Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.07.2012 09:06    #2701     Sufler - Porady do gry - Pewien problem
Korzystajcie z wyszukiwarki. Było przynajmniej z 20 tematów tym.

Musisz usunąć folder "settings" z:

Win 7
C--->Użytkownicy--->Nazwa użytkownika--->AppData--->Roaming--->Sports Interactive---> Football Manager 12---> Settings

Win XP
C--->Documents and settings--->Application Data--->Sports Interactive--->Football Manager 2012--->Settings
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Kamillo77 Partyzant

06.07.2012 17:57    #2702     Sufler - Problemy techniczne - Serwery steam
Witam. Od tygodnia zmagam sie z problemem, nie mam juz pomysłu, wiec pisze tutaj. Po jednej z aktualizacji fma przez steam'a przy próbie uruchomienia gry wychodzi mi " Serwery steam są w tej chwili zbyt zajęte by zająć się Twoją sprawą dla gry Football Manager 2012. kod błędu: (53) " próbowałem wszystkiego co znalazłem w necie, wywalałem rózne pliki, sprawdzałem spójność, instalowałem od nowa i fma i steam'a , no po prostu WSZYSTKO co tylko się dało i sprawdzałem najmniej możliwe pomysłu które znalazłem, ale już sie wyczerpały. serio nie wiem co robić a mam straszną ochote pograć... a nie moge i to irytuje. prosze o każdy pomysł co można by zrobić, może bedzie jednak coś czego nie próbowałem. z góry WIELKIE DZIĘKI!

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
Sposób instalacji: Folder „graphics” należy wypakować do katalogu użytkownika określonego w ustawieniach gry - domyślnie jest to folder "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2012/”. Po włączeniu gry należy wyłączyć „buforowanie skórki”, zaznaczyć „zawsze odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu”, a następnie kliknąć „zatwierdź”.

Wystarczyło spojrzeć w opisie pliku zanim pobrałeś
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

sadzio Partyzant

Witajcie, spotkałem się z bardzo dziwnym błędem dotyczącym tych rozgrywek, mianowicie po zakończeniu fazy grupowej nie pojawia się dalsze losowanie rozgrywek a Superpuchar Europy zostaje rozgrywany między zwycięzcą a przegranym Pucharu Mistrzów. Sytuacja nie poprawia się nawet po rozpoczęciu nowego sezonu, nadal widnieją grupy i nie rozpoczyna się nowa edycja, jednym słowem w praktyce Puchar Euro przestaje istnieć ;/ Jest to delikatnie mówiąc irytujące, czy ktoś spotkał się z takim problemem? Czy w ogóle jest jakiś sposób by to naprawić? Coś takiego zdarzyło mi się drugi raz w życiu (po raz pierwszy jeszcze w Managerze 10), wydaje mi się że może mieć to związek z używaniem FMRTE, przy czym o ile wtedy wytłumaczyłem sobie tak, że 3 drużyny w grupie w wyniku mojej pomyłki miały tyle samo punktów i awansowały co mogło spowodować bład, o tyle teraz zawsze tego pilnuję. Szkoda by było zaczynać rozgrywkę od nowa, cała zabawa polegająca na ustawianiu pucharów pod kątem ilości polskich drużyn pójdzie się trącać :(

shpoola20 Partyzant

Dodalem koszulki do folderu Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics\kits\pol ale nie chce ich wyswietlać... Gdzie popełniłem błąd?

krolik12345 Partyzant

Witam !
Chciałem sobie odpalić FM 09, coś mnie tak naszło, jednak po instalacji, chcąc wpisać kod (rejestracja online), występuje taki błąd : przepraszamy, ale kopia football manager 2009 nie moze zostac uaktywniona z nastepujacego powodu : połąćzenie sie aplikacji z internetem nie powiodło się. Co mam zrobić, skoro dostep do neta mam?

Phantom Partyzant

05.07.2012 09:58    #2707     Sufler - Edytor - Reputacja
Witam...
Gram Śląskiem Wrocław trzeci sezon, w poprzednim (nie wiem jakim cudem :P) wygrałem PE i ligę. W obecnym jestem w fazie grupowej PM i potrzebuję w najbliższym czasie sprowadzić 4 zawodników (wiem że to trochę potrwa bo nie mam tyle kasy), a mianowicie:
Youssuf Mulumbu
Kyle Walker
Craig Cathcart
Alan Dzagoev
Pisze że klub ma reputację krajową, a ja jako manager światową i teraz moje pytanie... Jakie są sposoby na szybki wzrost reputacji klubu, by zawodnicy chcieli podpisać kontrakt. Klub się zgadza a zawodnik za nic nie chce nawet negocjować... Pomóżcie :P
"Wolałbym żyć krótko, ale w chwale, niż przez wieki w mrokach."

varosso Partyzant

04.07.2012 16:17    #2708     Sufler - Porady do gry - Problem z Agentem
Siema

Otóż mam pewien problem. Znalazłem młodego piłkarza w FM 11 , którego chciałem kupić. Zaczęłem go wychwalać w mediach , i po 2-3 tygodniach piłkarz zmienił status na niezadowolony , i "rozważa zmianę klubu". Po licytacji doszedłem z klubem do porozumienia (13 mln) , jednak agent piłkarza twierdzi że piłkarz nie jest zainteresowany transferem do mojego klubu , co jest nie możliwe gdyż cieszył się z moich uwag. Niestety zauważyłem że mam u jego Agenta status stosunków "gwałtowna niechęć" i jestem na liście nielubianych managerów (nie wiem nawet z jakiego powodu).

Da się jakoś wybrnąć z tej sytuacji? Bo na chwilę obecną klub tego młodziaka zaczyna akceptować dużo niższe (po 6,5 mln) oferty z innych słabszych klubów.

bartzh Partyzant

03.07.2012 23:34    #2709     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam,
szukam minimalnie 3 chętnych na (wymagającą ?) rozgrywkę w jednej z 5 lig Fm2012.2.0 - tak bynajmniej pokazuje mi gra:
- Angielska ( dostępne: Wolverhampton Wanderers, Blackburn Rovers, Bolton Wanderers, Queens Park Rangers, Wigan Athletic, Stoke City, Sunderland AFC, Norwich City, Swansea City , West Bromwich Albion)
- Hiszpańska (dostępne: Racing Santander, Sporting Gijon, Real Saragossa, Granada CF, Rayo Vallecano , Espanyol Barcelona, Betis Sewilla, Getafe CF, Real Sociedad San Sebastian, Real Mallorca)
- Niemiecka (dostępne: FC Kaiserslautern, FC Koeln, Hertha Berlin, Hamburger SV, FC Augsburg, FSV Mainz 05, SC Freiburg, FC Nuernberg, TSG 1899 Hoffenheim, Hannover 96)
- Włoska ( dostępne: AC Cesena, Novara Calcio , US Lecce, Genoa CFC, Cagliari Calcio, US Palermo, AC Siena, Atalanta Bergamo, Catania Calcio, Chievo Werona, Bologna FC, FC Parma)
- Francuska ( dostępne: AJ Auxerre, Dijon FCO, SM Caen, FC Lorient, AC Ajaccio, Stade Brest, FC Sochaux, OGC Nice, Valenciennes FC, Evian TG)

Zasady wyglądają następująco:
- Wybierana jest tylko jedna liga z wybranego kraju + jak największa baza danych – zależy od hosta.
- Gracze dobierają się w pary .
- Gracze mogą przeprowadzać transfery tylko w swoim gronie, nie dopuszczalne są transakcje między graczami z różnych par.
- Na transfery w pierwszym sezonie można wydać tylko równowarto 2.0 zarobionych pieniędzy na sprzedaży.
-Na transfery w kolejnych sezonach współczynnik wynosi już tylko 1.50 .
- Dodatki +0.25 za awans do LM, + 0.25 za wyjście z grupy LM, + 0.50 za zajęcie 2 miejsca w LM, +1.0 za wygranie LM, +0.20 za awans od PE, +0.20 za wyjście z grupy PE, +0.4 za zajęcie 2 miejsca w PE, +0.75 za wygranie PE,+ 0.5 puchary krajowe, + 0.50 dla najlepszej pary w lidze (liczone pkt., potem bilans), +0.75 za zajęcie I miejsca w klubie, +0.50 za zajęcie II miejsca lidze, +0,25 za zajęcie III miejsca w lidze, + 1.25 manager roku.
- Kary – 0.50 za zajęcie miejsca poniżej oczekiwań, -0.50 za ciągły płacz o niesprawiedliwość rozgrywki, - 1.0 za rozpoczęcie gry nowym zespołem(spowodowane spadkiem lub wyrzuceniem z klubu), - 0.50 dla najgorszej pary, -0.25 za każde E100 tys. wydane więcej niż gracz ma możliwość.
- Transfery w parach nie maja ograniczeń i nie są wliczane do sumy transferów ogólnych.
- Dopuszczalne jest wyjście za skale maksymalnie E100 tys.
- Gracze w parze mogą odstąpić dodatki swojemu partnerowi, ale traci on o 0.10 dodatkowo(dodatki liczone są pojedynczo za każde osiągnięcie)
- Treningi oraz taktyki opracowane tylko przez siebie – tu liczę na uczciwość, sądzę że dobrym pomysłem będzie znalezienie na forum neutralnej osoby cieszącej się szacunkiem, która co jakiś czas wyrywkowo mogłaby sprawdzić sejwa.

Jestem otwarty na dodatkowe zmiany „moda”.
bartzhmode 1.0a

Tak, wiem, jestem nienormalny : D
Dlatego szukam tak samo nienormalnych graczy z jakimś doświadczeniem, wytrwałością oraz OGROMNA ilością czasu. Sądzę że 3 sesje w tyg. to minimum, godziny do ustalenia.
Dodatkowo szukam też hosta, który już nie raz stawiał gry i jest pewniakiem.
Kontakt podczas gry – możliwość założenia grupy na FB, forum.
Mile widziane osoby chętnie korzystające z TS’a.
Kontakt w sprawie rozgrywki - wiadomość prywatna na forum cmrev.com.
START planuje dopiero na 19 lipca, no chyba że nie znajdzie się do tego czasu tylu chętnych.
Więc już teraz znajdź swoja parę i TRENUJ zagrywki! Aby zostać mistrzem PARAówki : D

tidididi Partyzant

03.07.2012 22:19    #2710     Inne - Piłka nożna - Wisła Kraków
Cleber, po zakończeniu kariery spowodowanej kontuzją, pełnił w Wiśle rolę scouta. Zrezygnował z niej jednak, ponieważ postanowił prowadzić interesy managerskie- oferować utalentowanych piłkarzy z Brazylii polskim klubom.

Po tym wszystkim głośno było o tym, jakoby Cleber miał grać w Limanovii Limanowa (sponsorem jest Szybryt, właściciel firmy wędliniarskiej). Cleber miał grać również niby w Sandecji.

Co mu odbiło teraz? Nie wiem. Ale bardzo szanuję go jako zawodnika i człowieka. Miałem możliwość porozmawiać z nim. Fantastyczny, inteligenty człowiek.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution