Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Gilbert"]A to przepraszam :).

Nie wiem czy to Pucek swego czasu o tym nie wspominał, czy ktoś inny...
ale prędzej czy później chyba warto będzie zmienić nazwę strony na FM Revolution?[/quote]
Niestety nie mamy tego w planach na najbliższe 10 lat, nawet jak - odpukać - SI Games upadnie (pfu! pfu!), ponieważ przez te 10 lat "CM Rev" zaistniało po prostu sieci oraz świadomości wielu osób. Obecnie to nasza nazwa serwisu, nie należy w niej doszukiwać się skrótu od "Championship Manager" ;-) choć wiem, że tak było...
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Dylek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Mam taki problem, bawiłem sie edytorkiem FMRTE i generalnie chciałem Śląskowi podmienić trenera bo Lenczyka zwolnili po sezonie i zatrudnili jakiegoś chujowego, to chciałem im dać Skorże. Więc w opcjach edytora kliknalem na obecnego trenera Śląska i kliknąłem ,,Swap Job" i wybralem Skorze. Wyskoczyło mi po tym ,,Obiekt nie może zostać coś tam coś" więc myślałem, że się nie udało i zostawiłem to, sprawdziłem w grze, nic się nie zmieniło, więc w edytorze FMRTE skróciłem czas trwania kontraktu temu trenerowi obbecnemu żeby go wywaliło w tym samym dniu który akurat był w grze, ale patrzę po jednym dniu gry ,,Skorża rzuca ręcznik", myślę sobie co jest, przecież nie udało mi się podmienić trenerów... Ale pomyślałem okej, przynajmniej może teraz zatrudnią kogoś lepszego ale niestety się zawiodłem bo od tamtego momentu, każdy trener którego zatrudnia Śląsk ,,rzuca ręcznik" po jednym dniu gry, nawet próbowałem założyć nowego managera i samemu przejąć Śląsk ale też mnie zwalniało po jednym dniu gry... Wie ktoś jak to naprawić ?

Sh0cKeR Partyzant

19.03.2012 08:42    #2893     Sufler - Dodatki do gry - Uaktualnienie do FM 2011
Czy pojawi się uaktualnienie do Football Managera 2011?
.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Zapraszamy do dodawania swoich pomysłów co do dalszego rozwoju CM Revolution i całego portalu CyberBall.pl. Wspólnymi siłami jesteśmy w stanie kontynuować tworzenie naprawdę innowacyjnych rzeczy, których jeszcze nigdzie, na żadnym serwisie o CM/FM - nigdy nie było!

AKTUALNA LISTA PROJEKTÓW (między innymi)
[*] Dzienniki - Depesze. System krótkich notek managerskich - pomysł Guezmira
[*] system punktów REV - rozbudowany user-end dla każdego + nowy dział Rewolucjoniści
[*] rozbudowany moduł do organizowania i przeprowadzania gier online
[*] Mapa świata dodatków w Grafice - pomysł Drinkwatera
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Speed992 Partyzant

16.03.2012 15:41    #2895     Sufler - Problemy techniczne - problem z baza danych
Witam. Mam problem z football manager 2012 kiedy zainstaluje i wlacze i chce zaczac "nowa gra" wyskakuje mi blad ze nie moze znalezc bazy danych. Już podczas instalacji wyskakuje bład z "data" wczoraj kupilem sobie laptopa i nie wiem dlaczego nie chce dzialać, choć probowalem na moim starym kompie to wszystko jest dobrze. Prosxze o szybka pomoc

xxx4ever Partyzant

15.03.2012 20:06    #2896     Sufler - Dodatki do gry - FM 2008 UPDATE 2011/12
Cześć, dawno nie grałem w managera. Zainstalowałem sobie 2008, ale nie mogę znaleźć jakiś uaktualnień, macie coś może??

nyord Partyzant

Nie widzial ktos z was moze logopacku wszystkich lig grywalnych do Football Managera 2012 ? Jezeli ktos z was widzial to prosze o podanie linku z kad moge go pobrac.

maciek3661 Partyzant

13.03.2012 20:54    #2898     Sufler - Porady do gry - FM 2005
Witam wszystkich managerów. Mam pytanie odnosnie serii 2005. Czy grając w słabszym klubie z niższej ligi dostanę oferty pracy z innych mocniejszych klubów? Czy jestem skazany na skonczenie kariery i stworzenie innego managera? Proszę o szybką odpowiedz z góry dziekuje maciek366

adson43 Partyzant

13.03.2012 18:39    #2899     Sufler - Problemy techniczne - FM 2012 - steam
Witam. Powiedzmy że jestem laik w tych tematach, ale chciałbym zakupić legalnego FMa.
1.. Czy konto na Steamie jest darmowe?
2. Jak to jest z tym kluczem do Steamu?
3. Czy jesli zakupie np. to: http://alleg(...)91.html, to czy będe mógł go wykorzystać na dwa komputery (moje), i pograć FMa na nich?
Prosze o odpowiedź

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Musisz wrzucić ten plik do folderu: C:Program Files (x86)Steamsteamappscommonfootball manager 2012datadb1220lnc

a wcześniej był w folderze 1200, ale patch korzysta z innego.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution