Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

heaieono Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.02.2012 12:19    #2951     Sufler - Porady do gry - Nadskuteczność...
Jak prowadzilem Southampton to mialem napastnika ktory mial chyba z 40/45 bramek na 30~ meczy. Strzelal minimum bramke w 1 meczu.

Moze z Ciebie jest super manager i Twoi zawodnicy tak rozumieja taktyki ze szczelaja jak gupki.

Dmanager123 Partyzant

04.02.2012 11:10    #2952     Sufler - Porady do gry - Porada
Owszem wiem że mogę rozpocząć opisywanie mojej kariery w której gram juventusem ale chodzi mi oto aby inni nie pomyśleli że to przesada grać odp początku takim mocnym klubem. Więc proszę o poradę czy warto opisywać taką karierę.

ronaldek1 Młody aktywista

03.02.2012 20:17    #2953     Sufler - Porady do gry - error
Trzeba usunąć folder settings

Windows XP: C:Documents & Settngs
azwa_użytkownikaDane AplikacjiSports InteractiveFootball Manager 2012Settings

Windows Vista i Windows 7: C:Użytkownicy
azwa_użytkownikaAppDataRoamingSports InteractiveFootball Manager 2012settings

http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

cosnek Młody aktywista

03.02.2012 18:41    #2954     Sufler - Porady do gry - error
[quote=sm1leY]Kliknij prawym na ikonę fm.exe, właściwości, element docelowy i tam masz "C:grySEGAFootball Manager 2012fm.exe", do tego dopisz --reset_preferences aby wyglądało tak:
"C:grySEGAFootball Manager 2012fm.exe"--reset_preferences

oczywiscie lokalizacja gry u ciebie może byc inna, to było na moim przykładzie ofc ;>
Jak juz gra zadziala bez problemu, usun tą linijkę.[/quote]

Oczywiście nie wiem, czy to zadziała, tak napisał sm1leY.

madrid7 Partyzant

03.02.2012 18:25    #2955     Sufler - Porady do gry - Tomasz Kupisz
Chciałbym wiedzieć czy Tomek Kupisz przeszedł by do Lecha na samym początku gry? pytam dlatego ze póki co mam kompa w naprawie i pisze z fona wiec nie mam dostępu do managera a po naprawie chcę rozpocząć nowa kariere Lechem. Z góry WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC!
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

_Kasjan Partyzant

01.02.2012 16:11    #2956     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam. Panowie , zwracam się do Was oto z taką prośbą.
Chciałbym , abyście podsunęli mi jakiś pomysł lub nawet rozwiązanie , co do skutecznej gry w defensywie , bo mam z tym nie lada problem. ( Mowa o Football Managerze numer 12 :) )

Gram pierwszy sezon drużyną Southampton. Po 19 spotkaniach jestem leaderem z ilością 41 punktów , moim celem miała być górna połowa tabeli , no ale jak widać można lepiej. Tylko , że ... w tych 19 spotkaniach straciłem już , aż 32 bramki .. no nie ma czym się chwalić. Praktycznie w każdym meczy tracę minimum 2 bramki ... zagrałem 19 meczy a może 2 zakończyłem z czystym kontem. No na leadera tak nie przystało zdecydowanie ...

Mecz w którym rywal oddał 3 celne strzały potrafiłem przegrać 0:4 na własnym stadionie ... tak .. 3 celne strzały a straciłem 4 bramki ...

Jeżeli ktoś by zaproponował jakieś swoje porady taktyczne , byłbym niezmiernie wdzięczny , każda wskazówka jest cenna :P

aha .. no i moja defensywa wygląda następująco ...

Bramkarze : Kelvin Davis , Bartosz Białkowski
Prawi obrońcy : Frazer Richardson , Stephen Kelly ( transfer z Fulham )
Środkowi obrońcy : Jose Fonte , Aaron Martin , Jos Hooiveld , Christian Bassila ( wolny transfer )
Lewi obrońcy : Dan Harding , Danny Fox ...

Dodam również , że do tej pory grałem ustawieniem 4-5-1 z nastawieniem na Ofensywę , mimo to myślę , że tracę tych bramek za dużo ..

Z góry Dziękuję . :)

amenokoyane Młody aktywista

01.02.2012 13:05    #2957     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie transferów!
Prosze bardzo, nie sprawdzałem ale wątpie, zeby uaktualnine były wszystkie transfery w Polsce.

Forbsie 2012 Transfer and Data Update.

VERSION 01.02.2012 JANUARY TRANSFER WINDOW COMPLETED

http://www.gamef(...)AZ12.zip

UPDATES...

- TRANSFERS
- LOANS
- CONTRACTS
- MANAGER CHANGES
- STAFF CHANGES
- TAKEOVERS
- FINANCES UPDATED

NO RE-DISTRIBUTION WITHOUT PRIOR CONSENT THANKS.

Dmanager123 Partyzant

30.01.2012 19:28    #2958     Sufler - Porady do gry - Problem Finansowy
Jest taki problem objąłem AS Romę i tam jest problem z finansami jest na razie na -2.1 mln i chce was się poradzić jak mam wyprowadzić klub na prostą. Mam pomysł by sprzedać najlepszych piłkarzy min. Pjanic,Borriello, Osvaldo, Stekelenburg i wyprowadze klub na prostą. A wy co mi radzicie

Saint87 Partyzant

28.01.2012 23:56    #2959     Sufler - Porady do gry - Ratunku! Gra się wiesza...
Witam po raz pierwszy, niestety już w pierwszym poście muszę prosić Was o pomoc w związku z problemem w grze. Z góry przepraszam jeżeli zbytnio się rozpiszę... ;)

2 sezon gram Legią, wszystko szło sprawnie, poza błędem " xml parsing error not well- formed" który udaje mi się rozwiązać i nagle gra zatrzymuje się. Dokładnie 27 marca 2013 o 20.45, kilka dni przed derbami z Polonia przetwarzanie się zacina, przy grze w oknie widać, że po jakimś czasie "Football Manager 2012 (nie odpowiada) i gra się wyłącza, albo też muszę wyłączyć grę poprzez menadżera urządzeń... Próbowałem następujących rozwiązań:
- przeinstalowanie FM-a i steama
- zmieniłem widok gry na grę w oknie
- wyczyszczenie rejestru przez ccleanera
- usunięcie plików .ncf folderu steamapps
- usunąłem plik ClientRegistry.blob i sprawdziłem w steamie spójność gry...
- zmiana na wolne przetwarzanie wyników
- wzorem błędu "xml parsing error not well- formed" usunąłem folder związany z tym błędem
- nie pomaga dwudniowy urlop
- nie pomaga tygodniowy urlop
- nie pomaga miesięczny urlop
- gra przy steamie w trybie offline

Podczas drugiego sezonu mam uruchomione następujące ligi: angielska, argentyńska, brazylijska, białoruska, chorwacka, czeska, francuska, hiszpańska, holenderska, niemiecka (pierwsza i druga), polska(pierwsza i druga), serbska, słowacka, ukraińska i włoska. Wiem, że sporo, ale przy grze na laptopie z procesorem i7 2GHz i 6GB ramu uznałem, że sprzęt podoła...

Pytanie wobec powyższego brzmi następująco: czy macie, szanowni użytkownicy, jakieś pomysły co jeszcze można zrobić, aby gra ruszyła dalej? Zależy mi na tym bo grało mi sie całkiem przyjemnie, w Legii pojawił się chociażby Yaya Sanogo i JV of Hesselink, podjąłem też rozmowy z Borucem, Hamitem Altintopem, C. Fierro, E. Toressem... Przyjemnie mi się grało i żal byłoby tracić taką karierę...

Gra to oczywiście oryginał, dodam, że nie ściągałem żadnych plików, poza tymi które automatycznie ściąga nieszczęsny steam...

Valdi91 Młody aktywista

27.01.2012 22:27    #2960     Sufler - Porady do gry - Rozgrywka LAN.
Witam serdecznie.

Chciałem zagrać sobie z kumplem przez neta (Steam w trybie offline), ale nie możemy się połączyć. Mamy tą samą wersję gry, ja mam stałe IP (transfer 12MB/s), kumpel ma Neostradę (6 MB/s), i ani on nie może połączyć się z moim serwerem, ani ja z jego. Jest to dziwne, ponieważ w inne managery graliśmy przez internet i hostowałem serwer bez problemu, a teraz nie mogę. Nie działa na żadne IP, ani zewnętrzne, ani wewnętrzne. Za każdym razem "Nie można połączyć się z serwerem". Wie ktoś co z tym zrobić?

Z góry dzięki za pomoc,
pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution