla, rep. Portugalii...

Valdi91 Młody aktywista

20.01.2012 15:18    #2972     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje.
U mnie z kolei coraz trudniej objąć władzę w klubie. Gram sobie już 6 sezon, skaczę sobie po klubach szukając nowych przygód. Ostatnio gram Evertonem i coraz trudniej dostać się do lepszego klubu. Przykładowo, kiedyś jak wywalili szkoleniowca Man U to kilka dni było wolne stanowisko. Teraz jak kogoś zwolnią to automatycznie pojawia się wiadomość, że inny manager wyraża zainteresowanie tą posadą, i choćbyś się zesrał to przyjmą właśnie jego, a nie Ciebie. Tak mam teraz z każdym klubem, etat się zwolni to od razu mają już następcę. Mimo całkiem niezłych wyników, kilku trofeów klubowych i prywatnych kiedy np. zwolnili van Gaal'a z Chelsea, która przez ostatnie 4 sezony plasowała się na miejscach 9-12, zaraz zgłosił się Deschamps, któremu nie szło w OM i postanowił se zmienić klub więc go zatrudnili, a Chelsea jak dostawała w dupę tak dostaje dalej. A mnie olali. Także chyba mam ten sam problem z klubami co Ty z reprezentacją xd

Valdi91 Młody aktywista

20.01.2012 14:29    #2973     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje.
Jak grałem Tottenham'em to w 1 sezonie dostałem propozycję od Hondurasu. Odrzuciłem. W połowie 2 sezonu zwolnili Smudę z naszej reprezentacji, i pisało, że jestem pretendentem #1. Dla jaj złożyłem podanie. Przyjęli mnie. Od tego czasu mam 2-3 propozycje prowadzenia innych reprezentacji na sezon. Dodam, że Tottenham'em nie wygrałem NIC, żadnych spektakularnych osiągnięć, a reputację managera miałem 'Krajową'. Oczywiście o Hiszpanii, Anglii czy krajach Ameryki Południowej mogę sobie pomarzyć, ale w Polsce mi dobrze, na Euro 2016 wyszedłem z grupy, zakwalifikowałem się do Mistrzostw Świata 2018, 12. miejsce w rankingu FIFA. Nieźle jak na Polskę, ale wiem, że można nimi osiągnąć dużo dużo więcej, bo chłopaki w tej grze (i niestety tylko w grze) grają całkiem nieźle. Jeśli marzysz o Brazylii, Argentynie itp. to pewnie reputacja minimum kontynentalna i konkretne osiągnięcia w lidze i europejskich pucharach, czyt. półfinał LE i 3. miejsce w Ligue 1 'mogą nie starczyć', że tak powiem. A czemu Egipt i Liechtenstein odrzucają to na prawdę nie mam pojęcia.

qAd. Partyzant

19.01.2012 21:29    #2974     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Pomoże ktoś bo nawet reinstal FM nie pomaga ; /

Już nie trzeba, poradziłem sobie. Bylo trzeba usunąć folder settings.

Windows XP: C:Documents & Settngs
azwa_użytkownikaDane AplikacjiSports InteractiveFootball Manager 2012Settings

Windows Vista i Windows 7: C:Użytkownicy
azwa_użytkownikaAppDataRoamingSports InteractiveFootball Manager 2012settings

qAd. Partyzant

19.01.2012 20:21    #2975     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Tak próbowałem, wchodzę w Biblioteke na Steam, prawym na FM właściwości, parametry startowe, wpisuje tam Football Manager 2012fm.exe" --reset_preferences i daje "Ok". Tak ?

Jak byś mógł dodaj na steam, podałem Ci na PW nazwe.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

19.01.2012 20:17    #2976     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
[quote=Jacko]To próbowałeś?
1. Wchodzisz w właściwości w skrócie do Football Manager
2. Masz tam taka linijkę Football Manager 20XXfm.exe"
3. Robisz tak Football Manager 20XXfm.exe" --reset_preferences
4. Dajesz zastosuj ,wchodzisz w grę bez żadnych już kłopotów
5. Jak będziesz wchodził drugi raz na fm to odznacz tę linijkę do
Football Manager 20XXfm.exe"
[/quote]
#TeamTyniec

hera Młody aktywista

Ja np. nigdy nie zaczynam rozgrywki wielkimi klubami, tyle się ograłem w managery, że dla mnie taka gra nie ma sensu. Z drugiej strony granie od 15 ligi boliwijskiej też mi się nie widzi, nie lubię mieć całego składu w newgenach po awansie do najwyższej ligi. Koniec końców polecam zagrać średniakiem, któremu bliżej do tego słabszego. Mój ulubiony typ rozgrywki.

edit: fajnie się gra spadkowiczami, albo beniaminkami.

leo21 Młody aktywista

18.01.2012 17:30    #2978     Sufler - Porady do gry - FM2012 - gdzie kupić najtaniej?
Niklas- a jak myślisz kiedy możemy się tej obniżki spodziewać ?
Mam tu takie 2 oferty http://alleg(...)567.html i http://alleg(...)015.html więc 70-80 zł ;) ale nurtuje mnie pytanie dlaczego na jednym z pudełek za miast piłki Nike jest Pumy ?

emelku Partyzant

18.01.2012 13:45    #2979     Sufler - Porady do gry - Raikan007's Training Regime

Falcon Przodownik pracy

18.01.2012 09:55    #2980     Sufler - Porady do gry - tryb offline
http://www.cmrev(...)eam.html

Cytat
"Krok piąty - online czy offline?
Od teraz nie potrzebujecie połączenia z Internetem - nowym Football Managerem możecie cieszyć się za pośrednictwem trybu offline. Aby przetestować tę opcję najlepiej wyłączyć Steam, a także odciąć komputer od sieci. Następnie jeszcze raz uruchamiamy platformę - jeśli wszystko pójdzie dobrze, Steam zorientuje się, że nie mamy łączności i zapyta nas, czy przejść na tryb offline. Oczywiście mając Internet także nie musimy z niego korzystać - wystarczy w lewym górnym rogu menu wybrać opcję "Steam", a po rozwinięciu "Przejdź w tryb offline". Mimo wszystko zachęcamy do korzystania z dobrodziejstw, jakie Steam oferuje.
Od teraz program będzię włączał się za każdym razem, gdy uruchomimy Football Managera 2012. Zapewniam Was jednak, że do tego procesu szybko się przyzwyczaicie. Kilka sekund czekania to chyba niewielka cena za świadomość, że piraci nie skorzystają za darmo z pracy programistów, za którą inni uczciwie zapłacili."
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution