Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
11.07.2012 22:39    #2691     Serwis - Społeczność - Fani FM-a z Krakowa i okolic!
Mieliśmy już krakowskie spotkanie z De Raphem, rondlem, Bartonem i Perlą, więc... jest to możliwe. Jeśli jesteście z Krakowa i okolic, bywacie w mieście, to dawajcie znać. Warto przy piwku, winku, czy pizzy porozmawiać o FM-ie (:D) i poznać ludzi, których zna się z sieci.

Może ten temat stanie się też jakimś początkiem do organizacji spotkań fanów Football Managera czy podejmowania jakichś inicjatyw (np. można zagrać w piłkę :P).
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
11.07.2012 09:27    #2692     Sufler - Inne - Save
http://www.fm-ba(...)ive.html

Coś takiego znalazłem tylko nie wiem co to warte.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Valdi91 Młody aktywista

11.07.2012 00:15    #2693     Sufler - Porady do gry - Posada
Jeśli klub, który Cię interesuje nie ma obecnie managera, wchodzisz na ekran główny tego klubu i w prawym górnym rogu masz "Złóż podanie o pracę.". Jeśli interesuje Cię praca w klubie, który ma managera, lecz temu cienko idzie i ma status 'niepewny' bądź 'bardzo niepewny', możesz w mediach zgłosić zainteresowanie daną posadą. Jeśli jesteś dobry to być może zwolnią tamtego oferując jego stołek Tobie, a jeśli się przeliczysz, to w najgorszym wypadku tamci Cię oleją, a na dodatek Twój prezes da Ci kopa, bo zarząd nie lubi, kiedy mając ważny kontrakt z klubem rozglądasz się za innymi posadami. Zwykle jest możliwość przeproszenia zarządu, jak i postawienia im ultimatum, ale wiesz, to różnie bywa.

DamianSP Partyzant

reinstalke juz robilem nic nie daje a gre moge tylko przez steama odpalac bo nie chce mi sie z plyty instalowac tylko ciagle przez steama nawet jak zrobie tak "W bibliotece gier pojawi się Football Manager 2012, klikacie na niego prawym przyciskiem myszy i wybieracie: Usuń lokalną zawartość. Następnie wyłączyć Steam [ale wyłączyć, nie zminimalizować, tak żeby nie było ikonki w trayu]. Wkładacie płytkę i instalujecie, Steam powinien zacząć instalować z płytki, potem pobierze mały plik aktywacyjny i powinno śmigać" to i tak przez steama musi bo inaczej instalacja nie che isc dalej wiec juz nie mam pomyslu co zrobic od kilku dni probuje to naprawic ale nic nie moge zrobic

Dominikmksklb Partyzant

10.07.2012 20:31    #2695     Sufler - Inne - Legenda
Cześć!
1.Co musiałbym zrobić żeby jako manager stać się legendą klubu?
2.Co musi zrobić zawodnik żeby stać się legendą klubu? Mam takiego co gra w moim klubie już 10 sezon jest kapitanem od początku, to ŚP w około 270 meczach ma 75 bramek i tyle samo asyst.
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.

DamianSP Partyzant

Witam mam taki problem ze manager nie che mi sie wlaczyc w steamie pokazuje ze jestem w grze ale fm nie jest wlaczony jak klikam zeby znowu wlaczyc to tez mi pokazuje ze jest wlaczony i nie wiem co robic wszystko bylo dobrze ale komp mi sie zepsul i musialem wymienic plyte glowna od tamtej pory mam ten problem z gory thx za odpowiedz

ps: CS'a odpalam normalnie tylko z fm jest problem sprawdzalem spojnosc plikow i nic to nie dalo

jaqb Partyzant

Jak wyrazić oburzenie z powodu nabawienia się kontuzji gracza podczas zgrupowania reprezentacji. Podobno coś takiego miało być dostępne w tej wersji gry. Nie mogę znaleźć. Inni managerowie krytykują, a ja jedynie, gdy mnie łaskawie dziennikarz zapyta na konferencji. No i oczywiście w integracji z zawodnikiem, żeby zrezygnował z reprezentacji, ale jak skrytykować trenera reprezentacji?

mateo22 Partyzant

08.07.2012 15:21    #2698     Sufler - Porady do gry - Problem przy wczytywaniu
Gdy chcę wczytać grę tak gdzieś przy 1/4 paska wyskakuje błąd warning:RULE_GROUP_MANAGER::load()-cannot find rule group po kliknięciu OK w grze wyskakuje okno Zapisana gra nie została wczytana ,dodam że to wyskakuje na każdym zapisie.Proszę o pomoc

wolf011 Partyzant

[quote]Po pierwsze, łukasz jest napastnikiem a jego brat Rafał bramkarzem.
Po drugie jak Ci się udało kupić kogoś z wolnego?! Powiedz jak, też chcę![/quote]

Klikasz w Swoją nazwe managera -> szukaj -> piłkarze -> wolne transfery.

shpoola20 Partyzant

Wrzuciłem graphics do C:/Documents and Settings/własciciel/Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2012/ spytało mnie czy chce podmienić, zaznaczyłem ze wszystko i włączam fma i nadal nie ma... gdzieś błąd popełniłem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution