Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Pumbek96 Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
Witam .

Pobrałem te pliki co trzeba ale nie mam folderów do tych co trzeba to wkleić i co mam zrobić ?
program Files (x86)Steam\steamapps\common\football manager 2012\data\db\1220\lnc\all. nie mam tego folderu steam i co mam zrobić ? ;[

hurriicanee Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
23.06.2012 17:14    #2752     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
Grał ktoś może w Fifa Manager 2012? Jakieś opinie?
Jan.

Sh0cKeR Partyzant

23.06.2012 09:36    #2753     Sufler - Porady do gry - Poważny problem.
Podczas gry w tym samym momencie wyskakuje mi następujący problem.

Uploaded with ImageShack.us

Po przetłumaczeniu tego na język polski dowiedziałem się że zabrakło mi pamięci, ale jest to nie możliwe. Na dysku C: czyli tam gdzie znajduje się gra mam jeszcze wolne 52,0 GB. Nie próbowałem wziąć urlopu w tym dniu gdyż muszę zatwierdzić skład reprezentacji. Proszę o pomoc.
.

Valdi91 Młody aktywista

22.06.2012 17:43    #2754     Serwis - Społeczność - Były piłkarz - obecnie trener
FM12 patch 12.2.2. Nie jestem zwolennikiem gry z poziomem doświadczenia 'reprezentant kraju', ponieważ uważałem, że żadna to korzyść dla rozgrywki, gdy wszystko przychodzi łatwo. Jednak kiedyś zrobiłem sobie takiego managera w celu ogarnięcia rozmów motywacyjnych (wiadomo - mało znanych olewają) i pamiętam, że paradoksalnie mój manager będąc niby reprezentantem kraju nigdy nie zagościł na murawie w trykocie kadry narodowej. Dlatego pomyślałem, że być może jest jakaś kozacka opcja związana z występami w reprezentacji, ale skoro jest to losowe to chyba miałem jakiś niefart. Mimo wszystko dzięki za odpowiedź.

ElFideo Wróg ludu

22.06.2012 15:27    #2755     Sufler - Edytor - Okienko transferowe
bo w FOOTBALL MANAGERZE OKIENKO TRWA OD 25.06
CR7

Petel911 Wróg ludu

22.06.2012 00:38    #2756     Sufler - Problemy techniczne - Dziwny Błąd :/ HELP!!
wyskakuje mi coś takiego :
Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błędzie został utworzony w : C:\Documents and Settings \admin.Admin-...\Moje dokumenty \Sports Interactive\Football Manager 2012\crasg dumps\FM 2012 v12.0.3.231651 (2012.06.21 23.53.21).dmp

I co z tym zrobić ;|??

Piotrwawrak Partyzant

21.06.2012 16:29    #2757     Serwis - Społeczność - Zapraszam na mojego bloga.
Zapraszam na mojego bloga dotyczącego Football Manager 2011. Umieszczam na nim posty o moich sukcesach i porażkach na stanowisku trenera. Zapraszam: http://fm11.blox.pl/html

Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie :)

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
20.06.2012 16:06    #2758     Serwis - Uwagi i propozycje - FMTV - beta testy
Drodzy Użytkownicy, nie zwalniamy tempa z nowościami! Na ukończeniu jest długo wyczekiwany dział FMTV, będący zbiorem filmików wideo z bramkami z Fotball Managera i nie tylko! Aktualnie poszukujemy beta testerów do tego projektu, aby przetestować, czy wszystko jest w porządku. Jeżeli masz jakąś fajną bramkę ze swojej gry, lub skrót meczu, faul, czy nawet cały mecz - koniecznie nie bój się odezwać :)

Premiera: dzisiaj lub jutro.

Wszystkich chętnych prosimy o zgłaszanie się w tym temacie, przez Donos do mnie lub na GG: 1194949.

Więcej informacji o dziale, tuż po jego premierze! :)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
eFeMoty to jedyne takie miejsce w sieci! To miejsce do dzielenia się z innymi graczami swoimi rekordami i niesamowitymi sytuacjami związanymi z Football Managerem. Wszystko dokumentujemy screenami lub filmami wraz z podpisami, a także komentujemy i oceniamy wedle własnego uznania!
Pokaż światu swojego eFeMota! :)

Nowy dział to kontynuacja i rozwinięcie dotychczasowego tematu na forum Przechwałki, rekordy, niesamowite wyniki, który od wielu lat cieszy się Waszym nieustannym zainteresowaniem.

Jak wykonać screena?
Screeny z gry robimy dwoma sposobami:
Klikamy jednocześnie Alt F9, screen zapisuje się wtedy w: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/screenshots.
W czasie gry wciskamy klawisz Print Screen, następnie otwieramy dowolny graficzny edytor (np. Paint) do którego wklejamy screen (Ctrl V). Zapisujemy obraz z rozszerzeniem .jpg.

1. Jak dodać swojego eFeMota?
Wystarczy wypełnić prosty formularz po zalogowaniu się na CM Revolution!

2. Jak zgłosić swój film do eFeMotów?
WKRÓTCE! opcja ta jest w przygotowaniu :)

3. Jakiego typu screeny nadają się na eFeMoty?
Jasno i czytelnie przedstawiamy swoje osiągnięcia, niebanalne sytuacje, niesamowite wyniki, rekordy, ciekawostki, itp, itd. związane z Football Managerem lub Championship Managerem. Wszystko to, co może zainteresować innych eFeManiaków, jest u nas bardzo mile widziane!

4. Co to jest "Ławka rezerwowych"?
Każdy nowo dodany obrazek do działu eFeMoty trafia do tak zwanej Poczekalni. Ławka rezerwowych to miejsce, gdzie oczekują na publikację screeny dodane przez Was. Wszystkie obrazki i filmy wyświetlane na stronie głównej eFeMotów, muszą zostać wcześniej zaakceptowane przez Redakcję.

5. Dlaczego mój materiał nie został dodany do eFeMotów?
Proces moderacji odbywa się na bieżąco, jeżeli Twój obrazek nie trafił na stronę główną przez dłuższy czas (powyżej 48h), to najprawdopodobniej został odrzucony przez Moderatorów. Pytania i zażalenia z tym związane możesz składać w tym temacie. Staramy się, aby wszystkie materiały wyświetlane w eFeMotach były wysokiej jakości, ponieważ chcemy, aby w tym miejscu każdy gracz Football Managera znalazł coś interesującego!

Zapraszamy do korzystania i dodawania swoich wyjątkowych eFeMotów, a także komentowania (od teraz każdy eFeMot można komentować do woli) oraz oceniania (mocne lub słabe).
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

kawa-92 Partyzant

Witam, jakiś czas temu popsuł mi się save z grą (5 sezon Arsenalem, LM, 3x EPL itp) w galerii sław miałem wysokie miejsce, jednak gdy musiałem z konieczności zacząć nową grę w galerii sław był mój stary profil o takiej samej nazwie więc nie nabijało mi od nowa ani w ogóle nie nabijało.

Poszperałem i znalazłem temat że aby zresetować galerię trzeba usunąć plik Hal of fame, usunąłem go, przeinstalowałem FM'a, zacząłem nową grę i teraz jest taki probiem że w galerii sław nie ma mnie w ogóle, pliku Hal of fame też nie ma nigdzie, a do tego jak są nagrody miesiąca dla managerów to ja nie dostaję ani jednej - ba, wychodzi na to że nawet nie jestem klasyfikowany bo nie było mnie ani razu w typowanej 3-ce, a myślę że zasłużyłem sobie na to spokojnie bo w danym miesiącu wygrywałem wszystko.

Pytanie, czy ktoś wie może dlaczego tak się dzieje że nie dostaję żadnych osobistych sukcesów, nagród?

Jak można naprawić tą galerię sław?

gdzieś też wyczytałem że przy tworzeniu nowego managera trzeba reputację zmienić wtedy galeria się zmienia czy coś takiego, nie wiem tego dokładnie, wiem tylko ze kiedyś nic nie zmieniałem (zostawiłem automatycznie) i galeria działała normalnie.

Proszę o pomoc.

chodzi o FM 2012 wersja 12.0.4

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution