Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
Drodzy Rewolucjoniści!
Choć na co dzień jest odwrotnie, dzisiaj to ja zwracam się do Was z zapytaniem. Dręczy mnie bowiem od jakiegoś czasu poważny problem natury technicznej, który być może ktoś z Was potrafi rozwiązać.
Mianowicie, gdy znajduję się w miejscu pozbawionym dostępu do Internetu i pragnę zagrać w Football Managera, Steam tradcyjnie wyświetla mi komunikat, że nie ma połączenia z siecią i proponuje przejście w tryb offline. Oczywiście się zgadzam i w tym momencie dzieje się rzecz absurdalna - Steam informuje mnie, że nie może zostać uruchomiony w trybie offline, gdyż... nie ma połączenia z Internetem! Powiem tylko, że nie zdarza się to zawsze, lecz w około 50 procentach przypadków - Steam raz przejdzie w tryb offline i uruchomi FM-a, a raz nie.

Proszę Was o pomoc, ponieważ ów problem uniemożliwia mi konstruktywnie spędzić czas w trakcie bardzo interesujących wykładów z medialnych, komunikacyjnych i interakcyjnych aspektów codzienności.
twitter.com/Ceyvol

dracuch Partyzant

Grupa: Użytkownik
Również mam ten problem. Gdy próbuję odpalić grę wyskakuje finalizowanie instalacji, przy 2% się zatrzymuje i po około 2 minutach komunikat: Serwery Steam są w tej chwili zbyt zajęte by zająć się twoją sprawą sla gry Football Manager 2012. Kod błędu: (16)

Trwa to już kilka dni, sprawdzałem spójność danych restart Steama - nie pomogło, przeinstalowałem FM'a i Steama, też nie pomogło.

OK u mnie już rozwiązane, prawdopodobnie Kaspersky coś blokował.

Niklas Młody aktywista

11.03.2012 15:04    #2903     Sufler - Problemy techniczne - Zapis Gry.
Steam nie przechowuje zapisów gry. Gry zapisują się w DocumentsSports InteractiveFootball Manager 2012games. Jeśli przypadkowo coś usunąłeś to spróbuj przejrzeć kosz, albo użyć jakiegoś programu do odzyskiwania plików.

Falcon Przodownik pracy

11.03.2012 14:56    #2904     Sufler - Porady do gry - Błąd i wyrzucenie z gry.
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2011 i wybierz Właściwości.
2. W polu Element Docelowy dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2011fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij OK i uruchom grę.

Jak już to nie pomoże, to nie mam pomysłu
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Cocxa Partyzant

11.03.2012 11:46    #2905     Sufler - Problemy techniczne - Bład 41 - problem z grą
Witam! Otóż po zainstalowaniu gry w piątek i przegraniu większej części soboty, po uruchomieniu gry dziś wyskakuje mi błąd '41' i ukazuje się taki oto komunikat: Część strojów drużyn w wersji demo nie jest jeszcze skończona. Ich ostateczny wygląd może być inny w wersji gry Football Manager 2012 dostępnej ostatecznie w sprzedaży.
Program wykrył, że posiadana przez Ciebie wersja Football Manager 2012 prawdopodobnie nie jest wersją oryginalną, co spowodowało natychmiastowe jej wyłączenie. Jeżeli jednak jesteś pewien, że posiadasz oryginalną wersję gry, prosimy o kontakt z SEGA support. Jeżeli posiadana przez Ciebie gra nie jest oryginalną kopią gry, jej ponowne uruchomienie nie będzie już możliwe. Aby zakupić legalną wersję Football Manager 2012, która wesprze proces produkcji kolejnych części serii i pozwoli na pozbycie się tego komunikatu, kliknij tutaj.
Wykryto problem związany z Twoją grą. Kliknij 'tutaj', by uzyskać więcej informacji.
Nie mam pojęcia, o co chodzi, a do szału doprowadza mnie mowa o braku oficjalnej wersji gry, gdyż posiadam grę wydaną przez firmę SEGA. Bardzo proszę o pomoc.

geforcPL Partyzant

11.03.2012 02:35    #2906     Sufler - Inne - Gdzie kupić FM 2012 ?
To jaka jest roznica miedzy tym :

http://alleg(...)018.html

a tym :

http://alleg(...)861.html

oprócz ceny...

kosinho2 Partyzant

10.03.2012 15:55    #2907     Sufler - Edytor - Problem z oficjalnym edytorem
też mam ten sam problem najgorsze, że za pierwszym razem po uaktulanieniu działał ,a potem to samo zieloony ekran z managerem w tle nic nei pomaga ani sprawdzenie spójności plików ani odistalowanie i zainstalowanie i gry i edytora na nowo co robic????

Trawus Partyzant

09.03.2012 08:41    #2908     Sufler - Porady do gry - Fałszywy limit obcokrajowców
Witam, mam identyczny problem jak w tym temacie:
http://www.cmrev(...)cow.html

z tą różnicą, że problem wystąpił w FM2012 po aktualizacji mojego Managera do wersji 12.2.0. Jestem załamany ponieważ budowałem przez 7 sezonów skład w Anżi, a teraz przez ten błąd praktycznie nie mogę grać :/

Czy ktoś zna jakieś rozwiązanie?

Pozdrawiam.

KubaLechita Partyzant

08.03.2012 16:29    #2909     Sufler - Edytor - Problem z oficjalnym edytorem
Witam wszystkich!
Wczoraj próbowałem odpalić oficjalny edytor fma przez steama. Uruchomił mi się program, ale powitał mnie on zdjęciem managera z okładki gry na zielonym tle. Nie dało się go wyłączyć ani nic zrobić.
Co może być tego przyczyną? Może nowy patch? Proszę, sprawdzcie czy u Was edytor działa.
Z góry dzięki za pomoc i podrawiam

Krzys G Partyzant

Witam.
Ostatnim czasy pobrałem sobie z CMREV dodatek o nazwie "T-Mobile Ekstraklasa - facepack"
Instalację wykonałem dokładnie z instrukcją podaną w pliku readme: "Folder „graphics” należy wypakować do katalogu użytkownika określonego w ustawieniach gry - domyślnie jest to folder "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2012/”. Po włączeniu gry należy wyłączyć „buforowanie skórki”, zaznaczyć „zawsze odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu”, a następnie kliknąć „zatwierdź”
Mimo tego powyższej grafiki nie można zauważyć w grze, potrafi mi ktoś wytłumaczyć dlaczego? Tak dla pełnej jasności dodam tylko, że folder "graphics" wkleiłem do folderu, który zgadza się z lokalizacją folderu danych użytkownika wybrana w ustawieniach gry.
Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution